כ לורן MILF מגבעת שמואל :) - דף 15 - סקס אדיר

לורן MILF מגבעת שמואל :)

147
טוב, רבותי (פה אין צורך בגבירותיי...)
פגשתי גם אני את הגברת
לגבי המראה והגיל - הבחורה חצתה את גיל ה 40 זה מכבר. היא חובשת פאה ולגבי שאר הדברים כבר ציינו לפני.
המיקום - דיסקרטיות בעייתית משהו. מדובר במסדרון עם מספר סוויטות כשבעל הבית פותח גם כשנכנסים וגם כשרוצים לצאת. סידור מחורבן למדי - זה עניין של מזל אם רואים אותך עומד כמו איזה מניאק מחכה להיכנס או ביחד עם מניאק אחר - לצאת...
לגבי האקט עצמו - הבחורה יודעת את רזי המקצוע. ללא ספק. וגם להזדיין...
האם שווה 400 זוזים? לא חושב - עדיף לבקר את האחיות ליסה/קריסטינה...

148
קודם כל תודה תודה לכל אלו שהעבירו לי את הטלפון של לורן.
הסקרנות פשוט הרגה אותי.
אז ככה, התקשרתי, תיאמתי איתה יחסית די בקלות, נפגשתי איתה בכפר שלם בתל אביב בחדרים שהיא שוכרת. הייתי בחדר מספר 8.חדר המזל שלה. חדר גדול ומרווח.
מבחינת מראה היא אישה בסביבות הארבעים המאוחרות, נראית טוב, נמצאת בתקופה לא טובה בחיים, מדברת בלי הפסקה, כך שמתחילים עם הסקס, המעבר נהיה טיפה טכני. עושה הכל שתהיה מרוצה. התחילה בריקוד, מציצה טובה, נכנסתי מאחורה וגמרתי, שתיה קלה, סיגריה, מקלחת, והופ סיבוב שני, מציצה, הציעה רימינג קליל לא סרבתי, חדירה ארוכה מאחורה בכל התנוחות ובסופו של דבר גמרתי בכל תרועה בפה. נפרדנו לשלום ושאלתי כדרך אגב, אני מקווה שהיא לא סבלה, היא השיבה אל תדאג נהניתי.
דרך אגב, שהגעתי אליה היא יודעת על הפורום ואמרה לי שכבר שבקושי מתקשרים, כך שאין סיבה לא לשתף עוד חברים.
שוב תודה לחברים שהעבירו לי את הטלפון שלה.
GRANDE

149
[QUOTE=ינתי פרזי] טוב, רבותי (פה אין צורך בגבירותיי...)
פגשתי גם אני את הגברת
לגבי המראה והגיל - הבחורה חצתה את גיל ה 40 זה מכבר. היא חובשת פאה ולגבי שאר הדברים כבר ציינו לפני.
המיקום - דיסקרטיות בעייתית משהו. מדובר במסדרון עם מספר סוויטות כשבעל הבית פותח גם כשנכנסים וגם כשרוצים לצאת. סידור מחורבן למדי - זה עניין של מזל אם רואים אותך עומד כמו איזה מניאק מחכה להיכנס או ביחד עם מניאק אחר - לצאת...
לגבי האקט עצמו - הבחורה יודעת את רזי המקצוע. ללא ספק. וגם להזדיין...
האם שווה 400 זוזים? לא חושב - עדיף לבקר את האחיות ליסה/קריסטינה...
[/QUOTE]

פעם זה היה 300 ש״ח לשעה ,
ואז הדיל כן היה שווה ...
מפאת עזיבת ביתה המחיר השתנה ...
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”