כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 8 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

71
[QUOTE=RUBI23]להנהלה לערבה ולחולה כוס

הסיבה שאנשים לא מדווחים על אלונה זה שלאנשים שאוהבים בחורות שדופות אנורקסיות היא ממש מספקת את הסחורה וזאת בעיקר בגלל שהיא אנושית לא מתקתקת זזה טוב נשית ומעוניינתלהביא את הלקוח לגמירה ולא להעביר זמן . קשה למצוא שילוב כזה ובמחיר כל כך משתלם . אנשים פוחדים לאבד את מה שמצאו יש גם אשליה של יזיזה.
לערבה לאלונה אין ציצים קטנים אין לה ציצים בכלל . בנוסף הרבה ניסו לשדל אותה להיפגש אתם מחוץ לדירה לכל מיניי מטרות .
אלונה בעלת פנים מבוגרות אבל הגוף נראה צעיר מאוד אוליי בגלל הרזון אבל לא בטוח מאחר שהכל מתוח ובמקום.
לחולה כוס אלונה בהחלט לא לטעמך אבל עדיין ללא בגדים היא נראית יותר טוב והשירות שלה טוב משל קטיה אם כי היא לא נשית כמו קטיה . לקטיה יש כאלה מבטים מפתים והיא מאוד נשית ועדינה.
[/QUOTE]

RUB123 היקר,
מאוד נהניתי לקרוא את התיאור שלך, כי סוף סוף אלונה זכתה להערכה הראויה.

הגוף של אלונה צעיר מאוד, אבל גם הפנים. פשוט היא כמו כול אישה מושפעת ממצבי רוח ונסיבות חיים. אבל יש לה אופי מאוד טוב.

ולגבי נשיות. כמו שחולה כוס המכובד מעדיף נשים עם בסר, ככה לטעמי אלונה באין שעיר יותר נשית מקטיה. קטיה הייתה גורמת לי לזקפה שלא זכרתי שנים, אבל דווקא בגלל שבעייני היא לא נשית אלה סקסית נטו. כמעט סקס חייתי. סקס ללא רגש בכלל.

אלונה גורמת כמו שאמרת אשלית יזיזה, אפילו חברה (היינו חברים איתה באמת רק לא בתחום מין).

בכול זאת דיווח מצוין שגם עזר לי מול ההנהלה ש"נזפה" על אי הצלחה בשכנוע שידידים שלי ידוחו אל אלונה

ולהזכירכם שאלונה עושה אנאלי נהדר.
ערבה אנושית2010-09-06 17:33:15

73

הערב יצאתי לציד בעיר הגדולה.חייב לציין שזו פעם שניה השבוע וממש על הפנים..מתחיל מארלוזורוב.מחפש את סווטה.23:00 מטלפן אליה..היא עם לקוח בראשל"צ.

ממשיך לדרום תל אביב .נתקלתי בבחורה מעניינת בתחילת שד הר ציון אבל רכב נוסף עצר ונסע אליה ברוורס..ויתרתי.שתי ניידות שעצרו רכבים וכלי רכב רבים שנעו בשדירה במגמת סריקה הוציאו לי את החשק ומשם פניתח לראשית חכמה 16.

לא קראתי כנראה אזהרות של אנשים טובים בפורום ומצאתי עצמי עולה במדרגות,ניצב מול דלת ,שומע מוסיקה עולה מתוכה וטראח נפתחת הדלת.

מולי עומדת אישה נמוכה,שמנה ומנסה למשוך אותי פנימה.לאחר שכנועים אני מובל לאחד החדרים.

המציאה לי מחיר של 220 ש"ח ל-2 אקטים...

אמרתי לה שאני מעונין באחרות ואני מתעקש לדעת מי נמצאת.זכרתי את השם של קטיה למשל אבל לא...

שלחה לי את אלמוג.כבויה לחלוטין,רזה-שדופה.לא מציאה בימים אלו.נתקלתי בה לפני שנה ויותר בריב"ל.

שלחה לי את ניקול-לא באה לי בטוב.

ויתרתי.יצאתי מהדירה.לא לפני שהחלפתי עם השמנה כמה מלמולים...

פשוט לא ייאמן שפספסתי את הדירה בקומת קרקע...

בנתיים סווטה חזרה אליי לנייד אבל לא שמתי לב...

שמתי פעמי לא.ת.חולון.שעה 23:35

ריק.שומם.

חוץ משמנה ואחת ממש לא ברורה עם דיבור עם סמך מסטולית ליד תחנת המוניות לא מצאתי כלום.טרקה לי את הדלת

עייף,מאוכזב ורעב חזרתי הביתה ...טוב מיון טוב מזיון רע.

רבותי-

אני מתגעגע לוילה המדהימה ברח' ביאליק / אבא הלל ברמת גן.

אני מתגעגע לדירה של סיון בסוף דיזינגוף

אני מתגעגע לדירה ברח' שרת(?)בר"ג

אני מתגעגע לדירה בישעיהו או שמעון התרסי.כבר לא זוכר.

היו עוד דירות.לא העזתי מעולם לרדת לדרום העיר.פשוט לא בא בחשבון.העכבר שעבר לידי בראשית חכמה הבהיר לי שזו אכן היתה פעם אחרונה באיזור זה.

שוקל לפרוש מהציד.קשה למצוא מציאות והעסק רק הולך והופך לרדיפה אחר פנטזיה שלרוב מסתיימת באכזבות מקומיות.

רוב נותנות השרות ומעסיקיהן לא שירותיות בלשון המעטה ומנצלות את חולשתנו למין.

74
[QUOTE=birdy]

שוקל לפרוש מהציד.קשה למצוא מציאות והעסק רק הולך והופך לרדיפה אחר פנטזיה שלרוב מסתיימת באכזבות מקומיות.

רוב נותנות השרות ומעסיקיהן לא שירותיות בלשון המעטה ומנצלות את חולשתנו למין.
[/QUOTE]
זה מה שרציתי להגיד מזמן וזה המצב של זונות היום.

מנצלות את חולשתינו למין והתשוקה הבוערת בתוכנו,הרוב כאן מאוכזב מהשירות שהם מעניקות היום,יוצאים עם הרבה אכזבות.
תמיד בשטח למען כולם.

75

עידכון חדש מהשטח

הייתי היום בדירה (ראשית חוכמה16) שאלתי על קטיה,אמרו לי שקטיה לא כאן!,שאלתי האם היא בחופש?כי לפי מה שידוע לי שקטיה בימי שבת היא בחופש ולא עובדת.אמרו לי שהיא עזבה המקום קרוב לשבוע היא לא עובדת שם יותר.

רק מה שידעתי שהיא מחפשת מקום חדש לעבוד בו,היו לה בעיות שם בראשית חוכמה16.

היתה בדירה בחורה בשם ''אניה'' או ''אנה'' כי שתייהם אותו דבר,אותו שם ברוסית,כינראה אניה זאת חדשה בדירה,אני מכיר דליה ממטלון63 היתה בסלמה151 וקטיה גם ומרינה כולם עבדו בסלמה151.

הייתה שם בחורה טובה חמודה בשם אלונה,שירותית ונותנת יחס טוב,הייתי איתה פעם ונהניתי,אבל הבעיה שלי שאני אוהב מלאות,מלאה בשר,לא נימשך פשוט לרזות.

גם הפקידה שנמצאת היום בראשית חוכמה16 לא אותה פקידה שהיתה עובדת קודם,הביאו אחת חדשה,הישנה היתה יותר נחמדה מזאת החדשה.

ששאלתי על קטיה היתעצבנה ''אניה'' אומרת לי זהו.... קטיה לא עובדת יותר...ואני לא יודעת איפה היא נקודה !!!.

אני הייתי בטוח מאה אחוז שהם יודעים מה המספר הפרטי של ''קטיה'' ויודעים כמובן איפה היא עובדת כרגע,אבל לא רצו לעזור לי בעניין הזה,הירגשתי שיש משהו בינהם לבין קטיה,כאשר היזכרתי השם של ''קטיה'' הלך החיוך מהפנים של ''אניה'' והפקידה התחילה להגיד נוווווו ....מספיק כולם רוצים קטיה,כולם מחפשים אותה,נימאס לנו...וזרקה מילה ברוסית ידעתי שזאת קללה בשפה הרוסית :)

לא יודע בינתיים האם היא עובדת כרגע במקום חדש אבל אנחנו לא יודעים עליו!

או היא עדיין מחפשת דירה ועדיין לא מצאה מקום טוב בשבילה.

אני הייתי איתה פעמיים,את האמת נהניתי איתה,נותנת סקס טוב,יש לה שריטה בראש כולנו יודעים את זה,זה ברור לכולם.

אבל תמורת 120 ש''ח בדרום ת''א זאת עיסקה טובה במחיר זול יחסית למרכז וצפון ת''א,זאת עיסקה משתלמת לזיון בדרום העיר.

עד כאן מהשטח...מקווה לשמוע בקרוב חדשות טובות על קטיה,ואיפה נוכל למצוא אותה,אני בטוח בדבר אחד שלקטיה יש עשרות של לקוחות שהיא לא מעוניינת להפסיד אותם,כמו שקרה בדיוק לאילינה ''מהקונגריס2'' זה החשש שלי,שקטיה תאבד רוב הקלינטיים שלה אם לא תפרסם בקרוב איפה היא ממוקמת.
החתיך הרומנטי2010-10-23 15:53:29
תמיד בשטח למען כולם.

77

עידכון על דירה חדשה שניפתחה ברחוב סלמה88.

הייתי מסתכל במגין ,עובר בין הדפים,פתאום אני רואה פירסום על דירה חדשה בדרום ת''א.

התקשרתי כמה פעמים עד שענו לי,מדובר בדירה חדשה בסלמה88.

הטלפונים: 054-6444424

לפעמים לא עונים לטלפונים,יש 3 בחורות שם עובדים עד שעה 23:00 רק. קומה 2.

זה העידכון בינתיים,אבקר שוב ואתן לכם דיווח מפורט יותר על הדירה הזו.

החתיך הרומנטי2010-10-24 18:07:09
תמיד בשטח למען כולם.

78
שלום לכל החברים
בקשר לקטיה אז בשעה טובה ומוצלחת היא מצאה מקום פרטי לחלוטין
כיון שהתבקשתי על ידה שלא לפרסם את מיקומה המדוייק
כיון שפוחדת שתבא פשיטה נוספת
אז אפרסם פה את המספר הפרטי שלה והיא תכנים אותכם למקום המדוייק
המספר הוא [ XXX-XXXXX טלפון פרטי צונזר ע"י ההנהלה !!! אין לפרסם טלפונים פרטיים בפורוםה ציבורי ללא אסמכתא כלשהי לפרסום יזום שלה ברשת !! ראו בהרחבה בדיון: פרסום בחורות פרטיות בפורום סקס אדיר ועמדת ההנהלה ]

וצריך להגיע לרח׳ לוינסקי
את הפרטים המדויקים תשמעו באופן ישיר ממנה
אני יכול רק לציין שדירתה החדשה מהממת נקיה ומסודרת
על השירות של קטיה אין צורך להכביר במילים
הבחורה היא בליגה של הגדולות באמת
אוסיף ואומר שהמחיר של קטיה הוא כך
ללקוחותיה הקבועים המחיר נותר כשהיה 150 ש״ח
וללקוחות חדשים 200 ש״ח
עליית המחירים בהחלט מובנת לאור השנויים הנ״ל
והאמינו לי שהיא מהבודדות ששווה 200 ש״ח באיזור זה
אוסיף ואומר לא לשכוח לשים גומי בזיון איתה
כי לקטיה יש נטיה קלה לשכוח פרט פעוט זה