כ אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה - דף 4 - סקס אדיר

אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה

32
[QUOTE=rolling75]אני חייב לבקר אותה השבוע :)

אני גם מתגעגע! כל כך מצחיק שאנחנו (יגל סקסהונטר ואני)מתאהבים בה :) בואו נזמין אותה איפה שהוא לקנות לה משהו? :)[/QUOTE]

אוהב ומכבד אותה אך לא "מאוהב" במובן הרומנטי של המשמעות צחוק
יש לי אהבה (אחרת) והיא תנצח בע"ה Heart

תשובתי חיובית אך יהיה מאוד קשה להוציא אותה מהעבודה..היא עובדת FULL TIME JOB חיוך

SEXHUNTER2011-02-26 21:05:11
Follow your instincts, not your horniness

37

גמירה בפה בזול שמצאתי - כנסו

שלום חברים וחברות

אפילוג

לפני הכל , כמי שניחן בכישרון כתיבה ועוסק מעט בתקשורת, נפעמתי לא אחת מרמת הכתיבה של העוסקים במלאכה ובפורום , מדהים לבוא למכונים ולפגוש רוסים שיכורים , ערסים וערבים ללא הרף . וכאן בפורום ישנם לא מעט משכילים , הייתי מהמר על "אשכנזים חנונים מבית טוב עם תואר שני " שרמת כתיבתם אינה נופלת מזו של נחום ברנע מחד ודוד גורסמן מאידך , אבל זה נושא לחובבי האנתרופולוגיה המצויה

לפני הכל:

טלפון: 05444-28652 , יש שם 2 בנות , בקשו את אילנה

מחיר: 130 לאקט , או עד חצי שעה אם לא גמרת

הערה : אין לי מושג מיהי השנייה , מי שדוגם נא לעדכן

הבחורה לא כוסית , נראית רוסיה מן המנין , 1.60 , גיל : 35 בערך , צבע עור : לבן

שדיים : סבבה , יתכן סיליקון

למי כדאי : למי שאוהב גמירה בפה בזול ( 130 !!! )

מיקום : רחוב גאולה 4, בית פרטי , צד שמאל של הרחוב לבאים מאלנבי לכיוון הים , קרוב מאוד לרחוב הירקון

ולענינינו אנו :

אני אישית חובב גמירה בפה ורוסיות , שילוב מעולה, ככלל לעני"ד עדיף תמיד רוסיות , לרוב השירות שלהן טוב יותר , עכ"פ עד כה הוצאתי לא מעט כסף , לרוב כ 400 ש"ח כמו לשרון מרחוב הירקון , היא חזקה בפורום ואף שלחה לי פנייה , שם אכן הכל נקי אסתטי ומסודר , דירה נקייה אבל... 400 ש"ח !! לא זול .. מסתבר שלא רחוק ממנה ברח' גאולה 4 , בית פרטי ( ליד גאולה פינת הירקון בסמיכות לים ) ישנה דירה נוסח התיקתוקיות ת"א , לא הכי נקי כמו שרון אבל לא גרוע , יש מקלחת , יש שם 2 חדרים, הבנות מתקלחות והן דורשות זאת אף מהלקוחות , הגעתי למישהי בשם אילנה ( עלק אילנה , מן הסתם ויג'ינה או משהו מעין זה ) חברים : ב 130 ש"ח היא עושה מה שחברותיה למקצוע לא עושות ב 400 !! .. היא לעני"ד בערך בגיל 30 עד 35 , גובה 1.60 , לבנה , גוף בסדר,לא זקנה אבל לא כוסית ( לי זה לא משנה ) היא נותנת ב 130 אקט לא יותר מחצי שעה אם לא גמרת ואם כן גמרת הסתיימו 130 שזה סבבה , חברים היא חמודה צחקנית , זה עוזר לאנשים בישנים להתמודד עם מתח , התחילה קצת לרקוד איתי ואז.. אני שוכב שם ( מזרון ללא סדין שמוחלף רצוי להביא מהבית ! ) היא שאלה אם אני רוצה שהיא תרד בלי או עם גומי , אמרתי שבלי , היא קרוב ל 15 ד' ירדה לי, ממש מגניב רוק מסביב בכיף שיחקה עם שמוליק שלי בשלל גוונים עם הלשון , ראוי לציין שגילחתי היום את כל שער הערוה ( למדתי מידידה רוסיה שלי ) זה ממש כיף כי אז כשהן יורדות זה עד הסוף , האף שלה ממש נגע לי בבטן היא הכניסה הכל לפה , הייתי בטוח שהיא רק מעמידה אותו ואז לצערי תלביש קונדום אבל היא המשיכה עד הגמירה ! תענוג , אוירה נינוחה , לא מיהרה ללכת , אין תיקתוקיה , נתתי לה 150 ש"ח והיא החזירה 20 עודף , לא חיכתה שאבקש או משהו , ולא רחוק ממנה אותו דבר ב 400 ש"ח..

19LOLx82011-03-18 11:26:06

38
[QUOTE=oren10]

הייתי מהמר על "אשכנזים חנונים מבית טוב עם תואר שני "

[/QUOTE]
ומדוע לא על ספרדים או מזרחיים ? Ermm
(עכשיו יתחיל פה דיון..חח)

[QUOTE=oren10]
"נתתי לה 150 ש"ח והיא החזירה 20 עודף , לא חיכתה שאבקש או משהו .."

[/QUOTE]

ידידי אורן,
אני מסוקרן לדעת האם השארת לה את ה-20שח כטיפ ..למרות זאת ?
לא שאתה חייב,אבל בסכום זול שכזה יחד עם השירות הטוב שאילנה תמיד נותנת מכל הנשמה ללקוחות שלה..
ראוי להשאיר לה טיפ.

SEXHUNTER2011-03-18 12:55:50
Follow your instincts, not your horniness

39
יפה 'אורן10' שבביקור אחד 'קלטת' היטב את אילנה על מעלותיה. תודה על העדכון היפה. רוב הכותבים כאן מכירים את אילנה כבר כמה שנים טובות ואוהבים אותה.

לפי ההערכה או ה'חישוב' שלי היא בגיל שממש נושק לגיל 30, אולי קצת פחות, אולי קצת יותר, אם עברה 30, אז ממש בקצת.

אתה כותב "לא מיהרה ללכת...", וזה נכון מאד, ככה היא נוהגת, וזה משנה ומוסיף הרבה, היא עבדה בהתחלה בדירה ברחוב הקונגרס, שהמבנה של הדירה שונה ממה שכעת, תמיד היתה נשארת איתי עד שאני נרגע ו'מתאושש' ומתלבש ואפשר בינתיים לפטפט ולקשקש ולצחוק, ולא רק זה, היא היתה מלווה אותי לדלת היציאהה ונפרדת ממני וממתינה עד שאני מתחיל לרדת במדרגות בצורה שהיתה גורמת לי מיד להתחיל להתגעגע ולרצות להפגש שוב ובהקדם. המיקום והדירה הנוכחית פחות דיסקרטיים ופחות נחמדים ממה שהיה שם, אבל בסכ"ה היא נוהגת באותו אופן סבלני ואישי וזה באמת מאד נחמד ונעים.

פעם לפני כמה שנים עשיתי כמוך את הדבר הזה של להתגלח שם למטה, אני זוכר את ההרגשה המיוחדת הזו של הקרירות שזה גורם, וזה די סקסי ומחרמן, אולי אעשה את זה שובApprove . בכל מקרה , נראה לי שאילנה עושה אוראלי באותה מידה של מסירות ונעימות גם אם יש שם זקן עבות, ממש לא מרתיע אותה ולא פוגם בביצועים שלהקריצה, אבל גרמת לי להסתקרן ואולי אתגלח גם אני.

אבל צריך להביא בחשבון שיומיים שלשה אחרי הגילוח זה מתחיל להיות קוצים דוקרים (גם לך וגם לה) ולוקח לזה קצת זמן להתארך ושוב ולהתרכךקריצה

אגב, סתם נזכרתי - יש ' פטיש' כזה של להסתכל על בחורות שמעשנות סיגריה, איך הן מחזיקות את הסיגריה, איך הן שואפות ופולטות את העשן , לי אין את ה'פטיש' הזה ואני גם לא מעשן, אבל פעם הייתי סקרן לראות את אילנה מעשנת (היא אמרה לי שהיא מעשנת קופסא ליום, וזה לא טוב, לא בריאבכי), והצעתי לה לעשן, היא מיהרה ברצון לסיגריות שלה וחזרה אחרי כמה שניות עם סיגריה דלוקה, איזה כייף היה לפני הסקס לשכב על הגב ולהסתכל עליה איך היא שוכבת לצידי ומעשנת, סתם קצת מטופש, אבל סיקרן אותי לראות. מי שסקרן לעניין הזה, נראה לי שהיא תסכים ברצון ובשמחה.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”