כ לבה-מאתר אטרף - דף 21 - סקס אדיר

לבה-מאתר אטרף

201
אתה רציני!!!כאילו מה ..אתה לא מאמין לה.ובא נאמר שהיא משקרת לך..זה בסך הכל אומר שאותך היא לא ממש רוצה לפגוש..
בכל מקרה צא מזה...וזרום הלאה
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

לבה-מאתר אטרף

203
[QUOTE=פיסטוק]קישקתא האים צפיתה בכל הסרט או רק בחלקו ?[/QUOTE]

פיסטוק היה קר...

אם לא הבנת בפורום הזה אנשים יותר בקטע של זיונים ולא לראות סרטים כחולים.

ובטח ובטח אתה לא מצפה שאני אתפאר והתמוגג מהבולבול שלך בסרטי המנקב 1.

ולגבי לבה היא בזוגיות רק בשבילך חמוד.

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

לבה-מאתר אטרף

205
שלום לכולם רציתי רק להודיע שלבה חזרה לעניינים לאחר הפסקה קטנה שהיא לקחה אז לכול המחפשים אותה היא שוב זמינה ומוכנה.
אני אישית זכיתי להיות הראשון שביקר אותה אתמול לאחר ההפסקה. כמו תמיד היא אלופה בהשפרצות והתגובות שלה מדהימות היא באמת אוהבת סקס והיא גומרת וגומרת ברצף וחזקקקקק הזיין שלי פשוט נמחץ בכוס שלה באחת מהגמירות הללו וזה היה טוב. והמציצה שלה פשוט מציצה מעולה עד סוף עם כל הנשמה בשילוב מים קרים היה מעולה וטוב.
כמובן היחס שלה מעולה (נתנה לי כמה טיפים לדרך) הכי חשוב זה להקשיב לה היא חרמנית רצח כשמקשיבים לה.
בקיצור היה לי כיף היא נראית מעולה יחסית לגיל וגמישה ומאוד אקטיבית בסקס היא הדבר האמיתי למי שמחפש סקס טוב בשילוב השפרצות וחוויה טובה.

לבה-מאתר אטרף

209
טוב חברים,
חדש אני בפורום ואספר לכם גם אני על לבה.
בשנת 2013 ביקרתי אצל לבה 3 פעמים וקיבלתי את השירות הפנטסטי שכולם תארו כאן. אני משוכנע שהיא בת 64 ומעלה אבל זה לא פוגע בסקס המצויין שהיא נותנת. רק הערה אחת יש לי : בפעם השלישית נפלטה מפי הערה שלא במקום והיא נעלבה. לאחר מכן נוכחתי שיש לה כישורים שרק לנשים מועטות בעולם יש: לזייף סקס כולל 10 אורגזמות בשעה ועוד 3 השפרצות. יש לה שליטה פנומנלית במוח, ובאברי המין . כולנו חושבים שאין אישה שמסוגלת לזייף השפרצה וכי זו ההוכחה הטובה ביותר לכך שהשקענו בה עד שיא השיאים. כשלבה במצב רוח טוב היא תיהנה מהסקס ותגיע אפילו ל30 אורגזמות ואין ספור השפרצות ב2-3 שעות. כשהיא מעוניינת רק בכסף, מתרחש אותו הדבר אבל בזיוף מוחלט. אם דרשת ממנה סקס ללא קונדום סופך לקבל סקס עם קונדום בזיוף מושלם.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”