[QUOTE=bastard]טוב הייתי אצלה אתמול והדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שאתם חבורה של סוטים חסרי תקנה.
היא באמת שירותית, יש לה עור חלק והיא עושה הכל, אבל היא שמנה מאד!
באתי במטרה להספיק 2 מספרים. מספר ראשון רציתי לגמור מהר, לנוח כמה דקות ואז לפמפם אותה חצי שעה עד הגמירה השנייה. קראתי פה על המציצה הטובה שלה וזה ריגש אותי, אבל בפועל המציצה שלה והרימינג שלה ממוצעים ביותר. נתתי לה למצוץ ובזמן שהיא אכלה לי את הביצים וירדה לרימינג, הבאתי ביד וגמרתי לה על הפנים. שכבנו לנוח כמה דקות ופטפטנו ואז היא התחילה שוב למצוץ כדי להעמיד את אשכיהו. היא שמה גומי ונשכבה על הגב. אך אבוי! היא כל כך שמנה שהיה לי קשה ולא כיף לזיין אותה במסיונרית, אז ביקשתי שתרכב עליי, וזאת הייתה טעות גדולה. היא נמוכה ויש לה רגליים קצרצרות והיא התיישבה עליי ולא יכולתי לנשום! עברנו לדוגי ואז היה איכשהו בסדר. החזה שלה גדול מאד אבל הפטמות שלה שקועות פנימה ולא כיף למצוץ אותן.
לסיכום, 200 ש"ח ל-40 דקות בלי הגבלת אקטים זה נשמע לא רע אבל אני לא אחזור ולא הייתי ממליץ עליה. היא שמנה מאד ולא יפה. נראה לי שאני אחזור לצעירות והחטובות...
[/QUOTE]
מה נסגר ?! מה לא ראית את התמונות שלה ? זה לא שהן תמונות מזוייפות של דוגמנית מחול. הכל מציאותי. רואים בתמונה שהיא לא בדיוק רזה ובדיוק איך היא נראת..