לפני שאעבור לדיווח רוצה להגיד לח"כ ששלח לי את מספר פלאפון שלה!
לראשונה קבלתי את מספר פלאפון שלה ממתחיל את דרכו,הגעתי אליה,נכנסתי ונאלצתי לעזוב:אמרה לי שאני צעיר מידי בשבילה,שיש לה בן באותו גיל.הבנתי גם כן שהיא לא רוצה לארח "רוסים".
לפני קצת יותר מחודש נשבר לי פלאפון,שבו היו שמורים מספרי פלאפונים רבים,כולל שלה,לכן פניתי לח"כ עם בקשה לשלוח לי מספר פלאפון שלה.
התקשרתי אליה ביום ראשון.הפעם הצגתי את עצמי כ"ברוך.משה נתן לי מספר פלאפון שלך,המליץ לי עליך".קבענו ל-12,ביום שני.
ביום שני,בשעה שנקבעה,הגעתי אליה ונכנסתי לדירה.כאן החל משא ומתן שנמשך שלוש דקות."בן כמה אתה?"."30"."מותק,אתה צעיר מידי בשבילי,אני מארחת רק בני 40 ומעלה.בן שלי באותו גיל,תחפש מישהי יותר צעירה.אני לא מוכנה.מי שלך אותך?!?
הפעם הייתי קצת יותר עקשן,דיברתי בצורה אחרת.אמרתי לה שאני חובב מבוגרות סקסיות,שאני לא רוצה לחפש צעירות וכו'.הפעם דיברתי אתה בעברית,כי זכרתי שהיא ל אוהבת לארח דוברי רוסית.במשך ל השיחה לא הייתי בטוח שהיא תסכים לקבל אותי,אבל בסוף נכנעה."טוב.כנס,תתפשט,כסף תשים על השולחן.אתה רוצה להתקלח?".
מתוך קריאת הבנתי מהם "משפטי הקסם"

."את רוצה להתקלח איתי?".הסתכלה עליי,חייכה ואמרה "כן,אני עוד מעט אצטרף".נכנסה למקלחון,התחילה לסבן אותי,ושמה לב ש"אח הגדול "מוכן לפעולה."אתה חובב מבוגרות?"שאלה אותי עם חיוך."כן,מאוד",עניתי לה.בשלב הזה קרירות שלה נעלמה סופית:התחילה לסבן אותי,שפשפה את ישבנה על "אח הגדול",לסיום אמרה לי "אני מחכה לך".סיימתי להתקלח,נכנסתי לחדר העיסוי.שאלה אותי "אתה רוצה לגמור פעמיים?"."כן.פעמיים"."מעוניין במאסג'?"."קצת מאסג'".שוב ראיתי את חיוך על פניה.בקשה ממני לשכב על הבטן,לקחה את בקבוק עם שמן,והחלה בעיסוי.תוך כדי העיסוי,פתאום לקחה את ידי ושמה אותה על החזה שלה.כמובן שלא התנגדתי.לאחר כמה דקות,כאשר היא הייתה ממש לידי,התחלתי לשחק עם התחת שלה,ולאחר מכן התחלתי לשחק עם הכוס שלה,הכנסתי אצבעות,לא התנגדה.
כעבור כמה דקות בקשה ממני להסתובב לי,החמיאה לי "איזה כלי יש לך!".בקשה ממני לפסוק רגליים ושאלה האם אני מעוניין במאסג' פרוסטטה.אמרתי שלא כל כך.הלבישה גומי,עלתה עליי,רכבה עליי כמה,תוך כדי שהיא עוצרת לפעמים,ומתקרבת אליי ומתנשקת איתי.כעבור כמה דקות גמרתי.קמתי מהמיטה,הוציאה את הגומי,והלכתי לשטוף את עצמי קצת.חזרתי לחדר,נשכבתי על הבטן,והיא החלה בעיסוי רגליים.האמת שעיסוי די חלש,אבל זה לא חשוב.
פתאום היא שואלת אותי :"אתה מדבר ברוסית?"עד עכשיו דברנו בעברית.עליתי לארץ לפני 13 שנה,לכן כמובן מדבר עם מבטא.האמת חשבתי לעצמי מתי להגיד לה שאני דובר רוסית,וגם בן 28 בלבד,פשוט לא היה לי נעים וגם לא ידעתי איך היא תגיב על כך.
אמרתי לה "כן,גם ברוסית",צחקה על ומאותו רגע המשכנו לדבר ברוסית.אמרה לי שהיא הבינה את אחרי מספר דקות של הדיאלוג הראשון בינינו,אבל מכיוון שאני אינטליגנט,מנומס,הסכימה לקבל אותי.דברנו עוד קצת,והתחלנו את סיבוב השני.הייתי כבר חרמן,לכן הלבישה גומי והציעה לי לחדור אליה בדוגי.כעבור כמה דקות שאלה אותי "רוצה בתוסיק?".כמובן אמרתי שכן,נשכבה על הבטן,והתחלתי לזיין אותה באנאלי.כעבור כמה דקות בקשתי ממנה שתעשה לי ביד.נשכבתי על הגב,והיא החלה לעשות לי ביד,תוך כדי שהיא מתקרבת אליי ומתנשקת איתי,עד שהתפרקתי.
אחרי מקלחת קצרה דיברנו עוד קצת בסלון.הלקוח שהיה אמור להגיע אליה היה מתעקב,בחוץ היה סוער,והיא הציעה לי כוס קפה,עם סוכריה.שתיתי את הקפה,אני גם כבדתי אותה עם סוכריה שהייתה אצלי בתיק,ודברנו עוד קצת,ולבסוף יצאתי לדרכי הביתה.הייתי אצלה קצת יותר משעה.
לסיכום:אישה בת 45 בערך,סקסית,חמה,מעניקה את השרות מכל הלב.כמובן רק כאשר מתייחסים אליה בנימוס.ספרה לי שהיה איזה לקוח שבא אליה ודרש ממנה לתת לו לחדור אליה ללא גומי.התוצאה-העיפה אותו החוצה.
אחזור אליה בהזדמנות.
עוד פעם תודה למר ח"כ!