כ אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה - דף 8 - סקס אדיר

אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה

75
אחרי חודשים שההרשמה לפה הייתה סגורה ראתה לנכון ההנהלה לפתוח אותה מחדש מה שנתן לי סוף סוף אפשרות להחזיר לקהילה הזו. זהו הדיווח הראשון שלי אז סלחו לי אם אני שוכח לציין משהו

אז ככה:
לאחר קריאת כל החוות דעת על אילנה חשבתי ללכת ולנסות בעצמי לבדוק על מה כל המהומה. ובכן זו הפעם הראשונה שלי בדירה בדרום תל אביב וכאחד שהיה הולך בעבר אלוף שדה לא יכולתי שלא להגעל מהמקום. מדובר בדירה קטנה ומסריחה קרוב לרציף הרברט סמואל. המקום הוא הכי לא דיסקרטי בעולם. רציני, כל העולם ואשתו חזר מהים ועבר לידי. המזל היה שהכנתי מבעוד מועד כובע ומשקפי שמש. נכנסתי לדירה ושאלתי האם אילנה נמצאת. אחרי 2 דקות התברר עד כמה מטומטמת השאלה מכיוון שהיא הייתה היחידה שעבדה באותו הזמן. אילנה בדיוק יצאה מלקוח והלכה להתקלח. נשאלתי אם ברצוני להתקלח גם וכשראיתי את מצב המקלחת וויתרתי על "התענוג" והודעתי שהתקלחתי מבעוד מועד. נכנס לחדר ומכה לאילנה. החדר עצמו הוא קטן , עם ריח של סיגריות ועם חלון 2 מטר מעל המיטה שבתכלס מאפשר ללא מעט אנשים מהדירה בבנין ממול להציץ במתרחש. דיסקרטיות אמרו?

אילנה נכנסת לחדר ואז אני מתוודא למראה. אישה בשנות ה-40 לחייה, כרס קטנה, ציצים יחסית גדולים, תחת גדול ולא מושך אך הפנים הם מה שהכי הורידו את החשק. בתכלס פשוט נראתה כמו גרגמל עם השיניים שלה.בזמן שהיא מסבירה על השירות "מציצה סקס..זהו" היא הדליקה סיגריה והתחילה לעשן ולאפר ממש מול הפנים שלי. תכלס אין לי בעיה עם בחורה שרוצה לעשן, ידוע שהרבה מהבנות במקצוע מעשנות אבל מדובר בחדר מטר על מטר ובחיים שלא קרה לי שעישנו לידי ועוד בלי לשאול אותי אם זה מפריע לי -- מינוס ענק.מה לעשות החרמנות בערה בי, קיוויתי לטוב והכסף החליף ידיים. אילנה השכיבה אותי על המיטה והתחילה וליקוק הפטמות ואט אט ירדה עם הראש למטה לכיוון האח הגדול (שעדיין סרב להצדיע נוכח המראה שעמד בפניו) . ייאמר לזכותה שהאישה אכן יודעת למצוץ. הורגש טיפה מגע שיניים אבל לא בצורה רצינית ובנוסף היא גם מאוד צייתנית: רוצה שתרד עמוק יותר? כל מה שצריך זה לשים את היד על ראשה ולדחוף כלפי מטה בעדינות והיא כבר תבין את הרמז - אוהבי אמנות זו יהנו כאן במיוחד. אז אחרי מציצה שהייתה טובה יחסית הרגשתי שמיצתה והדרכתי אותה לרכב עליי. הבחורה השקיעה בתחילה ופמפמה אך הרפתה לאחר דקה או שתיים והייתי צריך לעזור לה. לאחר כמה דקות של רכיבה הפכתי אותה לדוגי. קונטרות טובות אך התחת של אילנה לא בדיוק משהו לרוץ לספר לחבר'ה עליו + הגניחות שלה היו מעושות מונוטוניות וחוזרות על עצמם ברווחי זמן קבועים. לאחר מספר דקות של פמפום הרגשתי שהרגע מגיע, הגברתי קצב וגמרתי. אין הרחבה בנושא כי לא היה שום דבר מיוחד בגמירה הזו. אילנה ניקתה את הכלי עם מטלית לחה ויצאה החוצה בלי לומר מילה והשאירה אותי להתלבש. לאחר שהתלבשתי, יצאתי החוצה שאלו אותי אם אני רוצה להתקלח. אמרתי לא, העדפתי כבר לשרוד עד המקלחת בבית ויצאתי.

לסיכום, אם אתם סתם מחפשים זיון של רבע שעה בלי הפתעות מיוחדות ולא ממש מעניין אתכם איך נראה פרצוף של הבחורה שמוצצת לכם, אילנה תספק לכם מה שאתם צריכים אך אם אתם רוצים מילפית או סתם בחורה כוסית, זה כנראה לא המקום. אני אישית לא מאמין שאחזור.

פרטים: רחוב גאולה 4
מס' לא היה לי, פשוט הגעתי לדירה.

דיסקרטיות: 2
היגיינה : 4
יחס ללקוח: 6
מחיר : 8
גוף : 5
זיון : 7

סה"כ : 5.3
אז..את באה לפה הרבה? ;)

77

ברוך הבא לפורום,

אני מקווה, לטובתך, שלפני שעלתה לרכיבה, הרכיבה לך "מעיל מגן" כי אצלה זה לא ברור מאליו!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

78
צודק בהחלט.
אני זוכר את אילנה עוד מהימים בהם עבדה בדירה בוולפסון . היו עליה דיווחים חמים שיצרו עומס מטורף על הבחורה ולא ברור ממש למה .
אז מה אם היא משקיעה במציצה - היא עדיין נראית דוחה והמיקום הנוכחי הוא בכלל נוראי .
ב120 ש"ח עדיף להדרים לדירה בחלוצים - גם הבנות הרבה יותר אטרקטיביות וגם החדרים עצמם נוחים יותר וכן הדיסקרטיות.
דפוק אותי אם תוכל

79
טורנדו יקר,
התאור שלך מדויק למדי.
דבר אחד שכדאי לך לקחת לתשומת לבך, בעבור 130 עד 150 שקל ( טוחן הכל באת על סיפוקך לגבי המחיר), אל תצפה לניסים דוגמת דיסקרטיות, מקלחת ראויה ובחורה פצצתית שתהנה להזדיין איתך או לפחות תתן לך הצגה טובה.

אילנה היא סוג של זיון פלאפל מהסוג הסטנדרטי. אין ריגושים .
ואם משהו תוהה , השדיים שלה סילקוניות. לפני הרבה שנים הכרתי אותה בגירסה שלפני ההגדלה.

רימינג מעשי2012-06-01 12:58:13

80
מדובר על בחורה שעושה 20-30 לקוחות ביום כבר לפחות 5 שנים אז קח בחשבון שאתה רק פרצוף אחד מיני אלפים בשנה.
בעבר הייתה לה נטיה של חסכון בקונדומים כדי למקסם רווחים שווה לדאוג למין מוגן מכל הבחינות איתה, המציצה שלה לא כזו שווה.
השדיים סיליקוניות בצורה לא יפה ולא מושכת וסה"כ זו בחורה שמייצגת נאמנה את מצב הזנות בארץ הקודש :-(

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”