הר ציון 57
12באמת גיליתי שיחצ"ן אני כבר לא יהיה !!! . . . למדתי תלקח שצריך לבדוק זונה לפחות פעמיים ועדיף יותר לפני שמדווחים עליה פה בפורום ומסבכים לי ולכם תחיים
הר ציון 57
13מעניין שגם לי קרה אותו דבר עם אנג'לה.
פעם ראשונה התלהבתי. היא ממש השתדלה עד כמה שאפשר במקום כזה.
בפעם השניה היה נורא. איך שהתחילה במציצה, אמרה שהיא לא מרגישה טוב ושהיא תיכף הולכת הביתה.
הכל טוב ויפה - אבל את הכסף לקחה כמו גדולה.
אולי צריך לבוא פעם שלישית בשביל להחליט איך היא
הר ציון 57
14יש עוד משהו מעניין בדירה הזאת חוץ מאנג'לה ? איך ביכלל הדירה היא במצב טוב או מגעילה כמו הר ציון 38 ?
פשוט אחרי כמה ביקורים שם איך שעולה לי שם הרחוב הר ציון ישר המחשבה שלי שכול הדירות שם מגעילות
הר ציון 57
15דווח על דגימה בדירה (כמעט) הכי מגעילה על שדה"צ
אישה כבת 45 ואולי אף יותר - לא אמרה את שמה
שיער בלונדיני (צבוע?) הדוק בקוקו
פנים אוקראיניות סתמיות - סליחה לא בכוונה רעה פשוט ככה זה נראה לי
נמוכה, גוף די סתמי
התפשטנו בעמידה, נצמדה אלי ושיתפה פעולה כשאני מאונן לה בהתחלה באצבע ואח"כ בכמה אצבעות. הכוס שלה נרטב לגמרי והיא התנענעה די בהתלהבות.
נשכבה על המיטה נעמדתי מעליה ובמיומנות היא הכניסה את הזין לפה כשהיא עוטפת אותו בקונדום תוך כדי מציצות מהנות.
המשכנו לזיון מסיונרי עד לגמירה, המתינה בסבלנות ציתנית ובזהירות ניקתה את הזין עם מגבונים.
סה"כ 120 ש"ח מספר דקות חפוזות ואני כבר היתתי בחוץ.
המקום מזוהם, המסדרון מאכלס כלמיני דמויות חשודות והגברות יובות במטבח מחכות שיגשו אליהן - כל המקום מזוהם ודוחה ובוודאי לה דיסקרטי.
למיטה זיכרוני הפעם הקודמת שזיינת שם הייתה איזה שמנה קווקזית אחרי קיצור קיבה שנתנה לי למשש את הטבעת - כמו שאמרתי המקום הזוי
DAN
אישה כבת 45 ואולי אף יותר - לא אמרה את שמה
שיער בלונדיני (צבוע?) הדוק בקוקו
פנים אוקראיניות סתמיות - סליחה לא בכוונה רעה פשוט ככה זה נראה לי
נמוכה, גוף די סתמי
התפשטנו בעמידה, נצמדה אלי ושיתפה פעולה כשאני מאונן לה בהתחלה באצבע ואח"כ בכמה אצבעות. הכוס שלה נרטב לגמרי והיא התנענעה די בהתלהבות.
נשכבה על המיטה נעמדתי מעליה ובמיומנות היא הכניסה את הזין לפה כשהיא עוטפת אותו בקונדום תוך כדי מציצות מהנות.
המשכנו לזיון מסיונרי עד לגמירה, המתינה בסבלנות ציתנית ובזהירות ניקתה את הזין עם מגבונים.
סה"כ 120 ש"ח מספר דקות חפוזות ואני כבר היתתי בחוץ.
המקום מזוהם, המסדרון מאכלס כלמיני דמויות חשודות והגברות יובות במטבח מחכות שיגשו אליהן - כל המקום מזוהם ודוחה ובוודאי לה דיסקרטי.
למיטה זיכרוני הפעם הקודמת שזיינת שם הייתה איזה שמנה קווקזית אחרי קיצור קיבה שנתנה לי למשש את הטבעת - כמו שאמרתי המקום הזוי
DAN
הר ציון 57
16סופרמן - הטבעת של הקיצור קיבה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
הר ציון 57
17דייג, אתה כמו מייק אנסלין מהסרט "1408" המחפש חדרים שמפחיד להיכנס אליהם
בקר בהר ציון 59 בחדר האחרון ותנמיך ת'אור.

בקר בהר ציון 59 בחדר האחרון ותנמיך ת'אור.
הר ציון 57
18מוסלי בחיי שאני לא, פשוט המציאות בשדרות הר ציון עולות על התסריט הכי הזוי שיצא משדרות סנסט בהוליווד
קיש, אתה כמובן צודק. לא חושב שיש לבנות שם מושג בטבעות של נישואים או להבדיל של BDSM
קיש, אתה כמובן צודק. לא חושב שיש לבנות שם מושג בטבעות של נישואים או להבדיל של BDSM
הר ציון 57
19בואו נעשה סדר קטן.. הבחורה ש-lionxl מדבר עליה היא טלי, לפי בדיקתי האחרונה במקום.ישנן עוד שתי בחורות שם ,האחת בת 45+ מלאה בלונדינית שיער קצר וחזה גדול(לאוהבי המבוגרות+),והשניה שדופה אנמית משהו,שלא נותנת יותר מידי חשק.בכל מקרה התעריף הוא 130-150 פאפילינוס,דירה די מוזנחת.
דיווח מהימן בהחלט!