כ אלה - הירקון 98- לילה לבן... - סקס אדיר

אלה - הירקון 98- לילה לבן...

1
קודם כל, וידוי נוסח הכנסייה הקתולית, הדיווח האחרון שלי היה לפני 4 שנים.
הרבה השתנה מאז, הסטטוס האישי, ההכנסה הפנויה, האינפלאציה, ובעיקר הגיל.
מצאתי את עצמי אתמול נוסע דרך רח' תל אביב העמוסים לעייפה בטינייגר'ס שיכורים, מקיאים, או מובלים לאמבולנסים, כשאני נוסע עם קסדה חצי פתוחה על המפלצת שלי, ומחפש פורקן אישי...
ידעתי בתוך תוכי שכל "הבנות" עמוסות בערב הזה, והחלטתי ללכת למקום הראשון שבו אי פעם הכרתי את המושג "נערה עובדת", הירקון 98!

מודעה זו הגיעה אליי אמש בשעת לילה מאוחרת: http://sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6519
החלטתי לקחת את הסיכון!

הגעתי למקום...החנתי את הקטנוע, בירה קטנה באחד הפאבים מתחת למטרה, סידור אחרון של הבגדים, והופ, נכנסים פנימה!
הדירה ממוקמת בקומה השלישית. המבנה כיאה לבניינים ישנים של רח' הירקון, מוזנח להחריד.
בקומה הראשונה יש דלת אבל חד כיוונית, המדרגות שחורות מכתמים אנושיים של אכזבה, שקר, ופחד, ואני צועד אל עבר הקומה השלישית.
עוד לפני שאני פותח את הדלת, היא נפתחת עבורי וה"בוס" הרוסי בהתנהגות עצבנית שואל אותי לאן אני ממשיך?( משום מה, חשבתי שאני רק בקומה השנייה, ויש עוד אחת מעליי).
נכנסתי פנימה והמתנתי בחדר ל"בנות"...
ואז זה התחיל...
חדר ההמתנה היה כ"כ מגעיל שהעדפתי לעמוד ולא להתפתות ולשבת על המיטה.
הקירות מלאים בסימני רגליים, בדלי סיגריות בכל מקום אפשרי, טלויזית LCD שראתה ימים הרבה יותר טובים, והיא כמובן כבויה...
הבחורה הראשונה שנכנסה היתה אלה. רוסיה כבת השלושים המאוחרות, גובהה כ-160 ס"מ, שיערה חום קצר, אסוף למעלה, לא רזה אך גם לא שמנה, לדעתי לא מעשנת- נדיר בתחום הדירות הדיסקרטיות המוזנחות.

תפריט:
מציצה עם קונדום+ אקט אחד עד 30 דק', אין אפשרות לאקט נוסף, אין אנאלי, אין אקסטרות- גם לא שאלתי, אין GFE- לא עושים את זה עם מישהי שמקבלת על בסיס WALKIN'...

אני לא אפרט בכלל את הבחורה השניה שהציגה את עצמה. היא היתה על הסף של גילופין/סמים/פיגור קל, ואני הרגשתי שזה יהיה ממש ניצול לקיים מגע מיני עם מישהי כזו.

הבחירה:
החלטתי ללכת עם אלה, 125 ש"ח עברו מיד ליד, ואלה לוקחת אותי קומה למטה, שזו בעצם הקומה שבה שוכרים חדר- עוד 125 ש"ח פחות בחשבון העו"ש...

החדר דווקא היה מפואר ברמה מחשידה. הכל היה נקי, מריח מעולה, לא פחות מסטנדרט של מלון במכתש רמון או באילת של סוף שנות ה80'. התיישבתי על המיטה, וחיכיתי לפדות את 125 השקלים הקודמים.

המקרה:
אלה נכנסה עם חיוך נחמד, אמרה לי שהיא לא הולכת עם כולם, והיא בוחרת בקפידה...
התחלנו במזמוזים הדדיים, כשהחזה היפה של אלה מתחילים את עבודת החרמון על "בוב".
לאחר מספר דקות הלבישה קונדום והתחילה במציצה... כמובן שאין מה לספר וכל הקלישאות בנוגע לפעולה כבר נאמרו שתי וערב בין חברי הפורום, אז אני פשוט אחסוך מכם את הפרטים.
אלה הרגישה שאני לא ממש בקטע של המציצה המקונדמת, והכניסה אותו...
כמובן שאתם מצפים שאני אגיד לכם שאלה היתה פסיבית, אבל לא! היא דווקא נתנה עבודה לא רעה, זזה קדימה ואחורנית משתמשת בחזה שלה ושמה אותו על פניי, מבקשת שאני אלקק לה את הפטמות. גם הגניחות היו במקום, בין אם הן היו אמיתיות או לא, לא מתפקידי לשפוט...
היא החליטה שהיא רוצה לקבל אותו במיסיונרית, וכך היה.
אלה מגלחת לחלוטין, ובכלל היא שמורה די טוב. למי שאוהב את הקטע אני בטוח שהיא תשמח לקבל ירידה איכותית...
לאחר חצי שעה של מגע מיני, "בוב" החליט שהוא גומר, אלה הסירה בעדינות את הקונדום, נכנסה למקלחת מהירה מולי, אני אחריה, נשיקה קטנה על הלחי, אמרתי בנימוס "תודה", לא לפני שאלה שאלה אותי מה אני חושב על הגוף שלה? כמובן שכל אישה יש לה בעיות פסיכולוגיות עם הגוף שלה, אבל לאור העובדה שזה "לילה לבן" בת"א, החלטתי לומר לה את האמת, "הגוף שלך יפה מאוד לאישה בגיל השלושים", היא חייכה אליי, רצתה לתת לי את המספר האישי שלה, אני סרבתי בנימוס.

לסיכום:
יחסית למחיר, הבילוי היה לא רע! אלה לא ילדה, אבל נותנת עבודה, המקום עצמו ממש לא מעלה את החשק, אבל ברגע שאתה מבין למה אתה שם, כל הלאווים במוחך מתנפצים בזה אחר זה!

מקווה שנהנתם מהדיווח!!!Embarrassed
סופ"ש נהדר לכולנו!
03-6703344

UMA2013-06-28 12:13:54
תסתמי, ותסובבי את התחת אליי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”