כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 13 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

121
דעתי על דיאנה היתה קטלנית , אתה מוזמן לקרוא אותה , אבל נראה לי קצת חפוז להאשים מישהו
בקבלת "שוחד" בצורה זו או אחרת .

ההתרשמות שלך צעיר לנצח זו רק צורה אחת להתרשם מהטקסט של רימינג . לא בהכרח זה מה שמשתמע ממנו.

בכל מקרה הייתי סופר עד 10 לפני שאני משגר פגז כזה על מישהו .

122
[QUOTE=שרביט קסם]דעתי על דיאנה היתה קטלנית , אתה מוזמן לקרוא אותה , אבל נראה לי קצת חפוז להאשים מישהו
בקבלת "שוחד" בצורה זו או אחרת .

ההתרשמות שלך צעיר לנצח זו רק צורה אחת להתרשם מהטקסט של רימינג . לא בהכרח זה מה שמשתמע ממנו.

בכל מקרה הייתי סופר עד 10 לפני שאני משגר פגז כזה על מישהו .

[/QUOTE]
זאת כבר לא הפעם הראשונה שאני קורא את הקיטורים שלו.
כאן לא המקום להגיב.
עניתי לו בפוסט הבא

124
לאחר תיאום הגעתי לדיאנה, היתה שקועה בתוכנית טלויזיה ברוסית ונראה היה שהדבר האחרון שהיא רוצה לעשות זה לצאת לעבודה. לאחר מספר מחמאות על מה שנאמר עליה בפורום היא התרצתה, קיבלתי רימינג מעולה, היא פשוט יודעת את המלאכה, לא נראה לי שאחזור אליה - מראה של דודה שמנה ולא סקסית. יחד עם זאת ממליץ על החוויה איתה לפעם אחת
הזקן 60++
מה שאינו הורג אותי, מחזק אותי

127
משהו מעניין שנתקלתי בו בפורום אחר:
ב 6.8 נרשם לאותו פורום משתמש בשם "חרמן 30" ובאותו יום שחרר הודעה תחת הכותרת: "דינה בעל קידה 45 חשיבות קונדום":

אני וחבר שלי קושי מצבע איתי אצל דינה באורגיה היה קולחאח טוב ש אני ואו קיבלנו קול חודש תרפות וזה ביגל בלי קונדום

(כך במקור,כולל טעויות הכתיב),לפי דעתי מנסה להגיד שהוא וחברו היו חודש על תרופות בגלל שוויתרו על קונדום עם דיאנה.

אתמול נרשמה דיאנה לאותו פורום (דרך אגב,ראיתי אתמול שנרשמה גם לפורום פה) והגיבה לטענותיו של "חרמן 30":

היי שמי דיאנה (ולא דינה כפי שכתוב למעלה) ואני מארחת ברח' בעל העקידה 45.
המוניטין
שלי ללא דופי אני נקייה ואסטטית מארחת בדירה פרטית ונקייה. כמובן עם שמירה
יתרה של היגיינה ושימוש בקונדומים הכי איכותיים בשוק.
לא רציתי להתחיל עם הסיפור אילו לא ההודעה המכפישה של "חרמן30" הידוע גם "סקסי30".
האיש שמסתתר תחת הכינוי הזה הוא, הבן של "סנדרה" שמארחת גם כן בבעל עקידה 45 אבל בדירה למטה בקומת קרקע.
הוא כותב בכל הפורומים גם בsexadir וגם ב www. איזה מזדיין אחד שיושב את עצמו לתורכי ומשבח את השירות של אמא שלו סנדרה.
כפי שאתם רואים בשפה העילגת שלו כי הוא לא לגמרי בריא בנפשו.
מאחר
והאיש הוא גם חולה מין סוטה, הוא תמיד, אבל תמיד יושב בחדר הסמוך לזה שאמו
מקבלת קליינטים. אבל זה הלקוחות הקבועים של סנדרה יודעים חלקם.
מה שהם
לא יודעים זה שבאחת התמונות בחדר ישנה מצלמה נסתרת שמשדרת לחדר של הבן
שנהנה לראות את אימו מקבלת מגברים, או לראות איך דוחפים לה אגרופים לכל
מקום אפשרי. והיא מסכימה לזה רק בשביל שהוא יוכל לשבת ולאונן בחדר הסמוך.
מי שלא מאמין זכותו המלאה, אבל ראו הוזהרתם.

אני אשית נוטה להאמין לדיאנה,מודה שללא שום אינדיקציות או הוכחות,סתם תחושת בטן.

שכל אחד יעשה עם פיסת המידע הזאת מה שהוא רוצה,מה שכן נראה לי שנשמע מדיאנה גם כאן בפורום.

luciano2011-08-12 09:33:12
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

128

ומאותו פורום שחברנו לוסיאנו מצטט, הנה מה שמצאתי - הדרכה למשתמש במין בתשלום בעיניה של נותנת שרות (העברית

לא משהו, אבל בכל זאת חינני) :

1)אתה מהיר מדי אתה מקבל אורגזמה. רוב הנשים משוכנעים כי הסיבה לכך היא רק זכר בערמומיות. הם חושבים שאפשר בקלות להחזיק מעמד עוד חצי שעה. פשוט לא רוצה. בגלל אנוכיות לחשוב רק על עצמם.

2) אתה דרך ארוכה מדי כדי לסיים. עכשיו היא חושבת שהגוף שלה לא להלהיב אותך. וחוץ מזה, היא עייפה.

3) אתה שותק. זה ידוע כי אדם אוהב את עיניו, אישה - את האוזניים. ואלה האוזניים שהיא רוצה לשמוע מילים מתוקות. או לפחות אנקה, אשר מציין את עוצמת התשוקה שלך.

4) אתה בקול רם מדי. כל הנשים שרואיינו לצורך זה הוא רק אחד התלונן. הא, אבל מאוד פעילה. ביטוי מהיר של רגשות - זה בסדר, אבל עדיין זוכר שאתה לא באיצטדיון.

5) האם אתם עושים סקס עם אותה בלי להסיר את הגרביים. למה נשים כל כך נסער למראה של גבר עירום בגרביים, אינו ידוע. להבין זה לא אפשרי, צריך לזכור.

6) אתה מהיר מדי להתפשט. יותר מכל דבר, נשים לא אוהב להיות במצב מטופש. ואם היא במעיל פרווה ומגפיים, בעוד אין לך שום דבר, אבל קונדום, אתה גם נראה בלשון המעטה, מגוחך.

7) רוב שאף הוא רגע מכריע אתה מושעה ושואל אותה: "אתה גמור כבר?". אין תגובות.

8) האם אתה נותן את האור. גם הרבה אור הופך את חדר השינה לחדר הניתוח. בנוסף, אישה לא יכולה לגמרי להתמקד בתהליך, ואילצו בכל עת להבטיח סקסית מספיק שהיא נראית.

9) אתה לא מקלחת לפני סקס. הם בהחלט לא מצפים ממך כי יהיה ריח סיגליות רעננים, אבל העובדות המחוספס של החיים, למרבה הצער, לעתים קרובות לא מרגשת.

10) אתם רצים להתקלח מיד לאחר הסיום. נשים הן כמו חתולים. לחתולים יש הרגל - למרוח על אדם אהוב להשאיר את הריח שלך על זה. וכאשר אתה בהתרסה ממהר להיפרד הריח הזה, הם חשים טינה.

11) אתה פשוט להתרחק זה ולהירדם. העלבון החמור. אולי זה הדבר הגרוע ביותר שאתה יכול לעשות. מן המבט שלה יש לך להתכרבל אחרי סקס זה בעדינות. אחרת, למה אתה שכב איתה במיטה?

12) במהלך לקיקה אתה כל הזמן מסתכל לתוך עיניה.

13) לא מתגלח. בגלל הזקן הנשים גדל רק במקרים נדירים ביותר, אנחנו לעולם לא נבין מה הסבל הוא יוכל לספק יומיים תמימים זיפים. נסה לשפשף את האף על הסנטר בן הזוג. אתה אולי לא אוהב את זה.

14) האם אתה צוחק עלי במהלך קיום יחסי מין. צחוק - האויב הגדול ביותר של המין. תיהני להקיא במיטה היא התווית לחלוטין.

15) אתה בעצם לא לקיים יחסי מין בבוקר. להפתעתנו, התברר, כי נשים רבות לקיים יחסי מין עם בבוקר האהוב שלך - זה כמו לירות שמנת חמה עם חלב טרי. למרבה המזל, רובנו מוכנים לשתף איתם היא תענוג עילאי.

16) יש לך ציפורניים ארוכות מדי. אומרים שהאדם הוא לא אימפוטנט, בזמן שהוא בטוח לפחות אצבע אחת. אבל אם על האצבע הגדלים ארוך, נוקשה, היטב כרסם מסמר, אז חיי המין יכול להיות בטוח לשים את הצלב.

17) אתה תמיד אומר מה שהיא צריכה לעשות. אתה - לא סמל, והיא - לא מחלקה של טירונים. לכן, הפקודה "ארצה!", "Attention!" ו "מעגל", "רלוונטיים מגרש המסדרים, בצליל המיטה טיפש.

18) לא אכפת לך על הבטיחות שלה. אולי, אנו נאלצים לקבל את העובדה כי קונדומים - זה תפקידנו. לא רק אנחנו מסכימים להשתמש בהם. מצפים מאיתנו שאנחנו עצמנו יקנו אותם מראש, לשאת בכיסם ולבש (מעיניהם אולי).

19) אתה מוטה בחוזקה את ראשה כלפי מטה. סקס אוראלי - מעשה של רצון טוב.

20) האם אתה לירוק במהלך לקיקה. ומה אם שערות אלו לנצח לטפס בתוך הפה שלך? להתעלם? אל תסיר את האצבעות ניכר מפיו? הא, אלו הנשים חכם ענה על השאלות באופן זהה:.. ". לא יודע" תנו משהו עולה הוא אדם "

21) אתה לא לנשק אותה על השפתיים אחרי מציצה. אתה לא יכול להגיד לה למה אתה לא רוצה להתאמן, ללמוד את הטעם של הזרע שלו. עבור נשים, זה פוגע בהתנהגות. היא חושבת שזה מבטא סלידה שלה אתה. התעלמות הרגשות שלהם ואת הנשיקה, אם היא כל כך רוצה.

22) במהלך מציצה אתה לא להזהיר אותה מתי להפסיק. טעם הזרע - הוא הכלאה בין מי הים לבין חלבון ביצה. כמו תערובת של גחמני לא עבור כולם.

23) במהלך מציצה אתה מנסה להזיז את עצמו. ראשית, זה ממש פוחדת לפגוע בשיניים. שנית, היא לא רוצה לחנוק. לשכב בשקט - היא תעשה הכל בעצמה.

24) אתם מתפארים את גודל איבר המין שלהם. ולמי אנחנו כאן כדי להתרברב, תגיד לי, בבקשה? או שמא היה האיש הנכון פרויד הישן, ונשים גם רוצה שיהיה לי פין? הו בסדר, רק לזכור שהם לא אוהבים את זה גם כאשר הבטחנו.

25) אתה מכאיב לנשוך את פטמותיה. בעבר, על דברים כאלה, אפילו תינוקות סיעוד הוסרו בטרם עת שיניים.

26) אתה מסובב את הפטמות באצבעותיו. פטמות, שוב, לא להתמודד עם הרדיו, אשר מותאם היטב לתנאים הגל הרצוי בשטח ההררי. הם יכולים רק מנשק בעדינות מכרסמים.

27) האם אתה כל הזמן מתמזמז ו מושך שדיים שלה. החזה - לא על הג 'ויסטיק במשחק מחשב. ולא אבטיח, אתה רוצה לחקור, כדי להבטיח את הבשלות שלה. וגם לא בגדים רטובים, אשר חייב להיות תקין לסחוט. זה דורש גישה זהירה.

28) אתה עושה אקרובטיקה במיטה. בדיוני ומגוון של המין הוא מאוד ראוי לשבח, אך יש לזכור כי בן הזוג לא יכול להיות בסופו של דבר בבית הספר לקרקס הילדות ואת הסיכוי רגל לנקוע או לשבור את עצם הבריח שלו, זה לא מפתה.

29) האם אתה נשא על כובד משקלה. ככלל, אדם עדיף בהרבה על אשה בכותרת. התעדכנות עם המין שלה הקלאסי פוזה, לא לסמוך יותר מדי על הסיבולת של נשים. אולי, נשימה מאומצת הכבד שלה - לא סימן את המבחן של תשוקה.

30) גם אתה "Movin מהר (או איטי מדי). התלונה הנפוצה ביותר. כנראה חוסר התאמה דבר של מזג. או דרך שונה. נסה לשים את ידה על הישבן שלו - אפילו נערה ביישנית ביותר שמורות יהיה אינסטינקטיבית להדריך אותך.

31) אתה מנשק אגרסיבי מדי. היא לא אוהבת את זה כאשר אתה פעיל לדחוף דרך השפה בפיה משתמשים בהם שם כמו מברשות לניקוי בקבוקים.

32) עם אתה, זה בדרך כלל מרגיש כמו בביקור לרופא נשים. זכרו, גירוי בפי הטבעת, כמו, בעיקר גברים. כי יש להם הערמונית. לנשים אין הערמונית.

33) האם אתה מפסיק את פעולת המין לענות לטלפון ו לעבור את תוכנית טלוויזיה. יש אנקדוטה.

34) אתה יותר מדי תיאטרלי הכל אתה לרהט. נשים אוהבות כנות. או מעמידים פנים שהם אוהבים. אעשה כל מאמץ כדי להבטיח כי היא חשה - אתה מסוקרן זה, לא הפמליה והמצב עצמו.

35) אתם נושפים לתוך אוזן. האוזניים הם אזור הארוגני עבור אנשים רבים כי הם - אזור רגיש מאוד. ללעוס, ללעוס, ללעוס שוב באלימות מסובב אותן - אינו רצוי. נשיקה עדינה לפעמים יכול לעשות פלאים, אבל ללכת על האוזן, כמו כלב הומו אל הכדור האהוב עליך, לא שווה את זה.

36) אתה ממש לא אכפת לי אם היא מרגישה איתך אורגזמה או לא. כפי שכבר צוין, נשים מייחסים חשיבות רבה את המילים. אתה יכול זיעה כמו כורה הבור, מנסה לרצות אותה, ולא בידיעה כי כל ההתלהבות שלך, זה מתייחס אך ורק לחשבון של אנוכיות שלך המזג אפריקה. משפט פשוט: "אני רוצה להיות בסדר איתי" יכולה להרות השפעה גדולה יותר מאשר הפגנה של המין טק.

37) יותר מידי צנוע. איך היה ניצחון הפמיניזם לא צעדו על פני כדור הארץ, אישה עדיין אוהב להיות מושא תשומת הלב. היא לא היתה מעוניינת לעשות הכל על עצמה, זה לא תמיד מושך את תפקיד התוקפן המיני.

38) אתה ממהר לתחתונים שלה. לנשים בתחתונים הם היקרים. ואם רומנים רומנטיים, סרטים ארוטיים בשפע בחבטה של מתפרצת תחרה ומשי, אז כל דבר בחיים הוא שונה במקצת. בסופו של דבר, אתה תשיג מה יהיה לפני שאתה אך ורק מכנסיים זולים תפור על ידי אסירים סינים.

39) אתה משאיר השאיפה. גם אם החבר שלך הוא לא מפחד להתהדר היחסים שלכם, אתם עדיין מסרבים ללבוש הבולים שלך בגוף שלו - הזכות שלה.

40) היא לא אוהבת את מה שאתה אומר במקרה הזה. אתה עושה במיטה שלך בצריף עם שילוב של גן ילדים. השאלה העתיקה - כיצד לקרוא את כל הדברים האלה אינטימיים. נשים לא אוהב גסות. מגמגם ומעצבן מדי. נראה הכי לא לקרוא אותו בכל דרך, ואם משהו לא מובן הצורך למלמל, אבל מאוד עדין

All you need is love

129
[QUOTE=luciano]
משהו מעניין שנתקלתי בו בפורום אחר:
ב 6.8 נרשם לאותו פורום משתמש בשם "חרמן 30" ובאותו יום שחרר הודעה תחת הכותרת: "דינה בעל קידה 45 חשיבות קונדום":

אני וחבר שלי קושי מצבע איתי אצל דינה באורגיה היה קולחאח טוב ש אני ואו קיבלנו קול חודש תרפות וזה ביגל בלי קונדום

(כך במקור,כולל טעויות הכתיב),לפי דעתי מנסה להגיד שהוא וחברו היו חודש על תרופות בגלל שוויתרו על קונדום עם דיאנה.

אתמול נרשמה דיאנה לאותו פורום (דרך אגב,ראיתי אתמול שנרשמה גם לפורום פה) והגיבה לטענותיו של "חרמן 30":

היי שמי דיאנה (ולא דינה כפי שכתוב למעלה) ואני מארחת ברח' בעל העקידה 45.
המוניטין
שלי ללא דופי אני נקייה ואסטטית מארחת בדירה פרטית ונקייה. כמובן עם שמירה
יתרה של היגיינה ושימוש בקונדומים הכי איכותיים בשוק.
לא רציתי להתחיל עם הסיפור אילו לא ההודעה המכפישה של "חרמן30" הידוע גם "סקסי30".
האיש שמסתתר תחת הכינוי הזה הוא, הבן של "סנדרה" שמארחת גם כן בבעל עקידה 45 אבל בדירה למטה בקומת קרקע.
הוא כותב בכל הפורומים גם בsexadir וגם ב www. איזה מזדיין אחד שיושב את עצמו לתורכי ומשבח את השירות של אמא שלו סנדרה.
כפי שאתם רואים בשפה העילגת שלו כי הוא לא לגמרי בריא בנפשו.
מאחר
והאיש הוא גם חולה מין סוטה, הוא תמיד, אבל תמיד יושב בחדר הסמוך לזה שאמו
מקבלת קליינטים. אבל זה הלקוחות הקבועים של סנדרה יודעים חלקם.
מה שהם
לא יודעים זה שבאחת התמונות בחדר ישנה מצלמה נסתרת שמשדרת לחדר של הבן
שנהנה לראות את אימו מקבלת מגברים, או לראות איך דוחפים לה אגרופים לכל
מקום אפשרי. והיא מסכימה לזה רק בשביל שהוא יוכל לשבת ולאונן בחדר הסמוך.
מי שלא מאמין זכותו המלאה, אבל ראו הוזהרתם.

אני אשית נוטה להאמין לדיאנה,מודה שללא שום אינדיקציות או הוכחות,סתם תחושת בטן.

שכל אחד יעשה עם פיסת המידע הזאת מה שהוא רוצה,מה שכן נראה לי שנשמע מדיאנה גם כאן בפורום.

[/QUOTE]

תגיד אתה בטוח בקשר למידע הזה שהבן של סנדרה יושב בחדר בבית ושם מצלמה?
כי מחר התכונתי לבקר אותה
"עם אתה אדם דתי אתה מדבר עם אלוהים,עם הוא עונה לך את פסיכי"

130
שלום חברה אני חדש בפורום. אני קראתי הרבה המלצות על זונות בדרום ת"א הייתי אצל הרבה זונות והן לא מה שהם מראות מעצמן אני קראתי את ההמלצעה של דיאנה ורציתי לנסות ולראות. קיבלתי שרות טוב ואתמול כתבתי הודעה על הרגשות שלי בפורום וקיבלתי שרות ממש מעולה.

(יש לי שאלה למנהל הפורום מלה מחקו את ההודעה שכתבתי אתמול, אני חושב שכול מי שהיה אצל דיאנה יודעים איזה שרות היא נותנת .)

על טעם ועל ריח אין להיתוכח!!!! לילה טוב ושבוע של הנאות וזיונים לכולם תודה ולהיתראות !!!

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”