כ אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה - דף 16 - סקס אדיר

אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה

151
לפי מה שכותבים עליה, הפיתרון היחיד אם בכלל זה יעבוד, זה להשרות אותה שבוע באקנומיקה, ואח"כ שבוע נוסף ב"מי אש",

וכמו שכבר ציינו פה, הבחורה לא מקפידה על מין מוגן, וכנראה יש לה משהו, והבחורציק הרי יודע את זה, ואם הוא מחליט להתחתן איתה, אז כנראה שניהם כבר אבודים...Dead

152
[QUOTE=ותיקק]לפי מה שכותבים עליה, הפיתרון היחיד אם בכלל זה יעבוד, זה להשרות אותה שבוע באקנומיקה, ואח"כ שבוע נוסף ב"מי אש",

וכמו שכבר ציינו פה, הבחורה לא מקפידה על מין מוגן, וכנראה יש לה משהו, והבחורציק הרי יודע את זה, ואם הוא מחליט להתחתן איתה, אז כנראה שניהם כבר אבודים... Dead
[/QUOTE]

כן דוקטור... הבחנה יפה. אצבע למעלה
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

156
תשמעו, זה לא בהכרח התסריט הגרוע שחייב להתרחש, בקשר להדבקות שלה. דיברתי איתה פעם על הנושא של סקס לא מוגן, והיא אמרה שהיא מאד בררנית ובכלל לעיתים מאד מאד רחוקות תעשה בכלל סקס לא מוגן. מה זה בררנית ? אף פעם לא עם פועלים זרים או כאלה שנראים לה מוזנחים ובעיתיים, היא אמרה שהיא פוחדת כמובן גם על עצמה, והיא כאמור מאד בררנית בנושא. ודברים לגמרי זהים שמעתי פעם גם ממי שהיתה שותפה שלה, בחורה מאד צעירה ומלאה, שחכתי את שמה, שגם עשתה סקס לא מוגן, אבל גם לדבריה לעיתים מאד מאד רחוקות ובבררנות קפדנית.

כך שיכול להיות שהיה ויש לאילנה הרבה מזל, ולא נדבקה בשום דבר. אם אני זוכר טוב, היא פעם אמרה לי שמעולם לא נדבקה בשום דבר, וזה יכול להיות.

בקשר לחתונה, משמח וגם עצוב, שהיא נפרדת מאיתנו, ושיהיה לה הרבה מזל טוב !

האם יש לזה אישור ? מישהו דיבר איתה לאחרונה או עבר אצלה ?

תשמעו : פעם אחרונה הייתי אצלה לפני 4 חודשים, וכרגיל היה כייף ונחמד, ודיברתי ושאלתי אותה על טיולים, אם טיילה, למשל באירופה, איפה היתה ? הבחורה צחקה, והודתה שלא היתה בטיול בשום עיר באירופה (מלבד הערים מאיפה שבאה), היא לגמרי 'וורקוהוליק', 'מכורה' לעבודה, ולא נותנת לעצמה אפילו יום אחד חופשי לבילויים ולטיולים...

ועכשיו הדבר המעניין : בהמשך של זה שאלתי אותה על משפחה, על ילדים, אם היא חושבת בכיוון, והיא הרהרה לרגע, ואמרה לי שכן ! ושלאחרונה היא חושבת על זה מדי פעם - וזה כאמור היה לפני 4 חודשים.

מזל טוב לאילנה ! Beer

158
כן זה נכון. אילנה אמרה לי שהיא עוזבת ומתחתנת . אבל בעתיד מבחינתה שום דבר לא סגור .אם זה לא יצליח לה,היא עלולה לחזור.איך שהבנתי.בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה . היא באמת מותק של בחורה.
החיים הם מה שאתה עושה מהם

159
כן , זה נכון ?????

ב-29.9 דווחתי שהבחורה מתחתנת. זה לא היה בצחוק.
אגב, הבטיחה לי שלא מדובר בקליינט.

כן, גם לבחורה עובדת יש לב ורגשות, והנה הלוואי ומצאה לעצמה אהבה אמיתית. ומקווה
שאף אחד לא הוליך אותה שולל.

שבוע טוב לכולם.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”