המורה מבקשת מכל הילדים לספר במה אמא שלהם עובדת
אחרי כמה תשובות של תלמידים על תפקידים סטנדרטיים של האמא, מגיע דני ללוח
לשאלת המורה במה אמא עובדת, הוא עונה "אמא עובדת כ"מחליפה"
מה זאת אומרת "מחליפה" שואלת המורה?
אז דני עונה שאמא מקבלת גברים בין שתיים לארבע אחר הצהריים ועושה איתם סקס
המורה אומרת שלא קוראים לזה "מחליפה" ושבעצם אמא שלו עובדת כזונה.
את טועה המורה, אומר דני.
אחותי עובדת כזונה, אמא רק מחליפה אותה בין שתיים לארבע...

אז ברוח הבדיחה, נמשיך בסיפור... כי קרה לי דבר מאד דומה.
השבוע הזדמנתי לדרום תל אביב והלכתי לבקר את המילפית _____ שאני כל כך אוהב את הפינוקים שלה.
משיחות איתה הבנתי שקורה שהיא לא עונה לטלפון כי יש לה בעיה קבועה של קליטה סלולארית, אז בסיכום איתה הוסכם שאני אוכל להגיע אליה ישירות ולדפוק בדלת. פעם זה הצליח לי והיא פתחה את הדלת ופעם אחרת דפקתי בדלת איזה דקה ולא הייתה תשובה אז הלכתי.
אז הפעם שוב הזדמנתי לאזור והיא שוב לא ענתה אז החלטתי לנסות שוב להגיע ישירות לביתה...
אני דופק בדלת, אני שומע צעדים, הדלת נפתחת.... ומולי נמצאת מישהי אחרת...
אני קצת מופתע, שואל איפה _______...
אז היא אומרת לי ש______ לא נמצאת כרגע אבל היא מחליפה אותה ועונה לטלפונים שלה.
אז אני שואל אותה אם היא גם מחליפה אותה אותה ב... שרות..
היא אומרת לי שהיא בדרך כלל לא עושה את זה, אבל אני נראה לה חמוד והיא מוכנה להיות איתי לחצי שעה ב 200 ש"ח, בלי אנאלי ורק עם מציצה מקונדמת...
אמרתי לה תודה ושזה לא מתאים לי והסתובבתי ללכת.. ואז היא אומרת לי רגע רגע... ושאלת אותי מה בדיוק אני רוצה...
אמרתי לה שלמרות ש______ לוקחת רק 150, היא נראת הרבה יותר צעירה ונראת הרבה יותר טוב אז אין לי בעיה עם ה 200 ש"ח, אבל אני לא מוכן למגבלות כלשהן :-) ...
אז אני מציע לה ש...נתחיל ונזרום, אבל הכי חשוב לי המציצה החשופה כי אני לא מרגיש מציצה מקונדמת... היא קצת מנסה להתווכח ואומרת לי שאת המציצה המקונדמת שלה אני ארגיש גם ארגיש.. (וזה רומז לי שאם הקונדום כל כך חשוב לה, אז אולי היא דווקא מוכנה לאנאלי? כי הרי נלחמה להשאיר אותי...). אז אמרתי לה שאני מוכן להתחיל במציצה עם קונדום, אבל אם אני אומר לה שאני לא מרגיש את המציצה, היא תעבור למציצה חשופה... אז הסכימה...
אז מה אני אגיד לכם?
הבחורה נראת הרבה יותר טוב בלי בגדים מאשר עם בגדים, חייכנית, אכן מוצצת טוב עם קונדום.. אבל התחכמתי איתה וביקשתי להוריד את החליפה. קצת היססה אבל הסכימה.. כל הסיטאציה ההזויה הזאת הייתה מאד מחרמנת והייתי מאד מחורמן, דבר שגרם לי לגמור מאד מהר.. תוך בערך 10 דקות כבר עמדתי לגמור בפה שלה, ואז ההפתעה...
היא הרגישה שאני עומד לגמור לה בפה והפסיקה את המציצה, אבל להפתעתי תפסה ועטפה את הראש של הזין שלי עם כל כף היד שלה... והתחילה לפמפם בכל הכח את הראש של הזין!!!
וואו איזה גמירה זאת הייתה!!!
ואני ממשיך ומשפריץ והיא ממשיכה ולוחצת עוד יותר חזק את הראש של הזין... חשבתי שאני מתעלף!!
לקח לי כמה דקות להחזיר את הנשימה.
אז כמה דברים לסיכום -
אמרתי לה שהיא מאד חמודה ושאלתי אותה מתי אפשר להשיג אותה והיא אמרה שהיא לא עובדת באופן קבוע ורק עונה לפעמים לטלפונים כאשר ______ מבקשת ממנה, ולפעמים אם מישהו קרוב ורוצה לבוא, אז היא מקבלת אותו. וזה קורה אולי פעם פעמיים בשבוע, כל פעם לשלוש ארבע שעות בסך הכל. לא הסכימה לתת לי את הטלפון הפרטי שלה, אפילו שאמרתי לה שאני אקח אותה למלון, ככה שנראה לי שהיא חובבנית לגמרי שעושה תוספת הכנסה מהצד.
לא כתבתי כאן את השם של המילפית, כי אני לא בטוח שהיא יודעת שהמחליפה שלה עושה פעילות צדדית בדירה שלה, ואולי היא קוראת כאן בפורום או אולי מישהו מספר לה על מה שכותבים בפורום.
בכל מקרה, מי שמעוניין בשם של המילפית יקבל אותו בפרטי, אבל שיקח בחשבון שהחובבנית כמעט ולא נמצאת שם.