כ סיבוב דגימות - חדרה - סקס אדיר

סיבוב דגימות - חדרה

1
טוב, אז הייתי עכשיו בחדרה לצורך עבודה כמה ימים, והחלטתי לבדוק את השטח. בדקתי את הפורום לחוויות בחדרה ורוב ההודעות מזהירות להתרחק מכאן. אבל מה לעשות, החרמנות עולה ואני תקוע כאן ממילא, אז עשיתי סיבוב.
תחנה 1) הרברט סמואל 71 - הגעתי וראיתי רוסיה בת 45 אולי, נראה לי שרצתה 200 למציצה וזיון. נמוכה קצת, ציצי בינוני קטן, אחורה פנה.

תחנה 2) רחוב הבנים 15 - 2 בנות עובדות, מציעות 120 לעיסוי של בחורה אחת, 170 לשתיים. אמרתי שאני חייב לבדוק כי זה ממש זול. הגעתי למקום ונתקלתי בשתי נשים בנות 40 בערך, אבל מראה לא משהו. אומרות בטלפון שהן יפות עם חזה גדול, אבל במציאות ממש לא שוות, לדעתי, אפילו 120 ₪. אחורה פנה.

תחנה 3) הרברט סמואל 52 - כאן ראיתי בחורה עם ציצי יחסית גדול, טיפה שמנה, בת 30 בערך, יותר לטעמי. סוף סוף מצאתי מישהי שווה זיון :). 200 ₪ לסקס ומציצה. קוראים לבחורה שם אנג'לה, וחוץ מהציצי הגדול (ובטן גדול יחסית) היא לא מגלחת בכלל למטה... ממש יער. דווקא זה משהו שאני אוהב לראות, וזה נדיר למצוא אצל נערות עובדות. זאת ועוד, גם בבית שחי היה לה שערות! וואו, אמרתי לעצמי, לא רואים דברים כאלה... חחח. זהירות אבל, הכוס די מסריח..
בכל אופן, היה שווה את הזיון, והיא היתה שירותית וחמודה.

תחנה 4) הרברט סמואל 86 - כאן יש 2 בנות - סקס ומציצה עבור 200 ₪. אחת רוסיה שנראית סביר, אבל אני מחבב ציצי גדול, ולה שי רק בינוני. הבחורה השנייה הייתה ממש לטעמי: רוית קוראים לה. בערך בת 40 הייתי אומר, מרוקאית עם עור משי ממש נעים, היא נראית טיפה כמו הזמרת ריטה. ציצי גדול אבל נפול... מידה D (בדקתי את החזייה כשהיא הלכה מהחדר חחח). מציצה סתמי עם שיניים... לא שווה... אבל זיון כיפי ביותר. היה לה כוס צר ממש... אולי הכי צר שהרגשתי אצל נערה עובדת. ומכיוון שאני ממש אוהב את הסגנון שלה (מרוקאית) אז אני די נהניתי.

לסיכום, מה שאומרים על חדרה זה נכון, עיר שאין לה מה להציע (אחרי שקוראיןמורן האתיופית עזבה - אם למישהו יש מידע אודותיה אני ממש אשמח לשמוע!!)
היה נחמד עם הבנות הנ"ל אבל לא שווה 200 ₪ כשאפשר למצוא בדרום תל אביב מציאות טובות יותר תמורת 150 ₪.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

סיבוב דגימות - חדרה

3
את האמת, אחרי שהרחתי את הכוס מקרוב (באתי לרדת לה), ויתרתי על ליקוקי כוס וכך לא הסתבכתי עם זה בכלל.
פשוט הקפדתי לא להתקרב לכוס שלה עם האף שלי, והכל בסדר :).
היה זיון כיפי.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”