ויקי הנימפומנית - בעל העקידה 45 [בוגרשוב 12 לשעבר]
12במקור פורסם ע"י חולה כוס:
מהסיבה הזו - הוא חסום אצלי בפרטי ! רק שבפרטי הוא שואל אותי 15 שאלות בהודעה אחת , פשוט חפרן שחבל על הזמן !!
ואענה לך על 3 שאלות שבעיניי רלוונטיות .
"המתחיל במצווה, אומרים לו גמור"
קישקשתא 2011-09-03 17:48:20
מהסיבה הזו - הוא חסום אצלי בפרטי ! רק שבפרטי הוא שואל אותי 15 שאלות בהודעה אחת , פשוט חפרן שחבל על הזמן !!
ואענה לך על 3 שאלות שבעיניי רלוונטיות .
"המתחיל במצווה, אומרים לו גמור"

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
13סופרמן נחסם גם אצלינו בפרטי לאחר שניסה לחפור בכיוונים לא רצויים.
14טוב אל תתלהבו שניכם, סליחה שלשתכם, סופרמן כנראה חסום בפרטי אצל כולם 
קישקשתא 2011-09-03 19:09:12

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
16[QUOTE=אחים שלו גברים] סופרמן נחסם גם אצלינו בפרטי לאחר שניסה לחפור בכיוונים לא רצויים.[/QUOTE]
אתה כותב את זה בשביל שנאמין שאתה אשכרה קשור לסקס בתשלום?
אתה כותב את זה בשביל שנאמין שאתה אשכרה קשור לסקס בתשלום?
17אז אני לא מהמדווחים (בעיקר כי הולך לקבועות ידועות וגם מעצלנות) אבל הפעם החלטתי לדווח אז הנה:
הסתקרנתי מהדיווח של חולה כוס ויצאתי בצהרי היום (2:00) אחרי שקבענו טלפונית, החלטתי שאם לבקר אותה באיזור הזה של התחנה אז כבר עדיף ביום ולא בלילה פשוט מפחיד אותי להסתובב שם בלילה או אפילו רק להשאיר את הרכב.
פתחה לי בחורה ששנותיה הטובות מאחוריה, בסך הכל מראה זה ממש עניין של טעם אני למשל הלכתי לרותי הג'ינג'ית שהיללו אותה עשרות וכל כל נגעלתי מהמראה שלה שמיד ברחתי משם..מוזר..בכל אופן עם ויקי כן החלטתי להיכנס , יש לה פנים נאות מבנה גוף בינוני והיא החלט זקוקה לטיפול שיניים אבל שוב לטעמי שווה את הבדיקה.
הטיפול היה מאוד מושקע מצידה, GFE, מציצה חשופה לא עמוקה אבל בהחלט השתדלה, אין מצב לאנאלי
נראה לי שאיתה זה הרבה עניין של חיבור ולנו היה חיבור :) בטוח אחזור.
היא כן ביקשה ממני שאכתוב שתנסו לקבוע איתה בנייד או באסמסים , אין לה פקיד אז צריך סבלנות כדי להשיג אותה כי היא לא עונה באמצע סקס (למרות מה שכתוב)
כמו כן ביקשה שאציין שהיא לא נרקומנית - לי זה נראה אמין למדי וכן ביקשה להוריד את מה שחולה כוס כתב על מקום עבודה קודם שלה בהייטק - אני מסכים אני חושב שזה לא לא לעניין לפרסם את זה ושזה פגיעה בפרטיות - גם לזונה מגיעה מידה של פרטיות ולא כל מה שנאמר איתה בחדר צריך להיות מופרסם במיוחד לא במדינה קטנה כמו שלנו אז למי שמטפל בזה אנא למחוק את המידע המיותר
18הייתי אצלה בשבת בצהריים הדיווח של ח.כ מאומת לחלוטין היא אפילו סיפרה לי על זה אבל דבר אחד שכחת לציין שהיא מדברת בלי סוף ובאיזה שהוא שלב הייתי כלכך מרוצה שהיא מצצה שאני לא בטוח אם נהניתי יותר מהמציצה או מזה שהיא סתמה את הפה :)
19[QUOTE=gg-1]הייתי אצלה בשבת בצהריים הדיווח של ח.כ מאומת לחלוטין היא אפילו סיפרה לי על זה אבל דבר אחד שכחת לציין שהיא מדברת בלי סוף ובאיזה שהוא שלב הייתי כלכך מרוצה שהיא מצצה שאני לא בטוח אם נהניתי יותר מהמציצה או מזה שהיא סתמה את הפה :) [/QUOTE]
שיואו ......... אני בהלם !
מה היא סיפרה לך עליי ?
כמו כן ,היא באמת מדברת המון (ודווקא לא שכחתי לציין את זה , זה רשום בדיווח (-:
שיואו ......... אני בהלם !
מה היא סיפרה לך עליי ?
כמו כן ,היא באמת מדברת המון (ודווקא לא שכחתי לציין את זה , זה רשום בדיווח (-:
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
20בקטנה לא יותר מידי אבל כל הכבוד לך שהחזקת איתה 4 שעות על זה באמת מגיע לך להיות יקיר האתר .
מה שכן היא לא מסתכלת על השעון אין לה זמן מרוב שהיא מדברת :)