כ ויקי הנימפומנית - בעל העקידה 45 [בוגרשוב 12 לשעבר] - דף 3 - סקס אדיר

ויקי הנימפומנית - בעל העקידה 45 [בוגרשוב 12 לשעבר]

22
[QUOTE=בלוגרי]

אז אני לא מהמדווחים (בעיקר כי הולך לקבועות ידועות וגם מעצלנות) אבל הפעם החלטתי לדווח אז הנה:
הסתקרנתי מהדיווח של חולה כוס ויצאתי בצהרי היום (2:00) אחרי שקבענו טלפונית, החלטתי שאם לבקר אותה באיזור הזה של התחנה אז כבר עדיף ביום ולא בלילה פשוט מפחיד אותי להסתובב שם בלילה או אפילו רק להשאיר את הרכב.
פתחה לי בחורה ששנותיה הטובות מאחוריה, בסך הכל מראה זה ממש עניין של טעם אני למשל הלכתי לרותי הג'ינג'ית שהיללו אותה עשרות וכל כל נגעלתי מהמראה שלה שמיד ברחתי משם..מוזר..בכל אופן עם ויקי כן החלטתי להיכנס , יש לה פנים נאות מבנה גוף בינוני והיא החלט זקוקה לטיפול שיניים אבל שוב לטעמי שווה את הבדיקה.
הטיפול היה מאוד מושקע מצידה, GFE, מציצה חשופה לא עמוקה אבל בהחלט השתדלה, אין מצב לאנאלי
נראה לי שאיתה זה הרבה עניין של חיבור ולנו היה חיבור :) בטוח אחזור.
היא כן ביקשה ממני שאכתוב שתנסו לקבוע איתה בנייד או באסמסים , אין לה פקיד אז צריך סבלנות כדי להשיג אותה כי היא לא עונה באמצע סקס (למרות מה שכתוב)
כמו כן ביקשה שאציין שהיא לא נרקומנית - לי זה נראה אמין למדי וכן ביקשה להוריד את מה שחולה כוס כתב על מקום עבודה קודם שלה אני מסכים אני חושב שזה לא לא לעניין לפרסם את זה ושזה פגיעה בפרטיות - גם לזונה מגיעה מידה של פרטיות ולא כל מה שנאמר איתה בחדר צריך להיות מופרסם במיוחד לא במדינה קטנה כמו שלנו אז למי שמטפל בזה אנא למחוק את המידע המיותר
[/QUOTE]

אוקיי , מחקתי את המידע האישי הזה - על מקום עבודתה הקודם לפני שהיא התחילה עם הזנות ! (עכשיו תמחק גם אתה ).

למרות שהשם ויקי זה כאמור שם פיקטיבי (אני יודע גם את שמה האמיתי ) , אז ככה שאין מצב שזה יכול לחשוף אותה .

אבל סבבה , זה באמת לא נחוץ לפורום .

כמו כן , אני קיבלתי ממנה גם גרון עמוק ורימינג - צריך רק לבקש , והיא נותנת את זה בלי בעיות , היא ממש זורמת

לפי הרצונות , וקשובה לכל הגחמות . אנאלי אין מצב איתה - היא אמרה לי שזה בשבילה כמו חוקן , והיא לא סובלת את זה .

חולה כוס2011-09-05 16:00:38
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

24
דיברתי אותה היום אחרי שקראתי את דיווחו של חלוה כוס המומחה בפתיחה ובדיקת שושנות.
דיברה המון בטלפון. לא נתנה לי לשאול מרוב דיבורים והסברים
(טובה כשגרירת הכוונות הטובות- אוליי) קבענו למחר בשעה 10:00 אהיה הלקוח הראשון. הבטיחה מלא דברים. אדגום אותה ואבחן את כל הפתחים שלה ואבדוק אם יש לה נזילת שמן ומצב המנוע. מייד אחרי שואציא את הזיין ממנה אני אחזור אליכם לעדכנכם ולתאר את ההתרחשות.
ממתין לבוקר בחוסר סבלנות.

25
ראשית תודה לחולה ...כן ירבו דיווחיו.
ולגופו של ביקור.

בחורה חמודה.משקיעה ,גוף יפה.

חזה קטן ועייף.

משקיענית חבל על הזמן ,רוצה שתצא מרוצה...

זיון סביר +

לא עמדה בזמנים לענין ההגעה קצת יבשה אותי בחוץ.

הפגם העיקרי זה שהיא חופרת בשכל ברמות.

באמצא הזיון היא מתחילה להסביר לי שהיא רוצה שאהיה מרוצה ומה היא צריכה לעשות...

לא היה נעים לי להגיד לה שתשתוק.

כניראה סובלת מחוסר יחס ביום יום.

אגב סיפרה על חולה כוס שחפר לה וגם הציע לה עוד הצעות .

כמו כן עקב הכתבה מפוצצת בעבודה ולכן קצת מחפפת בזמנים.

בעלת פוטנציאל אחרי שתרגע בעוד כמה שבועות.

לדעתי גם לא מתאים לה האיזור והיא מחפשת משהוא ברמת גן.

האם אחזור ?כן.

אבל בעוד זמן מה אחרי שהלחץ ירד.

תישמרו עליה ,בעלת פוטנציאל .

26
אני מפגר קצת אך תרשה לי להגיד כמה משפטים:
לא מבין אותך "רוצה שתצא מרוצה..." ואחרכך אתה כותב "ולכן קצת מחפפת במנים"
האינטלגנציה שלי לא מספיק גבוהה כדי להבין את שני המשפטים מאותו אדם באותה הודעה.

דבר נוסף... "איך הבחורה מרשה לעצמה לספר על מעלולותיו של חולה כוס ועל הפנטזיות שלו". מה עם צנעת הפרט...
כרגע המצב מפחיד אותי. אך איני רוצה להפעיל מערכת שיפוט על העלמה לפני הביקור כי נראה לי שיש בדבריך פרדוקס שאינו ברור.
סליחה על הבורוות והחוצפה.

27
כועסהייתי אצל ויקי בצהריים כי כתבו עליה דברים טובים אז הלכתי לנסות בחורה רזה ציצי קטן רצח היא אמרה לי לחכות במקלחת הייתי חרמן רצח ישבתי במקלחת 20 דקות כועסוהיא אמרה לי לחכות ובינתיים היא ענתה לשיחות של הפלאפון התלבשתי לקחתי את בכסף וברחתי!!!כועס

28
הייתי אצלה אתמול,ואני ממליץ לכולם:לא ללכת עליה,תשמרו על הכסף והזמן,בחורה לא שווה!!!!
כעת אעבור לדיווח ואסביר בדיוק למה אני ממליץ לא ללכת אליה.
טיילתי אתמול ביפו ולאחר סיבוב בשוק הפשפשים החלטתי להכיר אותה.התקשרתי אליה כמה פעמים,אך ללא הצלחה,ושלחתי לה אסמאס:שאלתי האם היא עובדת,ואם כן,מתי אפשר להגיע.כנראה שהגברת היית תפוסה,ולא ענתה לי,ורק שעה וחצי בערך היא ענתה לי:"אם תגיע ב14.30,תהיה אחרון".אקדים ואומר שאני לא הייתי אצלה אחרון אתמול:לאחר סיום ראשון היא זרזה(תקתקה)אותי:"לבת יש היום הולדת,אני גרה בגני אביב וצריכה להספיק לעשות קניות,ויש מישהו בחוץ שמחכה לי"
כאשר היא שלחה לי אסאמס,הייתי באותו רגע בתחנה מרכזית החדשה והתכוונתי כבר לנסוע הביתה,שעה הייתה 13.45 בערך.סקרנות גברה עליי והחלטתי להסתובב קצת וללכת אליה בשעה שנקבעה.בערך ב14.10 היא שלחה לי sms:"אתה יכול לבוא.אני פנויה".כתבתי לה "מה כתובת המדויקת?" וכאשר ענתה לי,יצאתי מתחנה המרכזית והגעתי אליה.
תאור של הגברת:אישה רזה מאוד,אנורקסית.מחשבה הראשונה הייתה לברוח,אך החלטתי להישאר(עקב המלצות,במיוחד של חולה כוס).כמובן שלא ציפיתי שאני אהיה איתה כמה שעות,אך הייתי בטוח שאקבל את הזמן שנקבע:40 דקות עבור 200 זוזים,לשני סיבובים.
"תרגיש חופשי,כמו בית,אם אתה רוצה להתקלח,הנה מגבת,אני צריכה בינתיים להתקשר הביתה".הלכתי להתקלח,חזרתי לסלון.לאחר כמה דקות חזרה גם היא."אני גם צריכה להתקלח עכשיו",אמרה לי והלכה למקלחת.
כאשר היא חזרה,הורידה את המגבת וחשפה בפני את גופה:כמו שכתבתי,היא רזה מאוד,אנורקסית,חזה קטןטן ונפול,כוס לא מגולח.כמו כן,נראית כמו נרקומנית ואלקוהוליסטית.
תשאלו אותי למה נשארתי?עקב ההמלצות ודיווחים טובים.
אמרה לי להרגיש כמו בבית ושאני יכול להגשים את כל הפנטזיות שלי.מה אני אגיד לכם:קודם כל לא הייתי מתנגד למציצה.
התחילה בליקוקי ביצים.שאלה אותי האם זה בסדר.אמרתי לה שכן והיא המשיכה.אחרי כמה שניות אותה שאלה.לאחר כמה שניות שאלה האם אני מעוניין בגרון עמוק,אמרתי לה לא.התחילה לספר לי שרוב הלקוחות מעוניינים בגרון עמוק והיא די עייפה מזה.
אחרי זה התחילה לספר לי כמה טוב לה לעבוד באופן פרטי.
לאחר המציצה,חלשה מאוד,עם המון שאלות במהלך המציצה,הלבישה גומי,ואמרה לי שהיא רוצה לרכב עליי.אמרתי לה :"טוב,תתישבי"
.לאחר דקה בערך גמרתי.
שאלה אותי האם הכל היה בסדר והאם אני רוצה להמשיך,הרי נשאר לנו עוד זמן.אמרתי לה "כן".
וכאן התחילה לבלבל לי את המוח."כן,יש לנו עוד זמן,בוא נמשיך".לאחר שיצאתי לשרותים וחזרתי לחדר,שינתה את דעתה:"יש לנו עוד זמן,אך יש מישהו בחוץ"(הסתבר שאני לא אחרון אצלה).והוסיפה:"לבת שלי יש יום הולדת,אני צריכה לנסוע הביתה,לגני אביב,לעשות קניות,ויש עוד לקוח בחוץ.אז אולי שבוע הבא תבוא ואני אהיה חייבת לך,תיכנס אליי תמורת 150 שקלים".
בשבוע שעבר גם נתקלתי באישה(ולריה מבת ים)שהחלטה משום מה שאני אהיה לקוח קבוע אצלה ומציעה מתי לבוא(הוסיפה שיש ימים כאשר היא עובדת כמעט כל היום).
או שהיא באמת הרגישה שזה לא כל כך טוב לתקתק אנשים(הייתי אצלה לא יותר מ25 דקות),או שפשוט חשבה שאם אבוא אליה עוד פעם,תמורת 150 שקלים,אהפוך להיות לקוח קבוע שלה.לא יודע מה היא חשבה,אך אני לא אחזור אליה גם ב150 שקלים.
למה?כי היא פשוט לא שווה את הכסף והזמן!
היא גם שאלה:"נכון שאני טובה?200 שקלים זה לא יקר בכלל,נכון?"
סיכום:אישה אנורקסית,חזה קטןטן ונפול,כוס לא מגולח.לגבי השרות:מדברת בלי סוף,מתקתקת.כמו כן,נראית אלקוהוליסטית ונרקומנית.ולבסוף,חושבת שיכולה לעבוד על אנשים ולבלבל להם את המוח.עליי זה לא עובד ואני לא אוהב דברים כאלה.
לכן אני ממליץ לכולם:תשמרו על הכסף והזמן!אל תלכו אליה!

29
שלום חבר'ה,
הייתי אצלה בתחילת השבוע וההתרשמות שלי שונה מזו של boris26...

ראשית, ואני לא מומחה בתחום, היא לא נראתה לי אלכוהוליסטית ובטח שלא נרקומנית, מקוה שאני לא טועה מבולבל

נכון שהיא מדברת הרבה אבל בסה"כ היא משקיעה בשירות ודי ליברלית..

אין לי ספק שהיא פרטית לחלוטין ולדעתי זו הסיבה לבלבולי המוח.

הייתי אצלה למעלה משעה ובהחלט נהניתי ואחזור אליה שוב (אלא אם יתברר לי שהיא אכן נרקומנית)

אגב, התמונה במודעה אמיתית.

למי שיש שאלות - אפשר גם בפרטי

תיהנו...
ירון

30
[QUOTE=אחים שלו גברים]סופרמן נחסם גם אצלינו בפרטי לאחר שניסה לחפור בכיוונים לא רצויים.[/QUOTE]
קודם כל אל תתלהבו מעצמכם יותר מדי
לגבי זה ששאלתי כמה שאלות SO WHAT!!!כועסמה קרה סוף העולם
זה היה מתוך סקרנות ובנוסף לכל היתי חדש וכבר זה היה אחרי הרבה זמן שלא היתימבולבל סה"כ רציתי לחבר את החלקים בפזל כדי לראות את התמונה המלאה כשלא נותנים פרטים מלאים(חוץ מהשם של הבחורה)מבולבל
באופן טבעי יתכן שישאלו שאלות..לאחשל"ג שאלתי את דעתך לגבי בחורה מסוימת כי רציתי לקבל חוות דעת??
אז מה הסיפור שלך..מה כבר עשיתי..בזה שהעזתי לשאול אותך שאלה..
לח"כ היתה פעם אחת ששאלתי אותך מספר שאלות בהתחל וזה קרה כשנרשמתי לפורום אחרי ששמעתי על מכונים מסוימים
אז רציתי קצת לדעת יותרמה הסיפור שלכםכועס,גם אנשים כאן בפורום פנו אלי בשאלות אז מה חסמתי אותם,ממש לא!!
להפך יש לי המון סבלנות בניגוד לח"כ ואשל"ג
ובכיף אם אני יכול לעזור למישהו אני אשמח ויעשה את זה בחפץ לב!
כי כזה אני אדם שאוהב לעזור לזולת ,
סוף פסוק!
נ.ב לקישקשתא זה שהסקת מסקנות עם עצמך לגבי מה שרשמת לי בפרטי זה חבל,כי זה ממש לא נכון
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”