כ סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן - דף 26 - סקס אדיר

סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן

253
מה שמצחיק זה שכולם רוצים את הנייד... סבבה.
אני כבר כמה פעמים ניסיתי לשוחח ,ונידחתי.
שיניתי קול, התקשרתי ממספר גלוי, חסוי, הייתי משה, הייתי ברוך, הייתי כל שם שתחפצו , וכלום!!
אם יש למישהו פיתרון או יכול להציע עזרה ,אשמח .
אני אישית קצת התעייפתי והרמתי ידיים.

255
רבותי המכובדים,
אני שמח וגאה לבשר שאכן גם אני נכנסתי בשערי הגברת.
אפשר בהחלט לומר ולהסכים שזאת אחת מהאופציות היותר טובות היום בשוק.
היא מעבירה אותי אינסוף שאלות וחקירות כאילו שאני בראיון לאינטל, וכמו שדיווחתי לא לפני הרבה זמן
הייתי הכל (בשמות..) חוץ מלהיות איתה.
ואכןהיה מקסים ובעיקר מרגיע ...
המסאז בהחלט מרגיע ומשובח מלווה בשמן חם וסמיך.הגברת מביעה עניין לגבי שביעות רצוני וקשובה לגחמות הקטנות שלי..
אין לחץ ואין רצון לגרש, אלא כוונה אמיתית לרצות ולהעניק מכל הלב.
למען האמת ,יותר נהניתי מהאווירה הנינוחה והרגועה שמסביב מאשר המין עצמו.
היא משתדלת וקשובה, וזה בשבילי לעיתים יותר חשוב מעוד סתם אחת שבאתי ויצאתי אחרי 20דקות.
היא מפרגנת במחמאות, ודי כיף להעביר קצת שיחה איתה.
האנאלי אכן ענה לי (חחח) על הציפיות ובסהכ חוויה כיפית באמצע היום בלב רמת גן.
בתור חובב מבוגרות שלא לומר זקנות אשמח לשוב ולדגום בשנית.
מאוד מזכירה בשירות שלה את אמה מרחוב ארלוזורוב בת״א (גם המחיר הוא אותו מחיר)
תבלו

ו

256
הי לפני מספר ימים ביקשרתי שוב את עלמה
האמת הפעם תיאום היה מאוד קל
התקשרתי יום קודם אמרתי שאני רוצה להגיע מוקדם, סגרנו על 11 בבוקר.
מכיוון שהייתי אצלה אז אמרתי לה את זה והיא די ויתרה על חקירה נגדית גם אמרתי לה שכתראי אותי תזכרי...

הגעתי והופתעתי לגלות שהיא ירדה במשקל (התחת שלה ממש יפה עכשיו)!

פתחה לי את הדלת בחלוק, חייכה, דיברנו קצת על הא ודה
שאלה האם בא לי מקלחת האמת באתי נקי אז ויתרתי למרות שאמרתי לה שאם עושים מקלחת אז שניינו כדי שתבין בשביל מה באתי
הנחתי 200 שח על טלויזיה והתחלתי להתפשט היא הניחה לי 50 שח עודף אבל אמרתי לה שזה בשבילה! היתה מאוד מרוצה
אמרתי לה שאני אשמח היום לפני המסג' לדפוק אותה!
היא הסכימה
נשכבתי על מיטה והתחילה במסג'...
עשתה לי ביד וכש הייתי די מוכן ביקשתי קונדום
לאחר מכן היא התחילה לרכב עלי
בשלב מסוים שהייתי די חרמן סובבתי אותה לדוגי ופמפמתי אותה כך במשך כ 5-10 דק' די חזק (יצא לה ברוסית קללה מהפה...)
לאחר מכן מקלחת קצרה והיא התחילה עם מסג' שלה שוב
היה די נחמד בשלב מסוים שאלה האם אני רוצה שוב
ונענתה בחיוב!!!
קונדום הולבש וביקשתי לדפוק אותה בתחת
היא הסתובבה ואני נכנסתי
האמת לא יודע למה אבל היה כניסה די קשה למרות שבפעם הקודמת נכנס בקלות אולי לא מקבלת מספיק שם והחור קצת נסגר
בכל מקרה לאחר מספר שניות הכנסתי אותו במכה אחד בכוח היא כמעט קפצה...
רק מזה כמעט גמרתי
לאחר מכן דפקתי אותה כמספר דקות אבל היה לי קשה להחזיק את עצמי בראש שלי עוד הסתובבה התמונה של הפרצוף שלה איך שחדרתי לה לשם...
גמרתי מקלחת והביתה
מה אני אגיד אין על נינה!!!
מושלמת וממולצת!!!

תהנו

257
היום ביקרתי אצל נינה. קבלה אותי בחשדנות ורצתה לדעת מי נתן לי את מספר הטלפון. ביקשה ממני שאפרסם כאן שהיא לא מעונינת להרחיב את חוג לקוחותיה ועל כן מבקשת שלאא להפיץ את מספר הטלפון לחדשים.
מעבר לכך כל התיאורים בפוסטים הקודמים מתארים כראוי את הגברת וביצועיה.

258
שלום לך מתחיל את דרכו . ראיתי דיווח שלך בפורום על נינה מרמת גן משנת 2010 . אודה על הטלפון שלה בתקוווה שהוא או היא עוד קיימים . הדיווח היה פצצה והגרוי כבר עבד במיוחד לחדש כמוני שרוצה מבוגרות . אגב כמו שאני חדש כבר כתבתי 2 דיווחים בפורום וכמובן אכתוב דיווח מפורט על נינה אם תאפשר לי . תודה
אוהב סבתות

259
מישהו יכול לעדכן בבקשה אם הגבירה עדיין מתפקדת?
משום שאיני מצליח לאתר אותה ולקבל אפילו בדל אינפורמציה אודותיה.
אני מודה מראש אם מישהו יכול לחזור אלי לפרטי ולסייע לי.
הגיע זמן למעבר מחלומות למעשים

260
אז סוף סוף יצא לי לדגום את גברת נינה. חייב להודות שרציתי לעשות זאת כבר המון זמן, חצי שנה אם לא יותר. אחרי מספר טלפונים יצא לי לקבוע איתה, שגם לא היה פשוט, בפעם הראשונה התחילה לתחקר אותי כמו שבכיק, מי אני בן כמה וכד'. לבסוף אחרי מספר סירובים השתמשתי בטריק שאמרתי לה שכבר דיברנו שבוע שעבר אבל אלצתי לבטל ואי רוצה להגיע היום. הסכימה למרבה הפלא בלי חקירה הפעם. הגעתי למקום, צילצלתי בדלת ונינהפתחה לי את הדלת. התיאור הכי טוב אולי שמתאים לה זה אמא של חברה אבל על גבול של סבתא צעירה כזאת.

הכניסה אותי לחדר ואומרת:"אתה די צעיר ומה לא מפריע לך שאני מבוגרת ממך פי 2?" אז השבתי לה כי אי אוהב מבוגרותוזה טוב שהיא כזאת. כנראה שזה סיפק אותה, אחרי סגירה של עינין המחיר ושיחת שבירת קרח קצרה, זוזים החליפו בעלים והגיע הזמן לעשייה, שלחה אותי למקלחת, אמרתי את מילות הקסם:"אני רוצה שנתקלח ביחד והיא תסבן לי את הגב" ואז היא אמרה:"רוצה פעם אחת או פעמיים?". הזבתי לה שהפעם פעם אחת תספיק ואולי בפעם הבאה נלך על פעמיים, היא חייכה.

איך שיצאתי מהמקלחת היא זורקת מחמאות על המראה החיצוני ובנתיים מתפשטת.נשארה בתתונים וחזיה.המראה יכול להחמיא לה, נראת יותר טוב ככה, יותר צעירה מאשר היא בבגדים. מה שהכי אהבתי אצלה זה מראה התחת כשהיא הסתובבה עם הגב אליי כדי לסדר את שולחן עבודה.כוס מגולח חלק. שכבתי על בטן והתחילה בעיסוי העבירה את קצות האצבעות על כל הגוף שלי דבר שחרמן אתי מאוד (כנראה שבוע התאפקות השפיעו) המסאז' נמשך כעשרים דקות(לא עמדתי עם סטופר).במהלכו דיברנו במה אני עוסק ואיך קרה שאין לי חברה. בחזרה שאלתי אותה על מצבה וסיפרה שהיא נשואה +2 והם כבר בוגרים ולא חיים איתה, בעלה לא יודע במה היא עוסקת.ביקשה להתהפך וביקשתי ממנה להוריד את החזיה. עשתה זאת בהמשך המסאז' כשאני על גבי ביקשתי לגעת לה בשדיים, אישרה זאת בהתלהבות מוזרה. מיששתי לה את החזה בזמן שהיא מעסה אותי והופ שלכתי את ידי לשבלול שלה המוסתר בחוטיני שחור ודקיק. חיייכה ואמרה על תעמור תמשיך זה טוב. המשכתי לשחק לה בשבלול עם יד אחת ויד שניה לא עוזבת החזה.
לאחר כמה דקות נמאס לי וביקשתי שעבור לפעילות פיזי מאומצת יותר. ניגשה לארון והוציא קונדום. תוך כדי הבליטה את כל התחת שלה כלפיי פים שלי, לא התאפקתי ושלחתי ידיים לעבר המראה הנהלהב הזה, משכתי את החוטיי מטה כפריט מיותר ביותר בחופם הזה והיא מזיז את התחת שלה מצד לצד בצורה אירוטית ומחרמת כזאת. הכוס שלה נגלה בפיני והיא זרמה איתי, התחילה בטיזינג כשאני והיא עומדים אחד מול השני ושמוליק מתחכך בעור חלק שלה, התחלתי למצוץ את החזה שלה (לא משך אותי לנשק אותה).מסתובבת לאט עם הגב אליי ושמוליק התחיל להתחכך בישבן החמוד שלה. ליטפתי לה את התחת והצלפתי מספר פעמים, לא חזר רק כדי להזרים את הדם אליו - כשהו אדומדם נראה עוד יותר מגרהה ודורש. סובבתי אותה וביקשתי שתרד לי. טוב היתה קצת אכזבה, מציצה בינונית מינוס אבל רואים שנינה השתדלה ורוצה לרצות אותי.
לאחר זמן קצר כשהבתי שאת המראה מאחור אני מעדיף, הרמתי אותה ואמרתי לה להישען מיטת מסאז'ים, כשעשתה זאת
ירדתי לה כשהתחת שלה בולט אליי ופרצוף שלי בתוכו משחק לה בדגדן, התחילה לגנוח ולרעוד וביקשה שלא להפסיק בצעקות מעורבות ברוסית ועברית, במקביל עוזרת לי להגיע לכל נקודות המסתור שלה עם האצבעות שלה. למרות כל ניסיונותי לא גמרה, וכעבור כ-50 דקות נמאס לי לרדת לכוס התאים שלה והחלטתי לממש את זדוני.אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה, שאלה איך אני רוצה בתחת או בכוס ושבכוס יותר טוב. אניתי לה אחו עוד נראה קריצה הלבשתי קונדום, סובבתי אותה למיסיונרית והתחלתי לתקוע אותה. לאחר מספר דקות שהיא אדומה וכולה מטפטלת עברנו לדוגי, בגלל שהיתי חם לה על התחת מלחתחילה והתחת שלה ניראה הרבה יותר טוב בתונחה הזאת המשכתי לפמם אותה בכוס תוך כדי חימום עם האצבע בתחת שלה הרגשתי התכווצויות של שרירי פי הטבעת שלה והגמירה של הגיע, הלי לעצור שלפתי את שמוליק עם קסדה מהכוס ועבנו לפתח השני. והיא לא מתנגדת ונותנת קונטרות מעולות וגונחת ברקע. הצלפתי לה בישבן המדליק והמשכתי לתחון לה את פי הטבעת כאילו אין מחר. כעבור כמה דקותהרגשתי שלא יכול להחזיק יותר הוצאתי את שמוליק וגמרתי לה על התחת תוך כדי שהיא מתנשפת, כולה אדומה ומסתכלת עלי בחיוך רחב.
הלכתי להתקלח והיא הצטרפה לאחר מסר דקות אליי, סיבנה אותי ואת שמוליק ולא הפסיקה לחייך.
בסה"כ הייתי אצלה שעה ועשרים, לא תוקתקתי בכלל והשירות שלה ממש אדיב וסובלני. כשהתלבשתי ורציתי כבר ללכת, התקרבה אליי ואמרה בטון מחרמן "תבוא עוד פעם" . אם לא היתי צריך ללכת לסדר כמה דברים היתי נשאר אצלה לעוד סיבוב.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”