רחוב העליה 47..הפתעה!!!
32לגבי הצוות החדש:
ביקרתי ביום ה' האחרון בצהריים היום 3 נשים: שתיים בסביבות גיל 50+ סה"כ נאות , ניכנסתי עם ניקה (מקווה שזכרתי נכון את השם)
בסביבות גיל 40, 1.60, שיער שטני פנים נעימות עם מעט נמשים וחזה גדול ורך למגע (בטן קטנה באה קומפלט עם העסקה)
חשוב לי לציין שבד"כ לא נכנס עם בנות הגיל האלו ויחד עם זאת היא הייתה מושכת כך שקשה היה לוותר על החוויה.
150 ש"ח , נכנסתי למקלחת, הצטרפה אלי בשמחה, סיבון אסטרטגי ותאום צפיות שאני הולך לאכול אותה!
מעמיד אותה לצד המיתה עם הישבן מורם אל על, 7 דקות של ליקוק מתגבר בשילוב 2 אצבעות ואחת בישבן והיא מתקווצת באנכות הנאה, תפסתי חזק ולא הרפיתי לקבלת התקוצויות משנה נעימות תוך התמקדות בדגדגן הזקוף...
עד כה הכל טוב,
מוצצת חשוף בחושניות, חליפה, מסיונרית, נשיקות בחזה, מעלה אותה לרכיבה עלי, ממשיכים לדוגי, ואני מבקש לגמור לה על החזה,
משלב זה החלה בחוסר סבלנות - מה שרק גרם לגמירה להתעקב... לאחר כמה דקות שעייפו אותה מסתבר - הכל הסתיים בשלום...
פרצוף קצת חמוץ העכיר את האווירה - מצד שני אין ספק שעייפי אותה...
לסיכום - כדאי לנסות.
מים שקטים...
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
34"הצוות החדש" הוא הצוות של וולפסון 42 - המכון הותיק ליד חנות הירקות שנשרף...
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
35אז ככה הרמתי טלפון,הפקידה טוענת שלנה כבר לא עובדת שם 3 חודשים
(והתעצבנה שבכלל שאלתי לגביה)
אבל יש אחת בשם קטיה,אשר מזכירה אותה לטענתה במראה שיער שחור ובגיל פחות או יותר (27)

אבל יש אחת בשם קטיה,אשר מזכירה אותה לטענתה במראה שיער שחור ובגיל פחות או יותר (27)

שעות פעילות של קטיה א-ה מ 15-23( ביום ה המכון פתוח עד 2:30) וביום ו עד 18
ויש את אירה בת 35
אם למישהו יש מידע לגבי קטיה או לגבי בחורות אחרות צעירות אשר ניראות טוב ,אשמח להרחבה
אם למישהו יש מידע לגבי קטיה או לגבי בחורות אחרות צעירות אשר ניראות טוב ,אשמח להרחבה
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
36סופר מעופף
אולי פעם תתן דיווח כתוצאה מביקור ולא כתוצאה מטלפון שהרמת?
ולא רק שאתה לא מדווח מהשטח, אתה עוד מבקש פרטים..
נו שויין
אולי פעם תתן דיווח כתוצאה מביקור ולא כתוצאה מטלפון שהרמת?
ולא רק שאתה לא מדווח מהשטח, אתה עוד מבקש פרטים..
נו שויין
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
37ביקרתי היום בעלייה 47 .פשוט זוועה .נכנסתי עם בלונדינית בשם נאטשה ,לא מוצצת רק מרפרפת עם הלשון מסביב .מזיינת את המוח וגם לגמור לא נותנת כמו שצריך....
"תיזהר לא להשפריץ עלי "
לא מומלץ
"תיזהר לא להשפריץ עלי "
לא מומלץ
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
38הייתי עכשיו עם נטאשה ולא הספקתי להגיע לאקט ה"אמיתי" תוך כדי מציצה טוב מאוד לא מצויינת אבל טובה מאוד השפרצתי לה לתוך הפה והיא שתתה הכל כמו ילדה טובה
אני חייב לציין שאני בדרך כלל לא גומר מהר אבל היום הייתי חרמן בצורה הזיויה
רחוב העליה 47..הפתעה!!!
39חחחח
צעיר אתה צודק ב100 אחוז
בחיי כל הפוסטים שלו ככה
צעיר אתה צודק ב100 אחוז
בחיי כל הפוסטים שלו ככה
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.