כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 2 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

13

חבר'ה

היא לא נראית משהו בפנים זה נכון- אבל ביצועים של כוכבת פורנו

מסכים עם מילותיו של אחד שמבין- היא חבל על הזמן......

דירה מאוד נקייה- הכול נקי-מקום דיסקרטי-היא ממש לא מלחיצה...מציעה לשתות לפני ואחרי....ממש סימפטית

מומלץ!!!!

14
הייתי אתמול. ובהחלט מסכים עם grossekeket. היא לא נראית משהו ולא רק בפנים...גם בגוף, אבל בשורה התחתונה אכן כוכבת פורנו.
היא מאוד דיסקרטית והדירה שלה בהחלט מטופחת ונקיה.
הגעתי בשעות צהרים לדירה בדרום תל-אביב, יחסית במיקום נוח בלי בעיות חניה. מצאתי את הדירה והתקשרתי. היא הפנתה אותי לדירה וכשפתחה את הדלת היתה לי התלבטות קצרה. לא נראית משהו להיט, אבל הייתי חרמן רצח וקראתי את הדיווחים של החברים הקודמים והחלטתי ללכת על כל הקופה.
שילמתי את האתנן ונכנסתי למקלחת. משם הישר לחדר השינה המטופח. דיאנה הגיעה מיד אחרי והתפשטה. הגוך שלה לא עשה מי יודע כמה חשק, אבל כבר מאוחר להתחרט.
לא חלפו כמה שניות והבנתי שזו הולכת להיות עיסקה לא רעה. היא התחילה למצוץ לי את הכלי בתאבתנות של אחת שלא ראתה זין כמה שנים. וואווו, איזה מציצה ארוכה ומושקעת היא הביאה לי! הכניסה כמעט את כולו לפה ועם המון רטיבות, הצמידה אותו ללחיים שלי ועטפה אותו עם היד. איזה פוזות מגרות היא תקעה במציצה. אם הייתי מצלם את זה בהחלט הייתי יכול למכור את זה כחומר פורנוגרפי מעולה
אחרי דקות ארוכות של מציצה מדהימה הפכה אותי על הגב. וכאן קיבלתי טיפול רימינג מושקע ומעולה. לא מת על רימינג כמו רבים מהחברים בפורום, אבל היה בזה בהחלט טעם רב והנאה גדולה.
ומכאן עברנו להארד קור. הגומי הושם והיא החלה ברכיבה מעולה. אחר כך התחלפנו בתפקידים ואני התחלתי לתקוע אותה תוך שהיא מפשקת את רגליה לפישוק רחב כמו שאני אוהב, תוך שהיא מאוננת לעצמה עד לגמירה.
אחרי דקות של פימפום והרבה קונטרות שלה, הגומי הורד ועברנו למציצה נוספת. הפעם הנימפומנית שלי החליטה על פוזה מדליקה במיוחד. היא נשכבה על הצד מפשקת את רגליה ואני על הברכיים נמצץ בטירוף בעבודה מעולה של פה ויד. היד הפנויה שלה הלכה לכיוון הכוס שלה והיא המשיכה לאונן. כנראה לא הספיקה הגמירה כמה דקות קודם לכן.
המראה הזה של הכוכבת פורנו מוצצת לי והרגליים שלה מפושקות עם הכוס פתוח לרווחה הדליקה אותי ואחרי כמה דקות של מציצה שיגרתי את המטען העודף שהצטבר אצלי הישר לתוך פיה.
שורה תחתונה, למרות המראה הלא מי יודע כמה היה זיון מעולה ומומלץ.

כל היום חושב על זיונים

17

לא הכי יפה בעולם, אבל מ-ד-ה-י-מ-ה ! שירות מעולה כזה לא קיבלתי בחיים

קודם כל מאוד אהבתי שהיא עשתה מקלחת של איזה 7-8 דקות (ממש קירצפה) לפני שהתחילו הענינים (בעוד אני מחכה לה עירום אחרי מקלחת בחדר), והרימינג ... וואו ! איזה פינוק ! וכולה 150 ?! קיבלה ממני 250 באהבה. פשוט מגיע לה !

18
[QUOTE=yitzhakov]

לא הכי יפה בעולם, אבל מ-ד-ה-י-מ-ה ! שירות מעולה כזה לא קיבלתי בחיים

קודם כל מאוד אהבתי שהיא עשתה מקלחת של איזה 7-8 דקות (ממש קירצפה) לפני שהתחילו הענינים (בעוד אני מחכה לה עירום אחרי מקלחת בחדר), והרימינג ... וואו ! איזה פינוק ! וכולה 150 ?! קיבלה ממני 250 באהבה. פשוט מגיע לה !

[/QUOTE]
כל מילה נכונה פשוט שירות מדהים הייתי אצלה שעה של שיכרון חושיים קיבלה ממני 200, באהבה

20

שלום לכולם!

מצטער על איחור ההודעה.

קבעתי איתה ביום רביעי ב- 5 וחצי ,

כשהגעתי למקום התקשרתי שוב - ענה לי המשיבון (כמובן שניסיתי עוד הרבה פעמים!!)

ראיתי שאין תגובה "מהפנטגון" - רוקנתי את מיכליי אצל נטלי מסימטת הר ציון 18 .

שלכם,

ביגמן.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”