כ אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה - דף 9 - סקס אדיר

אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה

82
יום רביעי, חוף הים תל אביב, שעה- 16:30 אחה"צ. הגעתי לאיזור במטרה לנקות את הראש אל מול החוף אבל שוב פעם יצריי גברו עליי והחלטתי שאני קופץ לבקר את אילנה שהייתה ממש בקרבת החוף. מפוסטים קודמים נכתב עליה ביקורת מעולה ולא ראיתי סיבה שזקפת הערב תבוזבז לשווא. על המקום עצמו אין מה לשבח יתר על המידה- שני חדרים קטנים ועוד בחור מבוגר, כנראה האחראי על המפתח, שכל חמש דקות אתה מזהם אותו עירום אחרי מקלחת וחוזר חלילה למטבח. הכניסה ממוקמת מול רחובות הומים באדם, ובתוך החדר נמצא שם ספסל שבו כל הלקוחות ממתינים יחדיו,לא הכי נעים למחפשי דיסקרטיות. לענייננו, אילנה מציעה לי אקט אחד ב-130 ש"ח ושני אקטים ב-180 בתנאי שזה נגמר בטווח של חצי שעה (שלדעתי מחירים מעולים לעומת שוק המחירים של הבחורות בימינו). רציתי לבדוק את רמת השירות שלה ולכן ביקשתי אקט אחד והיא החלה להתלבש לי על האיבר כמו חיה רעבה ללא סנטימנטים, שלמען האמת נדהמתי שבחורה יכולה לדחוף כל כך עמוק 21 ס"מ ולא להיחנק. הכוס שלה ממש צר ודק שהייתה צריך לעשות בדיקה ארכיאולוגית כדי לדחוף לה אצבע אחת, ותהיו בטוחים ששני אצבעות זה פרוייקט רב משאבים. מלבישה את האיבר בכיסוי ומתחילים במלאכה. לדעתי היא מתנועעת בזמן האקט באופן די מכני ושיטתי ובשליפה מהירה שלי גמרתי לה בפה. בסך הכל מחיר מעולה, גרון עמוק מדהים וכוס צר שגורם למשגל לתחושה עילאית, ובנוסף אתה יכול לגמור לה בפה ללא תוספת תשלום! דבר שלא הכרתי מנסיעותיי הרבים אל בחורות.
אגב, אל תצפו לאשת שיחה, כי מעבר לצחקוקים הבלתי נגמרים שלה, הבחורה נמצאת שם במטרה לתת לך שירות טוב, והפה שלה נועד כדי לדחוף את הזין שלך לשם, לא מעבר.
הבחורה גרמה לי יום למחרת להילחם עם האיבר מין שלי כי הוא היה חסר שליטה, כנראה שלאחר הפגישה שלי הבאה איתה, אני אצטרך להסתובב עם מחוך.
תיהנו :)

84
לא יודע איף פספסתי את הדיון הזה, טוב תקשיבו טוב. אילנה בחורה זהב, חוץ מהמיקום הקטסטרופי של הדירה. היא באמת נשמה טובה מאד צייתנית ועושה הכל מהכל חוץ מהדברים שצויינו שהיא לא עושה וזה אנאלי... אני מאד נהנה אצלה והייתי אצלה כמה וכמה פעמים ואני אומר לך בצורה חד משמעית כדי להתפרק מהר אחרי יום עמוס או שתקף אתכם גל של חרמנות... אין עליה. אני כל הזמן יוצא מסופק. המחיר סבבה לגמרי אני כמעט תמיד ( למרות שלפעמים אני שוכח ) משאיר טיפ של 20-50 שקל. אני מאד נהנה אצלה.

אם היא היתה עוברת למקום יותר נורמלי. הייתי פותח אצלה כרטיסיה.

85

elirank20 דיווח יפה :)

הדיווח שלי מיום שבת האחרון

כבר הרבה זמן שלא זיינתי, ביום שבת הותקפתי בחרמנות ונסעתי לאילנה באוטובוס ובחוץ פשוט חום אימים, הגעתי לאילנה בדיוק ב- 21:50 בערב בדיוק לקראת הסגירה, למזלי אילנה ישבה על המדרגה מחוץ לבית והיתה לבושה בטייץ וחולצה שמאוד החמיאה לה והדגישה את הציצים הגדולים שלה, אמרתי לה "שלום" ו "הרבה זמן לא ראיתי אותך" היא ציחקקה ציחקוקים, נכנסנו לתוך הבית לחדר השמאלי, למזלי היה שם סוג של מאוורר גדול ומוזר שהוציא אוויר קר (כנראה שזה מזגן נייד), מסרתי את התשלום לאילנה 200 שקלים וקיבלתי עודף 70 ואמרתי לה "הבאתי קונדומים טובים" ושמתי אותם על השידה

(כל הזכויות לקישקשתא ולומברוזו - קונדומי דורקס אולטרה פדרלייט, "30 אחוז יותר דק מהקונדום הממוצא")

אילנה התחילה להתפשט ואני תוך כדי התהליך באתי מאחוריה, הושטתי יד אחת על הטיץ ומיששתי לה את הדגדגן וביד השניה מיששתי ומחצתי לה את השדיים היה פשוט תענוג ! היא התחילה להוריד את הבגדים והתמזמזנו בעמידה, התחלתי ללקק לה את השדיים ולמצוץ לה את הפיטמות האלה אחת אחרי השניה והן נהפכו לזקורים, לאחר מכן מיקמתי אותה מול המראה בזמן שאני מאחוריה ושנינו ערומים (יש מראה קטנה על הקיר בגובה הכוס שלה בדיוק ממולה), העברתי את האצבעות שלי על הכוס המגולח שלה והסתכלתי במראה איך אני ממזמז אותה על הדגדגן למעלה ולמטה ללא הפסק, מה אני יגיד לכם זה פשוט היה כמו לראות סרט פורנו ב 3D (אולי הייתי צריך להביא איתי משקפי תלת מימד ?), לאחר מכן השכבתי את אילנה על הגב במיטה ואני מחוץ למיטה בכריעה, התחלתי להכניס לה אצבע ובמקביל ליקקתי לה את הדגדגן ואז ניסיתי להכניס שני אצבעות והיא זזה קצת אחורה ונתנה הרגשה שזה יותר מידי (לצערי לא היה לי עדיין את ההזדמנות להכניס לה שני אצבעות), אחרי מספר דקות עברנו ל- 69 שאני מעליה, דחפתי לה את הזיין לתוך הפה שלה והיא המשיכה למצוץ ולמצוץ ואני במקביל פיסקתי לה את הרגליים וגיליתי את הכוס המגולח והמאוד יפה של הוא היה בצבע אדום ונראה צר מאוד, ליקקתי לה את הדגדגן וניסיתי במקביל להכניס לכוס שלה אצבע זה היה דיי קשה עד בלתי אפשרי, ואז התהפכנו ל 69 שהיא מלמעלה ואני מלמטה היא המשיכה למצוץ ללא הפסקה ואני שוב מלקק לה ומכניס אצבע לכוס שלה, מידי פעם נתתי לה כאפות על התחת וגם פיסקתי לה את התחת לצדדים, מה אני יגיד לכם מראה מרהיב (אני חושב שלאילנה יש את הכוס בין היפים שראיתי בחיי), לאחר כמה דקות אילנה התיישבה על המיטה והתחילה למצוץ לי את הזיין קדימה ואחרונה, קדימה ואחורה... הרמתי את רגל שמאל שלי על המיטה ושהזיין כלפי מעלה ונתתי לה זוית טובה וישירה ישר לממצצה :) מידי פעם דחפתי לה את הזיין לתוך הפה, פשוט סרט פורנו קלאסי, לאחר מספר דקות היא הלבישה לי את הקונדום שהבאתי איתי ה- "אולטרה דורקס" ונשכבה על המיטה במסיונרי ופתחה את הרגליים, באתי מעליה וחדרתי לתוכנה, הרגשתי את החום שלה ! בפנים היא פשוט רותחת ! (הופתעתי מאוד מהקונדומים ולבטח הם שינו אצלי איזה משהו, פשוט הרגשתי כאילו אין קונדום והכוס שלה פשוט רותח !!), זיינתי אותה במהירות ומאוד נהנתי, הכנסתי את הזיין לתוכה עד הסוף לאחר כמה דקות היא זזה קצת אחורה כנראה שהכנסתי לה את הזיין מאוד עמוק או משהו בסגנון, פתאום כנראה מישהו נכנס לבית וקרא "אילנה",בהתחלה אילנה התעלמה ואני תוך כדי מזיין לה תצורה, לאחר בערך 7 קריאות כאלה היא קמה וניגשה לבדוק מה פשר המהומה מבולבל, שאילנה נכנסה בחזרה לחדר הייתי על המיטה כמו כלב מיוחם מחכה לה על המיטה על הברכיים, הוא באה וישר הושיטה יד לזיין שלי בכדי לראות אם הוא צריך "חיזוק חיובי" היא היתה מוכנה לעוד מציצת חיזוק וגילתה שהוא עומד כמו חייל במלחמה (מוכן ומזומן ועומד כמו גדול, כמו טיל טומהוק !) היא הסתכלה עלי וחייכה, אילנה התמקמה על 4 בדוגי, הכנסתי את הזיין וחדרתי לתוכה ושוב הרגשתי את החום הלוהט הזה שלה, הרגשתי שנכנסתי לגן עדן, התחלתי לפמפם אותה והגברתי קצב ותוך כדי אני רואה את הפסי שיזוף הלבנים שלה על הישבן וזה חירמן אותי עוד יותר, נתתי לה כמה כאפות על הישבן ותוך כדי הגברתי למהירות יותר גדולה תוך כדי נשמעו הגלים של המכות על הישבן שלה עד שגמרתי בשפריץ גדול לתוכה, היא קיבלה מטען גדול ונכבד, תוך כדי הגמירה היא היתה על 4 ולא זזה ממקומה, בזמן הגמירה היא עצמה את העיניים שלה והרגשתי שהיא ניסתה להתרכז בגמירה שלי, פשוט הרגשתי כמו מלך !

לאחר שכבר גמרתי ועברו בערך דקה-דקה וחצי ואני עדיין בתוכה, יצאתי ממנה, אילנה באה הוציאה ממני את הקונדום וניקתה לי את הזיין עם מטלית, לאחר מכן דיברנו ממש בקצרה (יותר נכון אני דיברתי והיא ציחקקה, והיא הוציאה מהפה שאלה אחת בלבד.) לאחר מכן נפרדנו והיא נכנסה לחדר עם הבחור שקרא לה ממקודם.

אני מאוד נהניתי לאחר שהרבה זמן לא ביקרתי אצל בחורה עובדת, לגבי דורקס אולטרה פדרלייט: שוב תודה רבה לקישקשתא ולומרוזו על הגילוי הענק למין האנושי (תרתי משמע).

אני חושב שהקונדום באמת שינה את חיי הוא פשוט מדהים !

דרך אגב לאחר חשיבה מושקעת גיליתי שהמחיר של הבחורות העובדות מכוון ל 130 בכוונה ובגלל מטרה מסויימת, גיליתי את זה בעזרת היגיון פשוט לאחר שהיו לי שטרות עגולים מהבנקט וללא כסף קטן.

ישום בפועל:

נגיד בחור בא לבחורה ומביא לה 200 שקלים או 150 שקלים במדוייק (מהבנקט מוציאים שטרות עגולות בלבד) אז בשביל שהיא לא תתעסק עם כסף קטן ותחזיר ללקוח עודף היא גובה 130 שקלים, ובגלל זה היא נדרשת להתעסק רק עם שטרות של 50 ו 20 בלבד.

השיטה:

ככה שאם מביאים להם 200 שקלים, מקבלים החזר של 50+20 בשטרות שזה יוצא 130 שקלים ואם מביאים להן 150 שקלים, מקבלים החזר של 20 בשטר ככה שעדיין זה יוצא 130 שקלים, הכל בשטרות וללא צורך להתעסק בכסף ששוקל הרבה, זה פשוט גאוני !!!
eliaho2012-08-29 03:07:58

86

תובנת השבוע!

[QUOTE=eliaho]

דרך אגב לאחר חשיבה מושקעת גיליתי שהמחיר של הבחורות העובדות מכוון ל 130 בעזרת היגיון פשוט ..

נגיד בחור בא ומביא להם 200 או 150 במדוייק (בדרך כלל מוציאים מהבנקט שטרות עגולות) אז הם צריכות להתעסק רק עם שטרות של 50 ו 20 ככה שאם מביאים להם 200 שקלים, מקבלים החזר של 50+20, ונגיד מביאים להם 150 שקלים, מקבלים החזר של 20. הכל בשטרות וללא צורך להתעסק בכסף ששוקל הרבה, זה פשוט גאוני !!!
[/QUOTE]
I fart in your general direction

87
קראתי בעיון רב את כל ההודעות על אילנה.
מישהו זוכר את ריטה שעבדה איתה בעבר? אם כן, אולי יודע היכן היא עובדת היום?

בדירה של אילנה, אגב, עובדות אילנה ועוד בחורה יותר צעירה בשם קמילה. למי שמעוניין. לא עשתה

עליי בכל אופן רושם מיוחד.

89
אולי הדירה ההזויה ביותר,
קפצתי לשם אולי איזה 4 או 5 פעמים גם משמרת בוקר צהריים וגם ערב
הדלת פתוחה והמקום פשוט שומם, על הספה אין אף אחד, במטבח אין נפש חיה, מהחדר לא נשמע שום רחש.
חוזר לדלת דופק דופק אין שום מענה. וכן הלאה 4 או 5 פעמים.

שאני הולך לשם אני מרגיש כמו צייד שמנסה לתפוס תמונה של גירית מחוץ למחילה תוך כדי ידיעה שרוב הסיכויים שלא אזכה לראות זאת.

90
givo ו ploni מה המצב?

חברים יקרים - עדכון אחרון שיש לי ישירות מפיה של אילנה, כי היא עובדת לבד, וזרקה את שאר
הבנות. ולכן לפעמים אתה יכול להיכנס ואין אף אחד בבית, כי אילנה עם התיק שלה והפקלאות עם קליינט
בחדר.
או שאולי החליטה לקנות איזה שווארמה בפיתה לארוחת צהריים ולכן אף אחד לא ענה.

בקיצור בחורה הזוייה, אבל בחורה טובה והוגנת.

דרייבר

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”