כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 4 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

31
[QUOTE=ערבה אנושית] הרי לא הגיוני לצפות מבחורה להגיד שהיא עושה למי שהיא רוצה בלבד[/QUOTE]

ערבה ידיד אתה צודק,צריך לקחת זאת בחשבון..
אני מציג עובדה מה שקרה,זה זכותן לעשות עם מי שהן רוצות אך מצד שני כך הן יפסידו לקוחות שהמציצה בלי הנו הכרחי בשבילם.
Follow your instincts, not your horniness

32

כול אחת עושה חשבון שלה.

כמו שאתה סיפרת הרבה מקרים שאיתך היה סקס טוב אצל בחורות שתקתקו אחרים.
מה הן לא מבינות שזה הפסד?

אבל לכול אחת רגשות משלה.
בגלל זה אני הסכמתי איתך שלא צריך לפסול בצורה גורפת בחורה אם היה שירות לא טוב רק לדווח על ניסיון.

אתה קראת אתמול שבחורה אחרי ניתוח חזה אפשרה ללקוח שלה למשש אותו ולאחר אמרה שאסור לגעת.

33
[QUOTE=SEXHUNTER]
[QUOTE=ערבה אנושית] הרי לא הגיוני לצפות מבחורה להגיד שהיא עושה למי שהיא רוצה בלבד[/QUOTE]

ערבה ידיד אתה צודק,צריך לקחת זאת בחשבון..
אני מציג עובדה מה שקרה,זה זכותן לעשות עם מי שהן רוצות אך מצד שני כך הן יפסידו לקוחות שהמציצה בלי הנו הכרחי בשבילם.
[/QUOTE]

גם בשבילי זה הכרחי בלי

תגיד, למה עם אנה לא לקחת בלי?

ובלי קשר? אני לא מצפה לקבל תשובה כנה מבחורה..לבחורות יש שפה משלהן שכנראה אנחנו צרכים להבין. אז לבחורות עובדות אני בטח ובטח לא מאמין..

ואני גם זוכר מקרים שהייתי בדירה ובחורה אמרה לפקידה שאין מגבות נקיות - אז הפקידה אמרה - תני לו את זו הרטובה שאת מחזיקה ביד (של לקוח אחר) ותגידי לו שהיא כרגע יצאה מהכביסה

חיוך והסיפור הזה מייצג בקצרה את המוסר של רוב הזונות בישראל

35
[QUOTE=ערבה אנושית]

כול אחת עושה חשבון שלה.

כמו שאתה סיפרת הרבה מקרים שאיתך היה סקס טוב אצל בחורות שתקתקו אחרים.
מה הן לא מבינות שזה הפסד?

אבל לכול אחת רגשות משלה.
בגלל זה אני הסכמתי איתך שלא צריך לפסול בצורה גורפת בחורה אם היה שירות לא טוב רק לדווח על ניסיון.

אתה קראת אתמול שבחורה אחרי ניתוח חזה אפשרה ללקוח שלה למשש אותו ולאחר אמרה שאסור לגעת.
[/QUOTE]

הלוואי ויכולתי לאחל שלא יהיה סלקציה בין לקוחות..אך לדאבוננו זה לא קורה.
גם בכניסה למועדונים מסיבות המוניות יש סלקציה למרות שזה לא חוקי (ואפשר לתבוע בשל זה....)
רק שבמקרה הזה אי אפשר לתבוע את הזונה צחוק

SEXHUNTER2011-02-10 22:05:57

37
[QUOTE=שחר סגל]SEXHUNTER צפה בגלילה למטהיקירי, כמו שאנחנו עושים להם סלקציה ומחליטים את מי מהם אנחנו מזיינים, ככה להם מותר לעשות סלקציה, למי הם מוצצות ללא קונדוםחיוך[/QUOTE]

וואלה לא חשבתי על זה לרגע..
ת'כלס הלקוחות הם הרוב הגדול שעושה את הסלקציה ככה שהכדור בידינו חיוך

SEXHUNTER2011-03-25 18:49:59

39
[QUOTE=lenin]לילי אכן בחורה מדהימה, חברה אמיתית כמו של פעם אבל ביצועים אורליים לא משהו. אילנה לוקחת אותה בלי מאמץ ביום הכי חלש שלה. לילי מתעיפת מהר, כל הזמן עוברת לעבודת יד. בקיצור אישה יפה, צעירה אבל יש לה מה ללמוד[/QUOTE]

שהיתי ילד, הייתי חייב ללמוד בעל פה אימרות של לנין (
lenin) חבל שהאימרה הזאת הסתירו מאיתנו. אימרה מאוד חינוכיתצחוק
למדנו כנראה את הגירסה המצונזרת: "ללמוד, ללמוד ועוד פעם ללמוד" לנין
ערבה אנושית2011-02-11 11:34:31

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”