כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 10 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

92

הייתי אצלה היום התחילה במקלחת משותפת קירצפה אותי חזק וניגבה אחר כך הלכנו למיטה התחילה בליקוקים ונשיקות בכל הגוף עשתה לי רימינג מדהים אחר כך מציצה ועלתה עלי למיסיונרי עד שגמרתי עשתה לי גם מסג קצר ונפרדנו בנשיקה

93
ביקרתי אצלה פעמיים בהפרש של כחודשיים . התיאור החיצוני ידוע וכך גם מה שבתפריט .
אני לא הרגשתי נוח שם . היא היתה קורקטית , והקרינה מצב רוח אפור .

קראתי פה תגובות לכאן ולכאן במה שנוגע לכמה שהגברת ידידותית לסביבה ... אז אולי זה בעצם

תלוי באם בא לה על הקליינט או שסתם צריך לתפוס אותה במצב רוח מתאים ...

כך או כך זה לא מעיד על גישה מקצועית . מחקתי .
לועס גת2010-12-31 12:36:49

94
דיאנה דיאנה...שימו לב שהיא העלתה את המחירים, עכשיו זה 200 ש"ח ל-40 דקות ו250 לשעה.
הפורום הזה מאד אפקטיבי, עובדה שבלעדיו לא הייתי מגיע לדיאנה ולעוד בנות, אבל נוצר מצב מעצבן שבחורה שמקבלת דיווחים טובים מקבלת מבול של לקוחות והיא מעלה מחירים.
סה"כ זאת התנהגות לגיטימית ואי אפשר להאשים אותן, אבל לדעתי אנחנו יכולים למצוא איזשהו פתרון כדי שנוכל לתפוס את הזונות בביצים במקום שהן יתפסו אותנו.
אין לי מושג מה האחוז של חברי הפורום שהולכים לבחורות מתוך מספר הלקוחות הכללי, אבל אני בטוח שאנחנו אחוז לא מבוטל ורובנו אנשים נורמטיביים וזה הופך אותנו ללקוחות הכי טובים. אנחנו נקיים, מנומסים, משלמים טוב ולא עושים בעיות.
אנחנו צריכים להיות יותר מאוחדים וכשבחורה מעלה מחירים צריך לעשות הסכם ג'נטלמני ביננו שלא הולכים אליה עד שהיא לא מורידה את המחיר חזרה.
אני מוכן להיות נציג הפורום ולהתקשר לכל אחת שמעלה מחיר ולהודיע לה שהיא בצרות!
מי איתי??
ובמצב רוח מלחמתי זה אני יוצא לפרוק את זעמי על פניה של עלמת חן.

95
האמת היא שאני הייתי מופתע לגלות שהמחיר שלה הוא זול יחסית שלמה היא נותנת במורה אבל עכשיו אני ממש לא מופתע שהיא מעלה מחירים.
בואו לא נשכח שהיא דיי פרטית ואין שום דפיקות על הדלת והיא מפנקת בצורה יוצאת דופן.
לכן מחיר של 200 שקלים בהחלט מקובל עלי.
מין זמין הכי מזמין !!

96
טוב הייתי אצלה אתמול והדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שאתם חבורה של סוטים חסרי תקנה.
היא באמת שירותית, יש לה עור חלק והיא עושה הכל, אבל היא שמנה מאד!
באתי במטרה להספיק 2 מספרים. מספר ראשון רציתי לגמור מהר, לנוח כמה דקות ואז לפמפם אותה חצי שעה עד הגמירה השנייה. קראתי פה על המציצה הטובה שלה וזה ריגש אותי, אבל בפועל המציצה שלה והרימינג שלה ממוצעים ביותר. נתתי לה למצוץ ובזמן שהיא אכלה לי את הביצים וירדה לרימינג, הבאתי ביד וגמרתי לה על הפנים. שכבנו לנוח כמה דקות ופטפטנו ואז היא התחילה שוב למצוץ כדי להעמיד את אשכיהו. היא שמה גומי ונשכבה על הגב. אך אבוי! היא כל כך שמנה שהיה לי קשה ולא כיף לזיין אותה במסיונרית, אז ביקשתי שתרכב עליי, וזאת הייתה טעות גדולה. היא נמוכה ויש לה רגליים קצרצרות והיא התיישבה עליי ולא יכולתי לנשום! עברנו לדוגי ואז היה איכשהו בסדר. החזה שלה גדול מאד אבל הפטמות שלה שקועות פנימה ולא כיף למצוץ אותן.
לסיכום, 200 ש"ח ל-40 דקות בלי הגבלת אקטים זה נשמע לא רע אבל אני לא אחזור ולא הייתי ממליץ עליה. היא שמנה מאד ולא יפה. נראה לי שאני אחזור לצעירות והחטובות...

97
[QUOTE=bastard]טוב הייתי אצלה אתמול והדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שאתם חבורה של סוטים חסרי תקנה.
היא באמת שירותית, יש לה עור חלק והיא עושה הכל, אבל היא שמנה מאד!
באתי במטרה להספיק 2 מספרים. מספר ראשון רציתי לגמור מהר, לנוח כמה דקות ואז לפמפם אותה חצי שעה עד הגמירה השנייה. קראתי פה על המציצה הטובה שלה וזה ריגש אותי, אבל בפועל המציצה שלה והרימינג שלה ממוצעים ביותר. נתתי לה למצוץ ובזמן שהיא אכלה לי את הביצים וירדה לרימינג, הבאתי ביד וגמרתי לה על הפנים. שכבנו לנוח כמה דקות ופטפטנו ואז היא התחילה שוב למצוץ כדי להעמיד את אשכיהו. היא שמה גומי ונשכבה על הגב. אך אבוי! היא כל כך שמנה שהיה לי קשה ולא כיף לזיין אותה במסיונרית, אז ביקשתי שתרכב עליי, וזאת הייתה טעות גדולה. היא נמוכה ויש לה רגליים קצרצרות והיא התיישבה עליי ולא יכולתי לנשום! עברנו לדוגי ואז היה איכשהו בסדר. החזה שלה גדול מאד אבל הפטמות שלה שקועות פנימה ולא כיף למצוץ אותן.
לסיכום, 200 ש"ח ל-40 דקות בלי הגבלת אקטים זה נשמע לא רע אבל אני לא אחזור ולא הייתי ממליץ עליה. היא שמנה מאד ולא יפה. נראה לי שאני אחזור לצעירות והחטובות...

[/QUOTE]
מה נסגר ?! מה לא ראית את התמונות שלה ? זה לא שהן תמונות מזוייפות של דוגמנית מחול. הכל מציאותי. רואים בתמונה שהיא לא בדיוק רזה ובדיוק איך היא נראת..
מין זמין הכי מזמין !!

98
ראיתי את התמונות וידעתי שהיא לא בר רפאלי אבל כשהיא פתחה לי את הדלת היא נראתה לי הרבה יותר שמנה ממה שציפיתי. הדבר השני שהפריע לי הוא שהמציצה והרימינג שלה, לטעמי לפחות, היו די ממוצעים ולא מלהיבים וזה אכזב אותי כי פה בדיווחים פירגנו לה הרבה על הביצועים...רואים שהיא משתדלת והיא מנסה לעשות כל מיני פעלולים מיוחדים עם הלשון אבל איכשהו לא נהניתי מזה...והדבר השלישי שאכזב אותי הוא שהפטמות שלה שקועות ובלתי ניתנות למציצה, ואני מאד אוהב פטמות גדולות...
אני לא בא בטענות לחברי הפורום היקרים, חס וחלילה, אני סתם משתף את החוויה שלי אצל דיאנה בנסיון לתת דעה אובייקטיבית עליה

99
למה לא עשית אחורה פנה בשניה שהיא פתחה את הדלת ??
אני אישית חובב מדי פעם ללכת לשמנה. יש בזה לדעתי משהו נשי ויפה. ותאמת איתה אני ממש נהנה ולי גם מאוד חשוב נקניון בבית וכמובן שהבחורה תהיה נקיה ולא מסריחה, ועל זה לא נראה לי שיש פה ויכוח. הוא מתרחצת איזה 10 פעמים ביום.חיוך

בכל מהקרה כל אחד וטעמו האישי.
מין זמין הכי מזמין !!

100
ביקרתי את הגברת ביום רביעי שעבר
בנין חדש בדרום המוזנח

קבעתי איתה לשעה 1400 והתקשרתי אמרה שיש מישהו עד 1445 , חיכיתי...

נכנסתי , כובדתי בשתיה ולמקלחת. שפשוף הגון של כל קמטי וחורי הגוף - מהנה מאד

המיטה היינו כ45 דק רוב הזמן מצצה לי וכמו שצריך, כולל פיטמות ביצים ואת הכלי כולו.

רימינג מעלף .

אח"כ ירדתי לה ועם קצת עזרה מהיד גמרה לי על הלשון, המשכנו ל69 עמוק וגמרתי לה חזק בפה

מקלחת שניה והבייתה

מהנה ביותר, 200 שח . מומלץ לאוהבי המלאות והרימינג

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”