[QUOTE=RC] [QUOTE=Danny] אני גם הייתי עם מישל הרבה. דווקא הופתעתי שהיא אמרה לך דבר כזה, לא כל כך מתאים לאופי שלה.
בכל אופן, לך אליה אם תרצה, ממש לא הגיוני שהיא לא תקבל אותך כי היית עם מישהי אחרת. מה זה השטויות האלה?!
והיא מזדיינת עם עוד מאה גברים אחרים כל שבוע!
קיצור, אני גם מופתע שיש מעט דיווחים עליה כאן. היא נותנת ממש GFE, ועל פניו נראית שהיא גם אוהבת אנאלי. (תמיד מאוננת כשאני תוקע אותה מאחורה).
[/QUOTE]
אם אתה לקוח קבוע אצל מישל,
התואיל בטובך לפרט יותר על המראה שלה? שמנה ? מלאה ? איך היא בפנים ? מטופחת? שומרת על עצמה ?
לק בציפורני הרגליים ובידיים ? בישום? (אל תחסוך בפירוט כל פרט ופרט חשוב)
ובנוסף ״bb123" ציין שהיא לא כ״כ נחמדה אך אתה מטיל ספק בדבריו ,
אופייני לכל נערות הליווי מצבי רוח משתנים מזה אני לא מתרגש
אם ישנה כימייה אין עם זה בעיה ,
והאם תוכל לציין את המחיר שהגברת דורשת עבור אנאלי ?
יש הגבלה של זמן ??? אקסטרות? מ׳ס האקטים?
.
.
.
(שורה תחתונה אל תחסוך בפרטים) ...
ואם משהו היה לאחרונה הסלמה 175 יוכל לתת לי פרטים יותר עדכניים. מבחינת בנות שעובדות ? זמני פעילות וכ״ו
אני נגד להאכיל את כל התיקתוקיות האלה אך (ופה מתעוררת השאלה), לפעמים גם בתיקתוקיות האלו אפשר למצוא משהו מעניין
למשל : מציאתה של לנה מהעלייה 47 שכרגע עובדת בתור פרטית, אגב לא זמינה כמו פעם
(שרמוטה קטנה לרוב שאני יוצא הביתה אחת ל... היא נזכרת לא לענות)
אני מריח שלדירה הזו יש פוטנציאל מסויים.
נ.ב : "Danny" יקר רק שתדע התמונה שלך מאוד מחרמנת וזה לא בריא לי, בסופו של דבר אני אתחיל ״לכבוש עמדות״
ולזה אין אנו רוצים להגיע .💧💦👊👌💪👋👋👋
המשך ערב נעים .[/QUOTE]
אז ביקצור (או שלא בקיצור) אני אנסה לענות על שאלותיך:
1. מישל שמנה עם תחת ענקי, ציצי גדול וכבד, עור משי לבן מאוד נעים, מטופחת בעיניי (לא יורד לה, אז אין לי מושג מה קורה שם בקטע של ריח), יש עליה בושם נחמד בדרך כלל.
2. מישל היא הנערה העובדת הכי נחמדה שנתקלתי בה מימיי. מאוד נחמדה. ממש נותנת הרגשה כאילו היא חברה שלך... עדינה כזאת עם פנים נחמדות (לא מלכת היופי, אבל בהחלט לא מכוערת) היא נראית לי כ-בת 37.
3. היא לוקחת 120 לסקס רגיל, 200 לאנאלי. (אין לי מושג אם יש יותר מאקט 1, כי 1 זה תמיד מספיק לי).
4. זמן - זה מכון בדרום תל אביב, אז בדרך כלל יש דפיקות בדלת אחרי משהו כמו 25 דק'.
5. אנאלי - יש לי זין ממש גדול (לא בקטע של להשוויץ) ואין לה בעיה שאני אזיין את התחת שלה בחוזקה... ועוד היא אפילו מאוננת תוך כדי... ממש נראה שהיא אוהבת אנאלי (או שזה רק כדי לחרמן אותי שאני אגמור יותר מהר, לא יודע).
פעם עשינו אנאלי ואף אחת לא דפקה על הדלת איזה 50 דק', והיא לא אמרה כלום, לא ניסתה לזרז אותי ולא כלום. ממש סבלנית. פשוט הכנסתי את הזין שלי עמוק בתחת שלה והשארתי אותו שם בפנים איזה 10 דק' והזזתי לאט לאט רק כדי לשמור על הזקפה מדי פעם... ממש כיף איתה.
6. מציצה - ממש טובה, עושה בלי חליפה (למרות שאני מקפיד עם חליפה) יכולה לרדת די עמוק, ועושה ליקוקים בביצים והאזור שבין הביצים לתחת. ממש מגרה.
7. טלפון - בפרטי בכיף.
נ.ב. התמונה שלי - אחלה תחת אה? חשבתי בהתחלה לשים תמונה של ציצי גדול זזים כאלה, אבל התחת הזה פשוט מושלם.
בהצלחה!