כ סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן - דף 18 - סקס אדיר

סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן

175
בפעם האחרונה שהייתי אצלה שזה היה ברחוב אלימלך X אחרי בניין עם דלת נמוכה הייתה שם משטרה במקום הברזתי מיד ואכן ראיתי שיוצא משם שוטר על מדים.אני למקום מסומן כבר לא אחזור ואחת הסיבות ששמעתי שאם תופסים קליינט צורך שירותי מין בתשלום אז גם אני מעורב לא פחות לפחות לפי החוקים החדשים בלכ אופן לא לוקח סיכון עם נינה עד שתיהיה במקום חדש.לתשומת ליבכם עם כל צערכם בדבר.

סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן

177
שלום רב,
לאחר שקיבלתי את המספר מאיש יקר במערכת, ואחרי לבטים ארוכים, החלטתי ללכת לדגום את התופעה שנקראית "נינה".
התקשרתי לגברת- בהתחלה היא לא ענתה, ואחרי שהסתכלתי בפורום שצריך להתקשר בסוף כל שעה עגולה, ענתה הגברת, הצלחתי לעבור את חקירת השב"כ, וקבענו.
מתניע את הרכב ואחרי 50 מטר אני רואה פנצ'ר בגלגל. אני אומר לעצמי סעממקקק זאת הבחורה הראשונה שאני הולך אליה?? למה לפתוח ברגל שמאל??
כבר מהמחשבה שנינה היא הראשונה שאני הולך אליה, את הכל עשיתי עם זין עומד(גם את הנסיעה אליה וכן, גם להחליף גלגל ברחוב עם זין עומד...).
החנתי את הרכב ברחוב הרצל ברמת גן, היא מקבלת לא רחוק משם. 5 דקות לפני השעה המיוחלת אני מרים את הטלפון והיא מכוונת אותי אליה.
יש חנות מצד שמאל שכולם יודעים שאתה הולך לזיין מישהי שנמצאת ממש קרוב לדירה, עצה שלי- תקנו קסדה של אופנוע גם אם אין לכם אופנוע זה יכול למנוע אי-נעימות
נכנס לדירה ורואה את נינה. לא שיא היופי, עם חלוק של סמוראים משנות ה-40.
אני אומר לה שאני בחור רגיש וצריך פעמיים- היא מחייכת ואומרת לי אין בעיה.
היא אומרת לי להוריד את הבגדים, ואז היא מתחילה למשש אותי( WTF??) היא אומרת לי שהיא הרבה זמן לא ראתה מישהו עם גוף כמו שלי, ורוב האנשים שמגיעים אליה הם מבוגרים עם כרס גדולה. נתתי לה לממש אותי חצי דקה, וישר נכנסתי לפעולה: האצבעות נכנסו אליה עמוק, לקחתי את הזין שלי ואמרתי לה תשפשפי אותו חזק, ככה שיוצא מצב שאני דוחף לה אצבעות למטה, היא משחקת לי עם הזין, והפה שלי חולב את הפטמות שלה חזק. אחרי כ-2 דקות גמרתי.
נשכב על מיטת העיסויים, מקשקשים קצת, והיא אומרת שהיא שמחה שהגעתי ושאני נראה לה בחור טוב וכל הלקוחות שלה הם אנשים טובים.
אחרי 20 דקות של עיסוי מושקע ביותר, אני אומר לה "נגמר החימום צריך להתחיל במלאכה"
היא מלבישה לי גומי במומחיות, מתחילים עם מסיונרי, אח"כ דוגי, ואני לא מצליח לגמור. אמרתי לה אני צריך לקחת אותך למקום לא שגרתי כדי לגמור. לקחתי אותה למקלחת(מקלחת קטנה), הצמדתי אותה לקיר ופשוט התחלתי לפמפם אותה כמו סוס, היא מתחילה להשתגע ומתחילה להפעיל את הדוש, הידיים שלה רועדות ואמרתי לה שהיא תבוא איתי מהר למיטת העיסויים ואני רוצה לגמור עליה.
תיכף ומיד רצנו למיטת העיסויים, הורדתי את הכובעון ותוך כדי שאני דוחף לה אצבעות(אני מת על זה.. ) אני שואל אותה אם אפשר לגמור לה בפה.
היא חושבת דקה והיא אומרת לי אתה הראשון שאני מסכימה!(לא יודע אם להאמין לה, היא עדיין זונה..) ואחרי כמה שניות הוצאתי את הזרע שלי לתוך הפה שלה והיא בלעה הכל.
עד כאן הקטע הרגיל.
אני הולך להתקלח, היא רואה שאני מתחיל להתארגן(הסתכלתי על השעון, עברו 50 דקות) היא אומרת לי שאין לה אף אחד אחריה ואם אני רוצה להמשיך, והייתי בהתלבטות כי גמרתי פעמיים ודי נהניתי, אך אחד המשפטים ששמעתי לאחרונה הינו "אין בחורה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת.." ומיקו יודע לקחת...
הלכנו להתקלח בשנית ואני מוצץ לה את הכוס כאילו זה היה ארטיק קרח.
אמרתי לה שאני צריך כמה דקות כדי להתאושש כדי שזרע חדש יהיה מוכן בבית הבליעה.
עשיתי לה עיסוי של 20 דקות, ואח"כ התחלפנו היא עשתה לי עיסוי של בערך 15 דקות עד שאני אומר לה שאני מוכן.
בפעם השלישית אמרתי לעצמי שאני הולך לתת בה זרע שהיא לא תשכח לעולם.
התחלנו עם 69 והיה ממש טוב, עברנו לדוגי ואני רואה שעוד דקה יוצא לי, לקחתי את החלוק הסמוראי שלה, פרסתי אותו על הרצפה ואמרתי לה שהיא תשכב עליו.
איך שנינה שוכבת על הרצפה אני יושב עליה והזין שלי ממש ממש קרוב לתוך הפה שלה, היא תופסת לי אותו ויוצא זרע אדיררררררררררררררר.
אח"כ קשקשנו 5-10 דקות תוך כדי שאני מתלבש, והיא אמרה לי שהיא נהנתה מאוד ורוצה שאני יחזור. אמרתי לה כמובן, גם אני נהניתי.
לפינת הסיכום:
עלות: 150 (לי קצת יותר בגלל הפנצ'ר)
יופי: 6
שירות 10++++++++
דיסקרטיות 0!
הדיסקרטיות קיבל ציון 0, כי אחרי שאני יוצא מנינה מישהו מהחנות שואל אותי "כמה זמן לוקח לך לזיין?"
חח הלכתי מהר משם בלי שישים לבב אליי

אני מקווה שנהנתם, ושוב תודה לאיש היקר שמסר לי את המספר של נינה!!
שתבוא עליו הברכה!

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”