את דיאנה החלטתי לדגום לאור שלל הדיווחים על המקלחת המשותפת המחרמנת איתה. התקשרתי והיא ענתה מיד. הסבירה לי באדיבות את מהות הטיפול שלה וציינה מחירים. בחרתי ב-300 ש"ח לשעה וביקשתי להגיע בבוקר יום המחרת אליה, אך אמרה "כשתגיע לאזור תתקשר". הסברתי לה שאני מעדיף לשריין לעצמי תאריך ושעה, כי אני מגיע מרחוק, אז הסכימה לקבל אותי בתחילת יום העבודה שלה למחרת. לא שאלה שאלות סינון מעבר לגילי והציגה את עצמה כבת 41.
הגעתי למחרת בשעת בוקר מוקדמת כפי שקבענו מראש והתקשרתי כדי לקבל מספר בניין ברחוב דוד תדהר. צעקה עליי מה פתאום אני מתקשר בשעה כזו ושהיא עדיין לא מוכנה. הזכרתי לה שזו השעה שקבענו, אז ביקשה שאחכה בחוץ 5 דקות כדי שתתארגן. לאחר מספר דקות התקשרה ומסרה לי את מספר דירתה באינטרקום ופתחה לי את הדלת.
נכנסתי והיא שוב צעקה עליי והייתה מלאה בטרוניות על השעה המוקדמת ומדוע לא התקשרתי אליה חצי שעה לפני כדי להעיר אותה. לא זכור לי שהיא ביקשה זאת בשיחה הטלפונית ובכל מקרה היא עדיין לא הייתה מוכנה. לקחתי את האשמה על עצמי, למרות שלא ראיתי שום סיבה לכך, רק כי לא רציתי לריב עם אישה שהזין שלי הולך להיות בתוך הפה שלה...
התנצלתי שוב ושוב עד שנרגעה. הזכרתי לה שבאתי לשעה, אז ביקשה שאחלוץ נעליים ועלינו יחדיו אל חדר האמבטיה שלה. הבית שלה הוא אכן וילה מפוארת בעלת שתי קומות.
התפשטנו ולעיניי נגלה המראה הבא: דיאנה היא אישה רוסיה כבת 45 להערכתי, בגובה ממוצע, בהירת עור, שמנה מאוד מאוד, שיער בהיר, פנים מלאות מאוד, אך לא מכוערות כפי שאולי ניתן היה להבין מאנשים אחרים, חזה ענק, בטן גדולה, אופי "פיוז קצר", אך בעלת חוש הומור.
נכנסנו למקלחת משותפת, שם חיש קל גיליתי לחרדתי שחוק מרפי עובד היום (כמו בכל יום...), ודווקא כשאני בא לקבל מקלחת משותפת מאישה שהיא שם דבר בתחום, נגמר הסבון הנוזלי ואין בקבוק נוסף...
קיבלתי מקלחת משותפת בינונית מאוד וממש לא בכיוון ובאיכות שציפיתי ושאני רגיל אליה ממעסות אחרות. הייתה עדיין אפופה וסתם עשתה זאת בלי חשק. כמו כן לא היה סבון נוזלי נוסף, כך שלא התאפשר לי לסבן אותה כפי שאני עושה עם מעסות אחרות.
נכנסנו לחדר השינה שם הייתה טלוויזיה דלוקה, מה שהסיח את תשומת ליבי וליבה לעניין שלשמו התכנסנו. מציע לבאים בתור אצלה לבקש שתכבה את הטלוויזיה. נשכבתי על המיטה הזוגית והיא החלה במסאג' קצר שכלל כאפות על הישבנים ונשיכה כואבת שלהם. עברה לבודי קצרצר ולרימינג בהחלט יסודי ולא פיספסה אף מילימטר. משם עברה לאם כל המציצות שאי פעם קיבלתי. מציצה ארוכה מאוד (לפחות חצי שעה) נחושה, עמוקה, במקצבים משתנים, עם אפקט המיקסר, ליקוקים לאורך המוט עם המון רוק, אך גם עם המון שיניים. כשהתעייפה, החלפנו תפקידים ועשיתי לה מסאג' קצר לחימום האווירה. הזמן אזל, אז שאלה איך אני רוצה לגמור. ממש לא היה בא לי לזיין אותה, אז ביקשתי עם סבון במקלחת. חזרנו למקלחת משותפת ושוב לא היה מספיק סבון, אז היא סתם שיפשפה לי בלי שום טיפת אירוטיות. זה היה מיותר לחלוטין, אז החלטתי לעצור אותה ולא לבזבז את הגמירה שלי עליה.
התנגבתי, התלבשתי, שילמתי לה 300 ש"ח ונפרדנו לשלום.
היא אומנם חברה בפורום תחת שם המשתמש diana, אך אין טעם להתכתב איתה בהודעות פרטיות, כי היא לא קוראת אותם ולכן גם לא עונה. שלחתי לה הודעה לפני מספר חודשים לתיאום ציפיות והיא טרם נקראה.
היא מעשנת למי שזה מפריע לו.
לא ענתה לטלפונים תוך כדי, למרות שהיו...
אחרי שיצאתי ממנה, חזרתי בראש מספר פעמים על כל החוויה איתה והחלטתי שהיא לא שווה ביקור נוסף שלי.
עיסוי_קצף2013-08-26 12:45:06