כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 14 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

132
לחברי הפורום שלום ביקרתי את הגברת אכן אמינה מכמה בחינות קודם כל כמו שמציינת לא דוגמנית אישית הלכתי בגלל השירות כשראיתי אותה היה קצת גדול עלי תרתי משמע אבל אמרתי עם המלצות כאלו ..... בכל אופן בבניין הרגיל בבעל העקידה שיער בלונדיני גדולת מימדים בכל קנה מידה סוכם על 200 שח ל40 דקות הכסף עבר ומשפ למקלחת , קשה לתאר מה היה במקלחת חוויה שיותר קשורה לקירצוף דודתי על גבול הרמיזות המיניות תוך כדי . חברים לאישה יש חזה גדוללללללל פשוט יותר מדי אבל מי שאוהב ... ( אני אישית אוהב את הברביות שוב הלכתי בגלל השירות) , התנגבתי ויצאתי לכיוון החדר היא הגיע שיחת חולין קלה , הוצע משקה , סירבתי ולעבודה . התחילה במציצה חשופה ועמוקה וליקוקים באזור ומשם לרימינג טוב מאוד ( לא כזה חסיד של רימינג אבל מה לא עושים בשביל חוויה) קטע הזוי הבחורה נשכבה על הגב ואני עליה ב69 כשאני למעלה משחק בכוס שלה שהוא מגולח נפוח ויחסית גדול והיא רוטטת קלות , הייתי חרמן רצח והשפרצתי את המטען על פניה והחזה , הלכה שטפה חזרה והופה ישר לאקט השני מציצה ארוכה וחבריקו שיתף פעולה ( למרות שלא ציפיתי שנצליח מכיוון שהיא לא ממש גירתה אותי הפתעה) ולעסק קצת בחוזקה ותפיסה בראש וביקשתי שתשכב על הבטן ( אחת התנוחות הטובות ביותר) שכבה ופימפתי דקות ארוכות לקראת הסוף יותר בחוזקה עד שהשפרצתי פעם נוספת סהכ הזמן כ35 עד 40 דקות לדעתי לא כולל מקלחת הקטע הכי הזוי היה שנפרדנו לשלום לאחר מקלחת יצאתי מהבניין בעודי מפשפש בכיסים פתאום מצאתי שטר של 50 שח כביכול על חצי שעה ולא 40 דקות , כבר לא חזרתי בשביל לתת כטיפ אבל הדבר בהחלט הראה סוג של אמינות מצידה .... אזמה היה לנו אישה לא צעירה לדעתי מעל 40 גדולה מאוד רימינג מעולה פורקן מהיר 150-200 שח לזכור שכשמתקשרים היא מודיעה שצריך לקבוע תור לפי שעה, ועובדת לדבריה עד שלוש לפנות בוקר, לציין שיש לה כמה קעקועים על הגב ועל התחת . בקיצור לא אחזור כי רציתי לנסות ולא נמשך לז׳אנר אבל למי שאוהב גדולות ומאוד ליברליות מומלצת לפחות לפעם אחת .

135
שלום לכל חברי הפורום
אני דיאנה המארחת המדוברת בשרשור הזה
מאז שנרשמתי לפורום אני מקבלת הרבה תגובות בפרטי מאנשים שמבקשים ממני לכתוב כאן. אעשה זאת מידי פעםחיוך
תודה לקהל לקוחותיי על התגובות החיוביות כאן בפורום
וגם למי שהתגובה שלו שלילית - אני מזמינה אותם אליי כדי להוכיח שאם הם לא נהנו מהשירות מסיבה כזו או אחרת, לקבוע איתי פגישה נוספת ואני אעשה את המיטב שלי כדי להראות לכם שהשירות שלי הוא 10 לא פחות.

הכי חשוב רציתי לציין שלאחרונה הרבה לקוחות מתקשרים אליי לאחר ששמעו מהשכנות היקרות בבניין שעברתי לכתובת אחרת.
אני ממשיכה לארח בבעל העקידה 45 לבד ודיסקרטי לחלוטין
אין אצלי בדירה עוד בנות, יש בבניין אבל לא אצלי בדירה, לקוחותיי יודעים שאם הם מזמינים אורגיה מראש אז אני קוראת לחברה שלי שתגיע במיוחד.
הטלפון שלי הוא אותו טלפון שמופיע במודעה. http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=5603
תודה לכולם
אוהבת אותכם!!קריצה
מארחת בדיסקרטיות בדירתי הפרטית

137
שלום לכולם,
לפני כשבועיים הזדמנתי לאיזור, ולאחר שלא הצלחתי לתפוס אף אחת מהבנות שאותן תכננתי לפגוש,

הרמתי טלפון לדיאנה ותוך מס' דקות הייתי אצלה בדירה.

בניגוד לפעם הקודמת, שבה הכל היה נראה לי מכני מדיי, הפגישה הזו נעמה לי בהרבה..

דיאנה הייתה משוחררת ולבבית, עשתה את מה שהיא יודעת על הצד הטוב ביותר,

והיה פשוט נעים לשהות במחיצתה..

לדעתי גם שיחק לי המזל בזה שלא קבעה עם אף אחד אחריי

שאלות, אם יש, אפשר גם בפרטי..

תיהנו!

נ.ב סליחה שאני מדווח על מפגש ולא מדבר על נושאים שברומו של עולם, כפי שנהוג כאן לאחרונה
ירון

138
שלום חברים
לאחר היסוסים רבים רבים ביקרתי אצל דיאנה בעל העקידה
ובכן, למה היסוסים רבים? הגברת מלאה מאוד, בתמונה קשה לראות את זה אבל היא מלאאא
אבל לאחר ביקורות מלבבות כאלה החלטתי לבקר בכל זאת רימינג וטיפול טוב שווה גם אם היא לא נראת פצצה לא?
ובכן לעיקר... הטיפול היה מעולה, לקח לי עוד יומיים להתאושש מהמציצה המושלמת שלה, גרון עמוק, ובזמן הגרון העמוק משחק עם הלשון, .. מהתחהץ...
הייתי אצל דיאנה בשעות הערב המאחרות, דיאנה רגועה ושרותית, קיבלה אותי, מקלחת משוטפת (למעשה שטיפה יסודית שלי משוטפת) ולמיטה, ביקשה שאשכב על הגב, פה חששתי שהנה באה תיקתוקיה אבל לא , דיאנה החלה בטיפול יסודי ומעמיק ביותר, שכלל פעם על הבטן ופעם על הגג, כך עמוק בפה ועם הלשון, ורימינג ושוב לשון ומציצה מעולה, עד ההשפרצה עמוק בגרון, עד הטיפה האחרונה, כלום לא נשפח לקחה הכל. ואז 2 דקות מנוחה, שאלה אם יש לי כח לסיבוב נוסף, ולפני שהספקתי לענות מצאתי את עצמי שוב עמוק עמוק בפה שלה, מוצצת בלי רחמים ובלי להפסיק, מאיפה למישהי בגילה (לפחות 50) יש כל כך הרבה כח?
וכך עד שבא הגואל ושוב גמירה עמוק בגרון,
אני אומר לכם לכך לי יומיים להתאושש!!! יומיים שלמים שלא עמד לי מכלום מחוסר כוחות!!!
לאוהבי הז'אנר - שמנות מבוגרות מומלץ,
זה לא בדיוק הז'אנר שלי, ניסיתי נהנתי, שלום.

139
Coolשלום לכולם !!!
לכול מי שמכיר אותי אני רוצה להכל לכם סילבסטר נעים למי שחוגג ולי יש חדשות בישבילכם אני חוזרת בחזרה לדירה הקודמת שלי לקומה הראשונה האינטר קום נישאר שתיים אני רק עוברת בחזרה לדירה הקודמת שלי ממחר בערב בשעה 21:00 בתאריך 17122011
בעל העקדה 45 קומה ראשונה אינטר קום 2 שבת שלום לכולם אל תשכחו אני פה בישבילכם תמיד מתוקים שלי מלא נשיקות וחיבוקים !!!! מוחא כפייהצחוקEmbarrassedHeart
מארחת בדיסקרטיות בדירתי הפרטית

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”