כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 11 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

103
לפני כחודש באתי לשם בצהרי שישי..
השער היה פתוח..עליתי ראיתי (מישל המבוגרת פתחה) אמרה שלילי עסוקה לפחות לעוד שעה.
חיכיתי בחוץ ..מטלפן..עדיין עסוקה.

בעיקרון המחיר אינו כבר ממש אטרקטיבי מאז שהעלו ל-150 (בסיס).

Follow your instincts, not your horniness

105
Tongue[QUOTE=כוכב הצפון]לילי בכלל עזבה את הדירה הזאת צריך להעביר את הפוסט לנערות אבודות.[/QUOTE]

מעניין לדעת איפה הלכה לילי הג'ינגית,היתה עובדת בחלוצים25 כמו מכונה גירמנית,ללא הפסקה,ניכנסת יוצאת!,תור גדול היה מחכה לה בדירה עצמה ותור שני ברחוב למטה מחכים!,הרבה ביקוש היה על הבחורה הזאת!.

אפילו לא היה לה זמן להוריד וללבוש בגדים! כל הזמן היתה מכסה הגוף שלה במגבת!.חיוך
תמיד בשטח למען כולם.

108

הייתי בחלוצים לפני שבוע בערך מתוך דחף לא ידוע. שאלתי על מירי ....רק כדי לפמפם נון סטופ שכן הייתי בבוקר במסאז באילין ספא ושיחררתי כבר באותו יום . הקטע היה שהתעצבנתי שאומרים לי שיורדים לפתוח ושום דבר לא קורה ולא פותחים לי למטה, מטלפן ועוד פעם, אומרים שיורדים למטה לפתוח.. לא פותחים מבולבל.... בינתיים נכנסות בחורות יפות לביניין ואני מטלפן שוב למעלה גם עצבני וגם מברר על הבחורות הצעירות שנכנסו ( והם , כנראה טלי שעונה לטלפונים מכחישה לגבי שום בנות צעירות חדשות שעובדות איתן ) .... בסוף מה מתברר ...שאני עומד מחוץ לחלוצים 27 במקום חלוצים 25 ( אותה דלת לבנה שתי טיפות מיים ) חיוך גדול חיוך גדול חיוך גדול Dead .

לבסוף עליתי על הטעות וזזתי דלת אחת לבנה דרומה , מירי פתחה ( גוטשיט רוסיה ) נכנסו לחדר עם הספה ...ואני עצבני/מתוסכל/מגחך מכול סיפור ההמתנה. רציתי קצת מסאז ושיחקה קטע שלא מתאים לה ...אמרתי סבבה , אין בעיה ...( יקח לי הרבה יותר זמן לגמור ) ...ביקצור פימפומים של 25 דקות עד לא ידע צחוק ( נקמת אליהו מובהקת ) . כנראה שגם אם תראה אותי שוב תסרב לקבל Shocked....כנראה קיבלה מספיק צחוק
דוקטור N2011-09-19 00:09:27
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”