כ שישי אצל סבתא רוזה - דף 4 - סקס אדיר

שישי אצל סבתא רוזה

34
שלום חברים! לאחר זמן רב חזרתי , והלכתי לפרוק זעמי את סבתא רוזה
דיברנו היום לקראת הצהריים קבענו בקלות והגעתי לדירתה החדשה בבת-ים(פעם אחרונה שביקרתי אותה הייתה בפואבלו).
החנתי ברחוב כצנלסון (בשעות היום יש הרבה חנייה) כיוונה אותי למספרה, עליתי קומה אחת, פתה לי את הדלת לדירה מפוצלת ל-3 יח', השמאלית ביותר היא של הגברת.
הכסף החליף ידיים, התחלתי להתפשט, הדירה שלה הייתה קרה כמו מקרר - ביקשתי בנימוס מזגן לחמם קצת את המרחב ונענתה באדיבות. סבתא החלה להתפשט ופה לדעתי אין צורך להרחיב יתר על המידה - מר שפריץ עשה זאת באופן כמעט מדויק.
הגברת החלה בעיסוי עדין (יש לציין שאני ביקשתי ממנה להתחיל בעיסוי על מנת לחמם את גופי שקפא עד שהמזגן החל לחמםPinch)
לאחר העיסוי העדין לשכמות, קצת לרגליים, קצת לגב התחתון, החלה סבתא לעסות את פלחי ישבני וכאשר חשה סיפוק גם מזה החלה לנוע לכיוון החור.
הגברת דחקה כל פלח לכיוון שלו, כאילו הפריעו לה לראות, והחלה בעבודת הרימינג שלה כמו שרק היא יודעת.
מה אומר ומה אגיד, רוזה צללה לתוך החור ולא פספסה אף נק' מאחורה, וכשזה הספיק, לחלה לדחוף את הלשון תוך שהיא מנסה לפתוח את החור עוד ועוד!! חבריקו החל להעמד לו, וכששמה לב למתרחש, לא קיפחה אותו, והתחילה לרדת בירידה מושקעת כולל ליקוקי ביצים.
שאלה אותי האם אני רוצה לגמור עם אצבע בחור- ובתור אחד שחובב פרוסטטה - לא התנגדתי חיוך גדול
האצבע לא איחרה להיכנס מעט לחור בתנועות מעגליות, עוד קצת ליקוקי ביצים, עוד ניגוב לחור עם הלשון שלה ואז החלה במציצה עם עבודת יד ובמקביל להמשיך עם החור. לאחר כ20 דק' זה הגיע - גל מתפרץ לתוך הפה שלה עם כיווצים קלים בחורTongue
יאמר לזכותה של רוזה שהיא לקחה איתה לפה כמעט את כל המטען, ולאחר הגמירה המשיכה עם משחקי הלשון שלה על הכיפה כדי להעצים את תחושת הגמירה, וכשסיימה הלכה לכיור לפלוט את שהצטבר לה.
ועל זה נאמר - שאפו סבתא רוזה מוחא כפייה
לאחר ששטפה את פיה, החלה שוב בעיסוי עדין לרגליים,לקרקפת, לשרירי התאומים.. (בחיי!!! צחוק) וככל הנראה סבתא שמעה קול צועק לה ממעמקי החומיה, עלתה על המיטה ישבה על ברכיה, אני נתתי לה קונטרה והרמתי את האגן, והחלה בצלילה מס' 2 לכיוון נבכי גופי, ותוך כדי החלה בנגיעות קלות לכיוון השרביט, שלא איחר לפתוח חצי עין, ולראות שיש דברים בגו.
רוזה לקחה את הכרית שמה לי מתחת ליישבן והחלה במציצה מושקעת שוב. רק שהפעם לא הרגשתי עוד יד (שפעם אחרונה שבדקתי היא היד השנייה שיחקה לי בחומיה) אבל שמעתי אותה מתחילה לגנוח קלותShocked
הזזתי את הראש וראיתי אותה מתחילה לשחק עם עצמה תוך כדי שהיא מלקקת לי את כל האזורצחוק לאחר ירידה של 15 דק' כולל משחקי חומייה עם הלשון, נעמדתי על רגליי בקשתי ליקוקי ביצים - בא התפרצות מס' 2 - הפעם לתוך הפה הפתוח שלה. כל הכבוד רוזה גרמת לי להנאה כפולה!!!

לסיכום:
במחיר כזה (150 ש"ח) התמורה אכן הוגנת.
הגברת אדיבה מאוד נחמדה, אם כי היא GRENNY לכל דבר- אז לשיקולו של כל אחד.
זהו חברים, מקווה לא להיעלם שוב להרבה זמן ולדווח לכם עוד.
תהיו לי בריאים וחזקים

שלכם DR SPA

צפה בגלילה למטה

שישי אצל סבתא רוזה

38
[QUOTE=dr spa]
שלום חברים! לאחר זמן רב חזרתי , והלכתי לפרוק זעמי את סבתא רוזהדיברנו היום לקראת הצהריים קבענו בקלות והגעתי לדירתה החדשה בבת-ים(פעם אחרונה שביקרתי אותה הייתה בפואבלו).החנתי ברחוב כצנלסון (בשעות היום יש הרבה חנייה) כיוונה אותי למספרה, עליתי קומה אחת, פתה לי את הדלת לדירה מפוצלת ל-3 יח', השמאלית ביותר היא של הגברת. הכסף החליף ידיים, התחלתי להתפשט, הדירה שלה הייתה קרה כמו מקרר - ביקשתי בנימוס מזגן לחמם קצת את המרחב ונענתה באדיבות. סבתא החלה להתפשט ופה לדעתי אין צורך להרחיב יתר על המידה - <span id="userPro265535" ="msgsidepro"="" title="צפה בגלילה למטה">מר שפריץ עשה זאת באופן כמעט מדויק. הגברת החלה בעיסוי עדין (יש לציין שאני ביקשתי ממנה להתחיל בעיסוי על מנת לחמם את גופי שקפא עד שהמזגן החל לחמםPinch)לאחר העיסוי העדין לשכמות, קצת לרגליים, קצת לגב התחתון, החלה סבתא לעסות את פלחי ישבני וכאשר חשה סיפוק גם מזה החלה לנוע לכיוון החור.הגברת דחקה כל פלח לכיוון שלו, כאילו הפריעו לה לראות, והחלה בעבודת הרימינג שלה כמו שרק היא יודעת.מה אומר ומה אגיד, רוזה צללה לתוך החור ולא פספסה אף נק' מאחורה, וכשזה הספיק, לחלה לדחוף את הלשון תוך שהיא מנסה לפתוח את החור עוד ועוד!! חבריקו החל להעמד לו, וכששמה לב למתרחש, לא קיפחה אותו, והתחילה לרדת בירידה מושקעת כולל ליקוקי ביצים.שאלה אותי האם אני רוצה לגמור עם אצבע בחור- ובתור אחד שחובב פרוסטטה - לא התנגדתי חיוך גדולהאצבע לא איחרה להיכנס מעט לחור בתנועות מעגליות, עוד  קצת ליקוקי ביצים, עוד ניגוב לחור עם הלשון שלה ואז החלה במציצה עם עבודת יד ובמקביל להמשיך עם החור. לאחר כ20 דק' זה הגיע - גל מתפרץ לתוך הפה שלה עם כיווצים קלים בחורTongueיאמר לזכותה של רוזה שהיא לקחה איתה לפה כמעט את כל המטען, ולאחר הגמירה המשיכה עם משחקי הלשון שלה על הכיפה כדי להעצים את תחושת הגמירה, וכשסיימה הלכה לכיור לפלוט את שהצטבר לה. </span>
<span ="msgsidepro"="" title="צפה בגלילה למטה">ועל זה נאמר - שאפו סבתא רוזה </span>מוחא כפייה
לאחר ששטפה את פיה, החלה שוב בעיסוי עדין לרגליים,לקרקפת, לשרירי התאומים.. (בחיי!!! צחוק) וככל הנראה סבתא שמעה קול צועק לה ממעמקי החומיה, עלתה על המיטה ישבה על ברכיה, אני נתתי לה קונטרה והרמתי את האגן, והחלה בצלילה מס' 2 לכיוון נבכי גופי, ותוך כדי החלה בנגיעות קלות לכיוון השרביט, שלא איחר לפתוח חצי עין, ולראות שיש דברים בגו. רוזה לקחה את הכרית שמה לי מתחת ליישבן והחלה במציצה מושקעת שוב. רק שהפעם לא הרגשתי עוד יד (שפעם אחרונה שבדקתי היא היד השנייה שיחקה לי בחומיה) אבל שמעתי אותה מתחילה לגנוח קלותShocked
הזזתי את הראש וראיתי אותה מתחילה לשחק עם עצמה תוך כדי שהיא מלקקת לי את כל האזורצחוק לאחר ירידה של 15 דק' כולל משחקי חומייה עם הלשון, נעמדתי על רגליי בקשתי ליקוקי ביצים  - בא התפרצות מס' 2 - הפעם לתוך הפה הפתוח שלה. כל הכבוד רוזה גרמת לי להנאה כפולה!!! לסיכום:במחיר כזה (150 ש"ח) התמורה אכן הוגנת.הגברת אדיבה מאוד נחמדה, אם כי היא GRENNY לכל דבר- אז לשיקולו של כל אחד.זהו חברים, מקווה לא להיעלם שוב להרבה זמן ולדווח לכם עוד.תהיו לי בריאים וחזקיםשלכם DR SPA
<span ="msgsidepro"="" title="צפה בגלילה למטה">צפה בגלילה למטה</span>
[/QUOTE]

יופי של דיווח, תודה

שישי אצל סבתא רוזה

40

מאחר וכל הדיווחים נכונים, לא נשאר לי אלא לאשרם כפי שנכתבו.

רק אוסיף מעט שלא ניתן להם דגש מספיק....

היא מוכנה גם ללא מעיל מגן - מזל שיש לי תמיד אחד בכיס....

בזמן שהיא עושה מסאג' הכלב מלקלק לה בחופשיות וכך גם לאחר סיום האקט,

היא לא מתקלחת בין הלקוחות ואפילו לא שוטפת, הכלב עושה את הנקיון.....

לא אחזור!!!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”