כ סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן - דף 5 - סקס אדיר

סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן

41
תודה על התואר שהענקת לי ידידי הוירטואלי הפטיש החשמלי !

אבל זו לא תגלית שלי ... אכן אופציה טובה יותר ממירי ההונגריה.

תראו , לא רק שהיא לא מפרסמת בשום מדיה .. בנוסף ע"כ מדובר גם באישה נשואה ..

לכן לדעתי זה לא כ"כ חכם לתת לה חשיפת יתר בפורום.

טלפון יינתן למשתמשים מדורגים ע"י ההנהלה [בעלי כוכבים מסתובבים] .. וגם לחברים ותיקים שאני יחליט . בלבד !!

קחו בחשבון שזה לזיין אשת איש ... אז לשיקולכם. ואני מודיע מראש שאני יסנן הרבה !

נ.ב : מעדיפה מבוגרים על פניי צעירים !

חולה כוס2011-01-27 23:25:30
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

42
ביקרתי את הגברת המדוברת ואפילו פעמייםTongue
לדעתי , היא כמו יין טוב ,ככל שעובר יותר זמן היא משתבחתקריצה

כמובן שהתחלנו במקלחת משותפת, מזמוזים וסיבון הדדי,

עוברים למיטת המסאג'ים, הגברת משקיעה במסאג', יש לה גם איזה מכשיר ממתכת שאיתו היא עושה מסאג' בראש,

והכל באוירה רגועה ונינוחה לא חופרת במוח ואפשר לנהל שיחה בכיף.

לאחר כחצי שעה של מסאג' עברנו לחדר השני, שם יש מיטה זוגית רקדו קצת סלואו בעירום עם נשיקות ומזמוזים,

נפלנו למיטה והתחילה במציצה מושקעתחיוך הלבישה חליפה ועברה לרודיאו (כמובן שלא הפלתי אותה לא היה לי עניין)קריצה

לאחר מכן עברנו למסיונרית, לצידית ,לדוגי וההתפרצות והפיצוץ באנאליTongue

וכל זה בתמורה ל -.150 זוזין.

תוך כדי כתיבה אני חושב עליה ומתחרמן, הגיע הזמן לעוד ביקור, בשבוע הבא אני מגיע מותק ואף אחד וכלום לא יעצור אותי.

אבקש מהחברים לא לפנות אלי לקבלת הטלפון אני קיבלתי מהחבר המכובד חולה כוס

ונא לפנות אליו.

43
לפני שאעבור לדיווח רוצה להגיד לח"כ ששלח לי את מספר פלאפון שלה!
לראשונה קבלתי את מספר פלאפון שלה ממתחיל את דרכו,הגעתי אליה,נכנסתי ונאלצתי לעזוב:אמרה לי שאני צעיר מידי בשבילה,שיש לה בן באותו גיל.הבנתי גם כן שהיא לא רוצה לארח "רוסים".
לפני קצת יותר מחודש נשבר לי פלאפון,שבו היו שמורים מספרי פלאפונים רבים,כולל שלה,לכן פניתי לח"כ עם בקשה לשלוח לי מספר פלאפון שלה.
התקשרתי אליה ביום ראשון.הפעם הצגתי את עצמי כ"ברוך.משה נתן לי מספר פלאפון שלך,המליץ לי עליך".קבענו ל-12,ביום שני.
ביום שני,בשעה שנקבעה,הגעתי אליה ונכנסתי לדירה.כאן החל משא ומתן שנמשך שלוש דקות."בן כמה אתה?"."30"."מותק,אתה צעיר מידי בשבילי,אני מארחת רק בני 40 ומעלה.בן שלי באותו גיל,תחפש מישהי יותר צעירה.אני לא מוכנה.מי שלך אותך?!?
הפעם הייתי קצת יותר עקשן,דיברתי בצורה אחרת.אמרתי לה שאני חובב מבוגרות סקסיות,שאני לא רוצה לחפש צעירות וכו'.הפעם דיברתי אתה בעברית,כי זכרתי שהיא ל אוהבת לארח דוברי רוסית.במשך ל השיחה לא הייתי בטוח שהיא תסכים לקבל אותי,אבל בסוף נכנעה."טוב.כנס,תתפשט,כסף תשים על השולחן.אתה רוצה להתקלח?".
מתוך קריאת הבנתי מהם "משפטי הקסם"צחוק."את רוצה להתקלח איתי?".הסתכלה עליי,חייכה ואמרה "כן,אני עוד מעט אצטרף".נכנסה למקלחון,התחילה לסבן אותי,ושמה לב ש"אח הגדול "מוכן לפעולה."אתה חובב מבוגרות?"שאלה אותי עם חיוך."כן,מאוד",עניתי לה.בשלב הזה קרירות שלה נעלמה סופית:התחילה לסבן אותי,שפשפה את ישבנה על "אח הגדול",לסיום אמרה לי "אני מחכה לך".סיימתי להתקלח,נכנסתי לחדר העיסוי.שאלה אותי "אתה רוצה לגמור פעמיים?"."כן.פעמיים"."מעוניין במאסג'?"."קצת מאסג'".שוב ראיתי את חיוך על פניה.בקשה ממני לשכב על הבטן,לקחה את בקבוק עם שמן,והחלה בעיסוי.תוך כדי העיסוי,פתאום לקחה את ידי ושמה אותה על החזה שלה.כמובן שלא התנגדתי.לאחר כמה דקות,כאשר היא הייתה ממש לידי,התחלתי לשחק עם התחת שלה,ולאחר מכן התחלתי לשחק עם הכוס שלה,הכנסתי אצבעות,לא התנגדה.
כעבור כמה דקות בקשה ממני להסתובב לי,החמיאה לי "איזה כלי יש לך!".בקשה ממני לפסוק רגליים ושאלה האם אני מעוניין במאסג' פרוסטטה.אמרתי שלא כל כך.הלבישה גומי,עלתה עליי,רכבה עליי כמה,תוך כדי שהיא עוצרת לפעמים,ומתקרבת אליי ומתנשקת איתי.כעבור כמה דקות גמרתי.קמתי מהמיטה,הוציאה את הגומי,והלכתי לשטוף את עצמי קצת.חזרתי לחדר,נשכבתי על הבטן,והיא החלה בעיסוי רגליים.האמת שעיסוי די חלש,אבל זה לא חשוב.
פתאום היא שואלת אותי :"אתה מדבר ברוסית?"עד עכשיו דברנו בעברית.עליתי לארץ לפני 13 שנה,לכן כמובן מדבר עם מבטא.האמת חשבתי לעצמי מתי להגיד לה שאני דובר רוסית,וגם בן 28 בלבד,פשוט לא היה לי נעים וגם לא ידעתי איך היא תגיב על כך.
אמרתי לה "כן,גם ברוסית",צחקה על ומאותו רגע המשכנו לדבר ברוסית.אמרה לי שהיא הבינה את אחרי מספר דקות של הדיאלוג הראשון בינינו,אבל מכיוון שאני אינטליגנט,מנומס,הסכימה לקבל אותי.דברנו עוד קצת,והתחלנו את סיבוב השני.הייתי כבר חרמן,לכן הלבישה גומי והציעה לי לחדור אליה בדוגי.כעבור כמה דקות שאלה אותי "רוצה בתוסיק?".כמובן אמרתי שכן,נשכבה על הבטן,והתחלתי לזיין אותה באנאלי.כעבור כמה דקות בקשתי ממנה שתעשה לי ביד.נשכבתי על הגב,והיא החלה לעשות לי ביד,תוך כדי שהיא מתקרבת אליי ומתנשקת איתי,עד שהתפרקתי.
אחרי מקלחת קצרה דיברנו עוד קצת בסלון.הלקוח שהיה אמור להגיע אליה היה מתעקב,בחוץ היה סוער,והיא הציעה לי כוס קפה,עם סוכריה.שתיתי את הקפה,אני גם כבדתי אותה עם סוכריה שהייתה אצלי בתיק,ודברנו עוד קצת,ולבסוף יצאתי לדרכי הביתה.הייתי אצלה קצת יותר משעה.
לסיכום:אישה בת 45 בערך,סקסית,חמה,מעניקה את השרות מכל הלב.כמובן רק כאשר מתייחסים אליה בנימוס.ספרה לי שהיה איזה לקוח שבא אליה ודרש ממנה לתת לו לחדור אליה ללא גומי.התוצאה-העיפה אותו החוצה.
אחזור אליה בהזדמנות.
עוד פעם תודה למר ח"כ!

44
ובכן מה היה לנו פה?
גברת בת 55 לערך גוף סביר לגילה פנים סבירות מינוס (4.5 מתוך 10) טיפול מסאז' סביר ולא יותר. היתרון היחיד ב"גרניות " האלה שאני הוא זה שהופך לזיון טוב עבורם וגם זה משהוא בחיים. בזמן שעשתה לי עיסוי נגעתי לה בכוס והוא היה רטוב וזאת ללא אביזרים טקטים. היא גם החמיאה לי על המראה שלי - מה שנכון נכון ( אין הנחתום מעיד על עיסתו) הזיון היה סביר ונראה לי שהגברת נהנתה להיות במחיצתי . בקיצור אני צריך לעיתים ללכת לקצוות על מנת להעריך את הצעירות יותר , אבל בכללי בשביל 150 ש"ח זאת עיסקה לא רעה . ובהשאלה מעולם המסעדות זה כמו עסקית עם 3 מנות במחיר מצחיק אבל המסעדה היא מסעדת פועלים והאוכל לא משהו אבל לא גרוע -אפשר לשבוע ואח"כ לשכוח שאכלת במקום- לא משהוא לרוץ לספר לחברה !Sleepy
אני לא מעמיק בתיאורים המיניים כי באמת אין על מה לספר באופן מיוחד !!!!!
ותודה לחולה כוס שתמיד מיטיב איתנו בעולם המבוגרות.

לשעבר גלגל עמוק

45

ראשית,

תודה גדולה לחולה כוס היקר מוחא כפייה, ששיתף אותי במספר של הגברת.

הייתי אצל נינה בשבוע שעבר, מבחינת מראה אין לי מה להוסיף על מה שכבר כתבו כאן.

הגעתי אליה, שאלה אותי מיוזמתה אם אני רוצה שהיא תתקלח איתי (כמובן שכן).

נכנסנו ביחד למקלחת, התחילה לסבן אותי ואת בולי, ואח"כ הסתובבה והתחככה עם

התחת הגדול שלה (לא מעט צלוליטיס) על בולי. עשתה את זה קצת במכניות לטעמי,

אבל נעים מאד ומגרה.

עברנו לחדר הטיפולים, התחילה לעשות לי מסאז'. המסאז' שלה חזק מאד, פירקה לי

את הצורה (כמו שאני אוהב). גם לי היא נתנה להריח שמן אפרודיטה, והשתמשה במסאז'

במכשיר מעץ ובמכשיר שמלבישים על הראש ועושה צמרמורות בכל הגוף (נדמה לי שקוראים

לזה אורגזמטרון). גם לי היא פתאום לקחה את היד ושמה על הציצים הרכים והנעימים שלה.

כנראה שיש לה כבר רוטינה קבועה...

אח"כ התחילה ללטף בעדינות את בולי ושאלה איך אני רוצה לגמור - ביד או בזיון (בזיון).

עלתה עליי והתחילה לרכב, לאט ולא בפראות (כמו שאני אוהב), עד להשפרצה חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול.

סה"כ תמורה מצויינת להשקעה, מעבר לשירות המצויין שלה היא גם אישה נחמדה מאד

ובעלת חוש הומור. סיפרה לי שאני נחשב ללקוח ממש צעיר צלה (אני בן 42), ויש לה גם

לקוחות בני 70 ו- 80+(!), שאצלם היא מסתפקת בעבודת יד בלבד מסיבות מובנות...צחוק

הדבר היחיד שהפריע לי - בתור אחד שאוהב לרדת, בדקתי גם אצלה את המצב למטה.

הגילוח היה בדיוק כמו של מכונת תספורת באורך 2 או 3, אבל הכי גרוע שנתקלתי בריח

זוועתי DeadDeadDead שמזמן לא הרחתי אצל אף אחת, בקושי הצלחתי לא להקיא. מקווה שפשוט

תפסתי אותה ביום לא טוב וזה מקרה חד פעמי.

למרות התקרית הקטנה הזו, אין ספק שאשוב אליה. קשה למצוא שירות כמו שלה בכזה מחיר.

46
טוב אז ראשית תודה לח"כ, המאסטר לענייני גילויים...
ההמלצה היתה להתקשר עד 10 בבוקר?... הגדלתי ועשיתי והתקשרתי יום לפני, כמובן "קיבלתי את הטלפון שלך מXXX מנס ציונה (תמיד נשמע אמין שמישהו גר בנס ציונה, מי ימציא כזה דבר???)

קבענו ליום למחרת, התקשרתי חצי שעה טרם המועד שנקבע בכדי לוודא וכשקיבלתי אישור יצאתי לדרך...

הגעתי בשעה היעודה, צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! ממתין מספר דקות!!!!!!!

צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! ממתין מספר דקות!!!

צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! ממתין מספר דקות!!!

צלצול......... אין קול ואין עונה!!!!! צלצול... ונינה על הקו חיוך

הסברתי מי אני, שאלי אם קבענו לשעה היעודה + שעה, התרגזתי ועניתי שלא! קבענו ואני פה, ביקשה שאגיע באיחור של חצי שעה ושהיא לא יכולה לדבר כי היא באמצע!!! כועס

אחרי מסע התלאות שעברתי עד שהגעתי אליה החלטתי להמתין (לינה מצפון ת"א, הביקור שלי אצלך ידחה לבנתיים...)

נכנסתי, שאלה שוב מאיפה הגעתי, נתתי את השם והעיר והופ, השתחלתי לחדר הטיפולים...

מכאן ללא הפתעות:

מקלחת? כן

ביחד? כן

נכנסתי, הצטרפה לאחר מספר רגעים, שמוליק זכה למסאג' פרטי, סיבוב עם הטוסיק אליי (מי אמר צ'לו???)

לחדר הטיפולים אחרי שנענתה שפעמיים בתפריט

מסאג' טוב מאוד, כולל אפרודיטה, אוגזמטרון, ציצי מפתיע סיבוב וכיפוף לקונדום....

ובסוף קצת KY ונעמדה בר' לכיוון המיטה, חור רחב... מאוד רחב....

לקח קצת זמן אז עברנו למסיונרית, זיון שקט (בובה עם עיניים עצומות ממש...)

גמרתי, נכנסה למקלחת ושלחה גם אותי, כשחזרתי כבר היתה לבושה יען כי - היה נחמד ידידי, תבוא שוב...

לסיכום נחמד, אני אמשיך לדגום ויתכן שאחזור בעתיד...

ושוב - רוב תודות למאסטר!

47

הייתי היום אצלה אמנם אחרה חצי שעה אבל זה קורה לכן הטיפול קוצר בחצי שעה היות וב11 היה לה הזמנה ואני החדש הפסדתי אבל התשלום היה בהתאם

התחלנו במסג טוב לא ויתרנ על שום נקודה כולל החדרת אצבע לאחר המסג עברנו לריקוד ארוטי כנשיקות חירמונים בסוף הריקוד הגברת ירדה על הבירכיים הלבישה את הקונדום ועברה למציצה טובה בסוף גמרתי בדוגי
ומשם עברנו למיקלחת
המראה שלה בעיני מאוד נשי ובטוח אחזור אליה לטיפול מלא
ותודה שוב לחולה כוס

48

הייתי אצלה לפני כשבוע

תפשתי אותה מעט מצוננת, אישה נאה ומתוקה, שירותית מעל ומעבר.

אמרתי את מילות הקסם -אני רוצה שנתקלח יחד, הבינה , במקלחת מצצה לכמה שניות
סיבנה היטב, ביקשה שאסבן אותה וחיכחה את ישבנה אלי.

התחילה במסג מעט חלש אבל עם הרבה שמן תינוקות, כ30 דקות. כאשר אני שולח ידיים חופשי ומלטף את שדיה ירכיה ומחדיר אצבעות.
לאחר המסג הלבישה קנדום ורכבה עד לפורקן.ממש נעים אצלה חוץ משמן התינוקות
שהיא מורחת בנדיבות -דבר המוריד מהחיכוך וההנאה.

מספר שני לאחר עבודת ידייתחילה מסיונרי אחר כך דוגי בישבן כ10 דקות.
תמורה טובנ ל150 שח.

למי שהולך אליה מומלץ לבקש שתמרח פחות שמן.

49
נינה הייתה קבועה שלי זמן רב
מקבלת בז'בוטינסקי ר"ג - דירה לא הכי דיסקרטית בעולם - בכל זאת רחוב ראשי

מסג'+ מזמוזים רגילים - מקלחת משותפת

בפעמים הראשונות היינו מגיחים מהמקלחת ישר שמאלה לחדר השינה ובכורסה הייתה מוצצאת לי שאני יושב כמו שייח סעודי

והיא על 4 ... ליקוקים בכוס - מעולם לא פגשתי שם ריח של צחנה כמו שתואר לעייל

היא מאוד אוהבת שיורדים לה כשאר אני שכוב על הגב והיא יושבת לי על הפנים ופניה אל הקיר מחזיקה בקירות של המיטה ... ומזיינת לי את הלשון

זיונים בכוס ובתחת הייתה אפילו פעם שהתעקשה שאני אקציף לה את הגדגדגן עד הגמירה המיוחלת ... והיא אכן גמרה באותו יום לפחות לפי כמות הנוזלים ....

לאחרונה דרכינו נפרדו לאחר שהתלוננה עלי שאני בא רק לזיין אותה והיא מעדיפה את הזקנים המעפניים שלה שרק רוצים ביד ...

עזבתי אותה באמצע זיון לאחר תלונות שונות (אולי יום גרוע...) אבל זרקתי את הקונדום אמרה לי שהיא לא רוצה להזדיין יותר ובלה בלה בלה יצאתי ולא שילמתי ....

חבל ככה מפסידים לקוחות

50
אפתח בדברי תודה לח"כ הנכבד
שמצודתו פרושה מחרסון שבכנף צפון
ועד לאשקלון לפאת נגב.

ח"כ הנאור בועל ארמית, בת ישמעאל וכמובן בנות ישראל
ואת שבחן הוא מרבה להלל
אך אם יתקל במכשול, סחי או תקתוק
לא יהסס להתריע ולזעוק
בפרט ראוי הוא לתודה
על הפרסום המבוקר של הצנועות שבחבורה
בנות חסודות אלו שבפרסום לא שלחו את ידן
זוכות ממנו לטיפול מושלם
לכל אחת הוא מזמן חתנים מובחרים
טיפין טיפין ולשעורים
ואף אני והקטן נהנים מזיו תורתו
ולא מעט חורים וסדקים נבדקו בזכות מעלתו
לכן יבוא על התודה והברכה
יפרח וישגה בזה ובבא.

היום ביקרתי את נינה (50) מרמת גן.
מדובר בחוויה איכותית ונעימה בסך הכל. נינה אכן בסביבות חמישים, פנים צעירות ויפות, גוף לא שמן מדי (אך מבוגר). נינוחה, חביבה ושרותית.
מתאימה מאוד לחובבי מבוגרות.
המציצה אצלי היתה מכוסה. צרפתיות היו רק בחלק השני של המפגש. מקלחת משותפת וחירמונים, ריקוד ארוטי - היו.
באמצע הפגישה ענתה לשיחה, כנראה מבעלה.

במפגש ראשון (ואפילו בשני לעיתים) אני מעדיף שהאשה תציג את הפרוצדורות שלה, ולהציע שינויים והתאמות רק במפגשים הבאים. ההתרשמות שלי שנינה מסוגלת לגוון , לשנות סדר טיפול, וכד'.

יצאתי בהרגשה טובה, ועוד אחזור.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”