נשמעת בעלת איכות נדירה
לבה-מאתר אטרף
73תמיד פנטזתי על אשה שאני עושה אתה סקס שעתיים רצוף, כלומר הזין שלי אצלה בפה או בכוס שעתיים ברציפות. עם לבה הוגשמה הפנטסיה הזאת בפעם הראשונה. אני חושב שהיא נשארת חרמנית כל כך הרבה זמן בגלל שהיא מולטיאורגזמית. מכל מקום אני עצמי גמרתי לאחר כשעה, אבל לאחר מכן היא החזיקה את הזין שלי,בכשרון רב, חצי עד שלושה רבעים מלא/קשה כך שיכולתי לההנות מן הסקס גם לאורך השעה השנייה, אחרי שגמרתי. מירוץ הגמירות הסתיים לטובתה, משהוא כמו 10:1.
לבה-מאתר אטרף
74מי שהיה אצלה יכול לנסות לתאר אותה כמה שיותר במדוייק ?
דיברתי איתה כבר בעבר ומשכה אותי, רק חוסר התמונה קצת מרתיע אותי (ממש לא מצפה לכוסית על, להפך)
לבה-מאתר אטרף
75 לבה. נשית מאד.נעימה מאד. עגלגלה בגובה ממוצע. עור גוף נעים ומטופח. פנים חלקות ויפות.
לבה-מאתר אטרף
76הייתי אצלה באוקטובר 2012
שעוד פירסמה באתר סקס פארטי
השירות שלה מדהים
באמת
כל מה שנכתב
אבל הבעייה היא שאין לה חזה בכלל
וזה מבאס
אבל מבחינת השירות..אין עוררין
שעוד פירסמה באתר סקס פארטי
השירות שלה מדהים
באמת
כל מה שנכתב
אבל הבעייה היא שאין לה חזה בכלל
וזה מבאס
אבל מבחינת השירות..אין עוררין
לבה-מאתר אטרף
78שביל החלב
ממש אין לה חזה ממוצע
היא שטוחה כמו ילדה בת 12
תאמין לי אני בתחום של נערות ליוווי
משנת 1995
והייתי עם המון בנות
כדי לדעת שהיא שטוחה ממש
ואין לה חזה בכלל
בטח שלא ממוצע
כמו שאתה רושם
ממש אין לה חזה ממוצע
היא שטוחה כמו ילדה בת 12
תאמין לי אני בתחום של נערות ליוווי
משנת 1995
והייתי עם המון בנות
כדי לדעת שהיא שטוחה ממש
ואין לה חזה בכלל
בטח שלא ממוצע
כמו שאתה רושם
לבה-מאתר אטרף
80כן ככה זה ונטילים במילון הסקס, וחבל שהמילון החמוד נעלם מהאתר כאשר זה עוצב מחדש.
מכיוון ששדיה טבעיים ונטולי סיליקון, ומכיוון שבגילה שדיים כבר נוטים להיות נפולים במידה זו או אחרת, ייתכן שיש דוגמים שהתרשמו שהיא שטוחה מאד. כשהחרמנות גועשת דברים רבים אינם נראים כפי שהם באמת.
מכיוון ששדיה טבעיים ונטולי סיליקון, ומכיוון שבגילה שדיים כבר נוטים להיות נפולים במידה זו או אחרת, ייתכן שיש דוגמים שהתרשמו שהיא שטוחה מאד. כשהחרמנות גועשת דברים רבים אינם נראים כפי שהם באמת.