כ סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן - דף 15 - סקס אדיר

סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן

141
תאום איתה ממש בעייתי.קבעתי איתה ל13.בשיחת טלפון אמרתי לה כמה פעמים שאני לא הייתי אצלה ברח' אלימלך,אך כנראה שהיא לא שומעת היטב.
התקשרה אליי ב13,ואמרה לי :"אני פותחת".שאלתי אותה עוד פעם איפה בדיוק היא גרה,ןפתאום התחילה שוב עם השתויות שלה:"בן כמה אתה?מי שלך אותך?איך קוראים לו?"
למרות שאמרתי לה שכבר הייתי אצלה,ונהניתי מאוד,החליטה לא לקבל אותי:"אני לא מוכנה לקבל אותך",נתקה את השיחה,וכבתה את הפלאפון.
אולי מחר אני אנסה שוב.

143
הייתי שם מספר פעמים בשעות שונות... גם ב- 10:00 בבוקר גם ב- 13:00, המגבות על המתלה היו רטובות, צלצלתי בפעמון... נינה לא פתחה את הדלת, חיכיתי כמו סטוקר בירידה לחניון מול הדלת שלה כ- 45 דקות, אין נכנס ואין יוצא... ידוע לי שאין לרשום את הכתובת המדוייקת או מספרי טלפון בכללי... תשחררו לי את מספר הטלפון שלה בפרטי אני רוצה לדגום אותה... דרך אגב נקרעתי מצחוק כשראיתי את דלת הכניסה לדירה של נינה מזכיר לי את הדלתות של הפלחים מ-"שר הטבעות" ...
* * * דוגם איכותי * * *

144
[QUOTE=ארנב לילה] חחחחח
הלוואי!
אז הייתי מגלה מי אתה
מי קישקשתא
האם עמית הטוחן הוא איצטגנין
האם איצטגנין באמת מאוהב בקישקשתא
האם אינה מהשיחים באמת חולה
לאן נעלם חולה כוס
והיכן לאה הג׳ינג׳ית מהרצל 65 א׳ רמת גן שנעלמה לי
לאהההההה.. [/QUOTE]

ומי זאת לאה הג'ינ'ית?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

145
גמר חתימה טובה וצום קל לכולם!
הודות לפרופסור אצבע למעלה,ביום חמישי בקרתי אצל נינה,ולהלן הדיווח.
התקשרתי אליה ביום חמישי ב9.30,הצגתי את עצמי בתור אלון,ושאלתי האם אפשר להגיע אליה בזמן הקרוב.
שאלה אותי,האם הייתי אצלה,ואמרה לי שאפשר להגיע ב12.אמרתי לה "קבענו" ויצאתי לדרך.
כאשר נכנסתי לדירה,הסתכלה עליי ושאלה אותי:"היית אצלי?"
בשלב זה התחלתי לדבר איתה ברוסית(היא לא רוצה לארח דוברי רוסית מחשש להיתקל במישהו שמכירה אותה בחיי יום יום.אמרה שפעם אחד הגיע אליה שכן.לכן לא מעוניינת לארח דוברי רוסית).
אמרתי לה שהייתי אצלה מזמן.אחרי זה אמרה לי שאני מאוד צעיר,והיא לא מעוניינת בצעירים.בתשובה אמרתי לה שאני חובב נשים בשלות,מנומסות ואינטליגנטיות.בשלב זה משא ומתן הסתיים.
שאלה אותי האם אני רוצה להתקלח,וכמובן קבלה תשובה חיובית והצעה למקלחת משותפת.
אחרי דקה-שתיים הצתרפה אליי למקלחת,והתחילה לסבן אותי.
מאז הביקור הקודם שלי,לא עלתה במשקל.ממשיכה לשמור על עצמה,אישה מטופחת,סקסית,עם תוסיק עגול ושובב,חזה קטן,טבעי וסקסי.בצעירותה,כנראה,הייתה ממש פצצה.
בעוד היא שותפת את עצמה,התחלתי לשחק עם התוסיק והשדיים שלה,ןהיא מידי פעם הייתה שולחת ידיים ל"חבר"שמזמן כבר היה
מוכן להרפתקאות),ואמרתי לה שאני מעוניין בשתי גמירות.
כאשר נגבנו את עצמנו,נשכבתי על מיטת טיפולים,על הגב,והיא הוציאה שמן,והיא הוציאה שמן,והתחילה בעבודת יד.
הייתי חרמן,ואחרי פחות מדקה גמרתי.עבודת יד שלה מאוד מענגת ונעימה.לאחר מכן התהפכתי ושכבתי על הבטו,והיא התחילה בעיסוי.
תוך כדי העיסוי התחלנו לדבר,והיא אמרה לי:"היית אצלי פעם או פעמיים,נכון?".יש לה זכרון טוב)
אמרתי לה שכן,הייתי אצלה מזמן.שאלה אותי למה לא חזרתי אליה מאז,ואמרתי לה שבזמן האחרון אני כמעט ולא הולך לדירות ומכונים,כי היו לי ידידות שונות.
במהלך העיסות החמיאה לי כמה פעמים שאני נראה טוב,עם גוף יפה)
אחרי עיסוי ה"רגיל" עלתה על המיטה והתחילה בעיסוי בודי,למשך כמה דקות.לאחר מכן פסקה את הרגליים שלי והתחילה לשחק עם הזין וביצים.כמובן,שזה היה נעים מאוד),ולאחר כמה דקות בקשה ממני להסתובב.
אחרי שהסתובבתי,אמרתי לה שהגיע זמן להלביש גומי."נעשה את זה בפעם הבא.אני צריכה להתרגל אליך."
הייתי רצת עייף,לכן אמרתי לה :"אין בעיה,בפעם הבא".
אחרי עיסוי של ידיים והגב,התחילה לשחק עם החבר,ואני מלטף את הכוס שלה.אחרי זמן מסוים אמרתי לה שאני רוצה לרדת לה,והיא לא התנגדה,ושכבה על המיטה.
הכוס שלה נקי,מגולח,טעים)לקקתי אותו כמה דקות,הכנסתי אצבעות בעדינות,ללא שום התנגדות מצידה.
לא בטוח שהיא גמרה,אבל ראיתי שנהנתה מאוד.החמיאה לי שאני "מכיר נשים היטב ויודע לפנק"),והגיע תורי,
אך לצערי לא רצתה למצוץ לי,עם הבטחה למציצה בפעם הבא.טוב,אין בעיה,אמרתי לה,והיא עברה לבודת יד,תוך כדי שהיא משחקת עם ביצים וחריץ,ואני מלטף את גופה.אחרי כמה דקות גמרתי.גמירה השניה הייתה ממש חזקה)
המיע לי לנוח קצת ולהתאושש,וכוס מים.אחרי שהתאוששתי,דברנו קצת,נשקתי אותה בלחי ויצאתי.
הייתי אצלה שעה,ללא שום תקתוק.
כמה הערות נוספות:
א.שאלה אותי לגבי הפורום,מה זה הפורום,האם כתוב בו מה הכתובת שלה,מס' הפון שלה וכו'.הרגעתי אותה ואמרתי לה שפרטים אישיים שלה לא כתובים בפורום,ואין לה מה לדאוג.
ב.שאלה אותי מה כותבים עליה מבחינת השירות שהיא מציעה ונותנת.אמרתי לה שכותבים עליה שהיא אישה טובה,לכן הגעתי אליה).לא רציתי לפרט בדיוק מה כתבו עליה.
ג.חברי הפורום היקרים!
גם אם כבר קבלתם מס' הפון שלה,כתובת שלה,קבעתם איתה ונכנסתם אליה,זה עוד לא אומר שתשארו אלצה אפשר לדרוש ממנה לנשק אותכם.אמרה לי שהיה לה מקרה כזה,והיא הוציאה אותו החוצה
תהיו עדינים,מנוסים וקצת יותר מתוחכמים.תגידו בהתחלה שאתם מעוניינים בעיסוי בלבד,ורק כאשר נכנסתם אל ביתה,ועברתם שלב של דיבורים,תשאלו עם חיוך לגבי מקלחת משותפת.
ד.אם אתם צעירים,תוסיפו לכם שנים,ותגידו שאתם חובבי מילפיות,מעדיפים נשים בשלות ואינטליגנטיות.
ה.דוברי רוסית המעטים שבינינו:עדיף לדבר בשיחת טלפון איתה בעברית)
כל ההערות הללו יעזרו לכם להגיע אליה.
לבסוף,אמרה לי שעוד מעט היא יוצאת לחופשה,למשך שבועיים.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”