כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 15 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

141
הלכתי לקטיה הערב , נכנסתי אליה לאחר שכיוונה אותי , מבחינת המראה היא נחמדה אבל לא משהו , סיפרתי לה שהגעתי דרך הפורום ולאכזבתי היא אמרה לי שהיא לא אוהבת אנשים שבאים דרך הפורום , אמרה לי 150 שקל בטלפון אבל אמרתי לה שאני רוצה לגמור לה בפה והיא ביקשה 200 שקל שאלה אם אני גומר מהר אמרתי לה שלא אז לא הסכימה ב 150 שקל אמרה שזה מחיר רק לקבועים אז אמרתי לה שאהיה קבוע שלה אז אמרה שלא , בסוף הלכתי משם היא לא שווה 200 שקל וגם יש לה בעיה בראש והיחס שלה מזלזל היא חושבת את עצמה למי יודע מה , לא ממליץ ללכת אליה ב 200 שקל !

144
צודק אח שלי
סליחה פרופסור החתימה שלך היא מטבע לשון חדש שלי ביני ובין ה״נוגעים בדבר״
סלמתק ושאפו גדול
תודה קישקשתא
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

145
[QUOTE=ארנב לילה]צודק אח שלי

סליחה פרופסור החתימה שלך היא מטבע לשון חדש שלי ביני ובין ה״נוגעים בדבר״

סלמתק ושאפו גדול

תודה קישקשתא[/QUOTE]
ובנוסף שזאת חתימה של אחר, אם זה לא סתם אימרה, אז זה טיפושות.
יש זונות של 500 ויש גם יותר יקרות ששוות כול שקל.
בחוורות יכולות להיות כמו בולים לאספן - יש כאלה שעולות המון.
אבל זה לא עינין של כימיה, אלה של גישה. כמו שבשוק פשפשים אפשר למצאו איצרות, ככה גם בין הזונות.

146
לא מסכים !!!
מה כבר בחורה נותנת שאני צריך לשלוף סכום כזה
הרי היא לא אוהבת אותי לא חברה שלי
היא נותנת לי לזיין אותה ותו לא!!!
אתה משלה את עצמך לגבי כל המחמאות שהיא נותנת לך וכל הסופרלטיב זה משחק וזהו
אתה לא מעניין אותה
רק הכסף !!!
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

147
בקרתי את קטיה כנראה התעייפה מכיר אותה עוד מימי סלמה 151 עם הצוות הקבוע לא הייתה מוותרת על אף לקוח וצועקת על כולם.
היום יותר רגועה כי היא נמצאת בבנין מגורים.

הטיפול היה סטנדרטי - מציצה רגילה לא עושה רימניג כנראה הפסיקה או עושה רק לקבועים, זיון פשוט ללא ניצוצות כנראה הזמן עושה את שלו לא שווה 150 ש"ח.

כנראה ולא אחזור.

תזיינו ותהנו.
בר-דפק

148
אני חייב להודות שהפוסט הארוך על קטיה בשבועות האחרונים גרם לי להרהר רבות בכל מה שקשור ל"ביטחון ולבטיחות" בענף המין הזה...
נדהמתי לגלות כמה אנשים מדברים בשוויון נפש מוחלט על כך שהם קיימו יחסי מין עם מישהי כמוה בלי קונדום. אתם בכלל תופסים את המשמעות של זה? זו הרי בדיוק כמו הפרסומת הזו מלפני 20 שנה עם ה"חבר של החברה של, וחברה שלו, והחבר שלה, ומי שהייתה חברה שלה...".
אתם קולטים שמדובר באישה שמקבלת לפחות 8-10 לקוחות ביום (בשקט) ומספיק שאחד מאלו שקיבלה בלי קונדום היה חולה במשהו, ומשם זו שרשרת בלתי נמנעת. אתם מבינים שזה לא רק מסכן את עצמכם אלא את כולנו כאן. שכן אחרי שאתם נדבקים ממנה, אתם מדביקים גם מישהי נורמאלית לגמרי, שעולה 500 לשעה באיזו מחלת מין (בהנחה והכל מקונדם והגרוע מכל באמת לא עובר מכם הלאה...) ומשם אצה רצה לה הדרך לכולם...
אני מוכן להודות בטמטום העובר עלי לפחות בדרך כלל, ובנפילה שלי לפני יצריי ותאוותי כשאני בוחר מלכתחילה לשלם למישהי על מסאג' אירוטי או שירות מיני אחר, אבל עם כל הכבוד, אני חושב שלזיין בחורה עובדת בלי קונדום זה שיא אחר לגמרי של טמטום וחולשת אופי.
אז כן, זה גרם לי לחשוב הרבה. בתקתוקיות זולות כבר לא אבקר בכלל. גם מציצה גלויה אני כבר לא מרגיש בנוח לקבל (כן כן, HIV לא עובר באוראלי בד"כ אני יודע, אבל גם הרפס, סיפיליס, עגבת ושאר מרעין בישין זו לא חוויה מבוקשת...). בקיצור, אני מודה לחברים כאן שדיווח וחסכו לי כמה מאות שקלים טובים בחודש, את הכסף שלי אני אשמר ואתאפק עד לנסיעת העבודה הבאה, בינתיים עיסוי אירוטי ישראלי(גם ככה לא משהו בד"כ) זה מספיק, ואני מוכרח להודות שלמעלה מעשר שנים של שוטטויות בעולם לא נתקלתי בזונה אחת שמוכנה לקיים יחסי מין בלי קונדום. אני כלשעצמי הייתי חושד בה ולו בשל כך...

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”