כ אנגליק לוינסקי 134 - דף 2 - סקס אדיר

אנגליק לוינסקי 134

11
עברתי בתחנה הישנה ליד הכתובת המדוברת. לא התכווניתי להכנס במקום המסוכן (לדעתי)ושורץ המחלות הזה, אבל כן... היתה לי סקרנות לראות במה המדובר.
נכנסתי לבניין, עליתי קומה אחת לדירה עם מדבקה גדולה של המספר 1 מודבק עליו בהגזמה...
דפקתי על הדלת, ופתחה את הדלת מישהי שנראת בת 60 פלוס. עוד בדלת, לפני שנכנסתי, שאלה אותי למי באתי... שאלתי בתמימות מי נמצאת...? אז היא אמרה לי שהיא נמצאת ובחורה נוספת, אבל יש תור ארוך בשבילה. אני מציץ פנימה ורואה שיש בהמתנה ----
ארבעה!!!! כושים
אז הבחורה מסתכלת עלי, אומרת שיש תור ארווווווך ומבקשת ממני לחזור בעוד חצי שעה!
אתם מבינים? ארבעה אנשים... חצי שעה

המקום הזה שורץ במהגרים שמתוקתקים כנראה כל חמש דקות, ואם אני לוקח בחשבון את ה"ליברליות" המוגזמת של הבחורות במקום, אני חושב שיש כאן פצצת זמן מתקתקת של מחלות
שומר נפשו ירחק!!!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

אנגליק לוינסקי 134

12

אתה חושב שכושי או סיני שלא זיין שלושה שבועות רוצה GFE וליטופים ונשיקות?
הוא רוצה להכניס את הזין שלו לתוך חור חמים ורטוב שמסביבו מאורגן גוף נשי, ולהיפטר מהמטען הלבן המציק שנאסף באשכיו ושמשגע לו את השכל...
לכן, 5 דקות יספיקו, ואסור שזה יעלה יותר מ- 130 ש"ח...
אם היה לו אוטו - הוא היה לוקח מציצה ב-50 ש"ח בשדרות הר ציון...
המגביה עוף - ירחיק ראות

אנגליק לוינסקי 134

15
[QUOTE=איצטגנין]
אתה חושב שכושי או סיני שלא זיין שלושה שבועות רוצה GFE וליטופים ונשיקות?
הוא רוצה להכניס את הזין שלו לתוך חור חמים ורטוב שמסביבו מאורגן גוף נשי, ולהיפטר מהמטען הלבן המציק שנאסף באשכיו ושמשגע לו את השכל...
5 דקות יספיקו, ואסור שזה יעלה יותר מ- 130 ש"ח...
אם היה לו אוטו - הוא היה לוקח מציצה ב-50 ש"ח בשדרות הר ציון...

[/QUOTE]

לפני כשנתיים שהמקום לא היה עדיין המכון לעובדים זרים, ביליתי בדירה הרבה זמן בגלל הידידות עם אחת הבנות. לא היה שום הבדל בזמן בין עובד זר לישראלי. סינים בכלל נצלו את הזמן עד הסוף, כמעט ולא היו כושים, אבל גם הם היו מנצלים את הזמן.

אולי במקום פיתחו טכניקות של זירוז הלקוחות, אבל לא זה מה שמאפיין עובדים זרים כצרכני שירותי מין.
UMA2013-06-02 20:56:20

אנגליק לוינסקי 134

17
אז ככה,
בשבוע שעבר הייתי בדירה המדוברת ברחוב לוינסקי 134 וזאת משום ששם אפשר למצוא "הפתעות" מדי פעם.
כבר בכניסה לבניין הפתעה ראשונה: סוף כל סוף ניקו את חדר המדרגותצחוק וכשאני אומר ניקו אני מתכוון שהרימו את כל הטינופת שהצטברה שם עם השנים, לא חלילה לשטיפה...
בכל זאת, דפיקה בדלת ופותחת בחורה רזה, בלונדינית עם שיער קצר, לבושה במין שמלת "דפוק אותי". נכנסים לחדר ונותנת את הפרטים הרגילים: 130, מציצה עם, 20 דקות. ביקשתי לראות עוד מישהי, הגיעה אחת לא מעניינת ונאמר לי שיש עוד בחורה אבל היא עסוקה... החלטתי להיכנס עם הראשונה, שמה אלונה, חזה קטן, תחת קטן ועסיסי.
התפשטה בזריזות, נראית בת 30 בערך עם גוף של בת 18קריצה השכבתי אותה והתחלתי לרדת לה (כמובן שהייתה נקיה ומגולחת, בנוסף יש לה שפתיים ודגדגן די גדולים) לדעתי היא די חדשה בתחום משום שבהתלה היא די "קפאה" לאחר כ-10 דקות היא גמרה (כן אני בטוח), למרות שנאלצתי להשתמש בשתי אצבעות לשם כך. סובבתי אותה על בטן ומרחתי עליה קצת קרם על הגב והישבן ועיסיתי אותה לשתי דקות בערך, שאלה אם אני רוצה להיכנס? אמרתי שאני מעדיף רק מציצה (בגדול אני מעדיף את זה על פני סקס מבחורות עובדות) וכך היה, מציצה של כ- 5 דקות עד הגמירהמוחא כפייה
לסיכום: פנים=7
חזה=5 ממש קטן למרות שלי לא הפריע אצלה.
תחת+רגליים=9
אבל היחס שווה הכל ובעיקרון היא די זורמת (נשארה כמה דק' אחרי הדפיקה בדלת) והמחיר הכי שווה שאפשר למצוא היום...
לא יודע אם אחזור אליה שוב, אבל בהחלט שווה דגימה.
תהנו.

אנגליק לוינסקי 134

18
אלונה די ותיקה בתחום, זוכר אותה מתקופה שעבדה שם שלי החמודה. הן היו חברות. אנג'ליקה גם לא חדשה בתחום. עבדה בהר ציון לפני כשנתיים-שלוש. ביקרתי אותה לפני כשבועיים. לא השתנה. חמודה, ציצים קטנים ונפולים. קעקוע בגב תחתון. מנומסת, משקיעה, אוהבת סקס לא מתקתקת אך המקום עצמו בעיתי כי מדובר ב-20 דקות גג. כמו כן הביקור שלי היה חד פעמי וזאת לאור העובדה שמקבלים שם סודנים ואריתראים. כאשר חיקיתי לה הגיעו שני סודנים לקבל שירות וקיבלו אותם. אין לי בעיה עם עם חברי אלה אך למקום הזה לא חוזר.

אנגליק לוינסקי 134

19
תודה על קבלת הפנים סופר לה טיב, לא נראה לי שהתכוונה שאכנס מה(א)חורקריצה משום שהיא כבר הסתובבה על הגב, בכל מקרה הבנתי שהיא באמת די וותיקה...
מקווה להמשיך לדגום ולתרום את חלקי....
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”