כ רחוב העליה 47..הפתעה!!! - דף 4 - סקס אדיר

רחוב העליה 47..הפתעה!!!

32
לגבי הצוות החדש:
ביקרתי ביום ה' האחרון בצהריים היום 3 נשים: שתיים בסביבות גיל 50+ סה"כ נאות , ניכנסתי עם ניקה (מקווה שזכרתי נכון את השם)
בסביבות גיל 40, 1.60, שיער שטני פנים נעימות עם מעט נמשים וחזה גדול ורך למגע (בטן קטנה באה קומפלט עם העסקה)
חשוב לי לציין שבד"כ לא נכנס עם בנות הגיל האלו ויחד עם זאת היא הייתה מושכת כך שקשה היה לוותר על החוויה.
150 ש"ח , נכנסתי למקלחת, הצטרפה אלי בשמחה, סיבון אסטרטגי ותאום צפיות שאני הולך לאכול אותה!
מעמיד אותה לצד המיתה עם הישבן מורם אל על, 7 דקות של ליקוק מתגבר בשילוב 2 אצבעות ואחת בישבן והיא מתקווצת באנכות הנאה, תפסתי חזק ולא הרפיתי לקבלת התקוצויות משנה נעימות תוך התמקדות בדגדגן הזקוף...
עד כה הכל טוב,
מוצצת חשוף בחושניות, חליפה, מסיונרית, נשיקות בחזה, מעלה אותה לרכיבה עלי, ממשיכים לדוגי, ואני מבקש לגמור לה על החזה,
משלב זה החלה בחוסר סבלנות - מה שרק גרם לגמירה להתעקב... לאחר כמה דקות שעייפו אותה מסתבר - הכל הסתיים בשלום...
פרצוף קצת חמוץ העכיר את האווירה - מצד שני אין ספק שעייפי אותה...
לסיכום - כדאי לנסות.
מים שקטים...

רחוב העליה 47..הפתעה!!!

35
אז ככה הרמתי טלפון,הפקידה טוענת שלנה כבר לא עובדת שם 3 חודשיםבכי (והתעצבנה שבכלל שאלתי לגביה)

אבל יש אחת בשם קטיה,אשר מזכירה אותה לטענתה במראה שיער שחור ובגיל פחות או יותר (27)Tongue

שעות פעילות של קטיה א-ה מ 15-23( ביום ה המכון פתוח עד 2:30) וביום ו עד 18

ויש את אירה בת 35

אם למישהו יש מידע לגבי קטיה או לגבי בחורות אחרות צעירות אשר ניראות טוב ,אשמח להרחבה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

רחוב העליה 47..הפתעה!!!

38
הייתי עכשיו עם נטאשה ולא הספקתי להגיע לאקט ה"אמיתי" תוך כדי מציצה טוב מאוד לא מצויינת אבל טובה מאוד השפרצתי לה לתוך הפה והיא שתתה הכל כמו ילדה טובה
אני חייב לציין שאני בדרך כלל לא גומר מהר אבל היום הייתי חרמן בצורה הזיויה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”