כ שישי אצל סבתא רוזה - דף 6 - סקס אדיר

שישי אצל סבתא רוזה

52
חברי פורום יקר. אני מבין ומעריך שאתה מזהיר אותנו ממחלות של רוזה. אבל התיאור של חבריקו מרוח בצואה היה מעל ומעבר ליכולת שלי. הייתה לי כוונה לבקר את הגברת אבל ממש ירד החשק , מה גם שאף אחד לא כתב על אפשרות של מקלחת במקום. אני לקוח ותיק של נינה אבל היא קצת מתפנקת לאחרונה וחשבתי לנסות לשנות קצת. למי שהיה אצלה: האם זו רוזה מפואבלו שלא נותנת לגעת בחזה ? או שאצלה אפשר חופשי לגעת ולהתפנק ( בעייתי שזה שלפניי השאיר נוזליםעליה וכתוב שהיא לא מתקלחת בין הלקוחות). לותיקים מבינינו שזוכרים את הרוסייה מזבוטינסקי 1 בת״א שהיא לפחות גירגרה בפה אלכוהול בין רימינג לרימינג אבל היא נעלמה בדיוק כמו שהופיעה.
BRONSON FOR ALL

שישי אצל סבתא רוזה

56
טוב אז היום בבווקר החלטתי ללכת ולדגום את רוזה בעקבות כל הדיווחים שלכם!
אז ככה קבענו לעשר בבוקר נכנסתי לדירה שלה שחנוקה ומסריחה וקיבלתי הלם רוזה ממש מכוערת זקנה מקומטת ומגעילה!!!
עשיתי את טעות חיי שבאתי אליה!!
הכלב המגעיל שלה לא מפסיק ללקק לה את הכוס גועל נפש!!!
בדירה ריח פשוט נוראי ורק חיכיתי לצאת משמה!!
בקיצור את הטראומה שלי כבר עברתי ממליץ בחום להתרחק ממנה!!!

גם שלא הכל ורוד , אני עדיין פנתר !!!

שישי אצל סבתא רוזה

57
מדוע ביאסתי אותך ידידי?
שהזהרתי את קוראינו ?אותך?
הגב׳ היא פצצה מתקתקת מבחינה רפואית,ורק אלוהים יודע ואולי גם היא מה קורה אצלה.
תאמין לי שלא היית רוצה לסכן לא את עצמך ולא את מי שאתה נמצא איתה לא משנה איפה ומתי.
היא לא רק דוחה בפנים שלה (עניין שהוא כנראה קונצנזוס ..)אלא היא גם מגעילה אותי בדרך שהיא לא
מגנה עליי,עלייך,ועל כל מי שבא איתה במגע מיני.
היא ראוייה לכל גינוי ואזהרה כלפי חברינו מהפורום.
אל תתבאס,תעריך את זה.

שישי אצל סבתא רוזה

58
סבתא רוזה...
שמעתי, הדליק אותי קצת, לא יודע למה. כבר חשבתי על איך אני עושה מה. חיפשתי בפורום, קצת עבודת בלשות ומצאתי את המספר, התקשרתי, קבעתי, באתי.

פתחה את הדלת, התיאור עד עכשיו די מדויק, מ1 עד 10 הייתי נותן לה 3 וגם בחסד. לא אחת שתסובב אחריה את הראש ברחוב, או אפילו תשים לב שהיא קיימת בצורה כלשהיא.
נכנס, היא מתחילה מסג' , לא משהו, קצת רגליים, קצת גב, קצת ליטופים בחריץ, שואלת אם זה בסדר, אומר שכן, מתחילה רימיניג, לא עפתי מי יודע מה, מביאה קצת ביד, מתהפך, מתחילה למצוץ, נותנת להכניס אצבעות, לא מוצצת טוב, גם לא רע, אומר לה לעלות עלי, עולה ובאה להכניס את שמוליק לתוכה, בלי גומי, הרעיון אפילו לא הועלה, ישר באה להכניס, אמרתי לה שלא צריך, שרק תתחכח עם השפתיים שלה על הזין שלי. עושה בדיוק את זה, 3 דקות כאלה ואני מרגיש שאני עומד להתפוצץ, אומר לה מהר לרדת ולהתחיל למצוץ, איך ששמה את הפה על הזין התפוצצתי ושחררתי מטען לתוך הפה שלה. לא אמרה כלום וכמו ילדה טובה נשארה עד שסיימתי לפרוק מטען. ירקה את הכבודה לכיור, שתתה שלוק מכוס מים.

היה כלב על הספה אבל הוא לא זז כל הטיפול
לא התקלחה לפני, לא התקלחה אחרי, אפילו לא שטפה את הפה
אין קונדום, בכלל, הרעיון לא הועלה, בהנחה שהיא שוכבת עם 5 גברים ביום ובגילה כבר אין דבר כזה מחזור היא בממוצע מזדיינת עם 150 גברים בחודש - 1800 גברים שונים בשנה שמזיינים אותה בלי קונדום וגומרים לה בכל חור אפשרי...

שאלוהים ישמור על כולנו
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

שישי אצל סבתא רוזה

59
טוב דבר ראשון תודה לנותן הטלפון.
קודם כל אני חייב לציין שאני לא מחפש כוסיות על, הרבה פעמים הלכתי על שמנות או מבוגרות ומאוד נהניתי (ניקול מהחלוצים לדוגמה!).
כשראיתי את רוזה הייתי די בשוק, האמת שאני לא מכיר מישהו שלא יבהל כשיראה אותה לראשונה. יש לה שיער קצר מתולתל ופנים מכוערות מאוד, כמעט עשיתי אחורה פנה אבל אמרתי יאללה נכנס אולי בלי בגדים היא באמת נראית יותר טוב, זכרתי שאמרו פה איפשהוא שהגוף שלה בסדר, ידעתי שאם אני נכנס איתה אני עובר פה איזה גבול שלא עברתי אף פעם אבל יאללה לחיי התנסויות חדשות!

היא התחילה במסג' שלדעתי היה די מעפן, לאחר מכן ליקקה לי קצת את החור מה שהיה בסדר אבל לא יותר מזה, אין מה להשוות אותה לניקול מרמת גן בשום צורה. אחרי זה הסתובבתי אליה לקבל מציצה וראיתי שהגוף שלה....מה המילה שאני מחפש??????
אה כן מגעיל!!! שדיים אמנם בגודל סביר אבל הבטן עם צלקת גדולה ובכלל כל החבילה פשוט לא מגרה בשיט. כמובן שברגע זה כבר הזין אמר לי יאללה אחי אני חתכתי. ביקשתי ממנה לעלות עליי שאוכל לבעבס לה את השדיים (בעודי עוצם עיניים כמובן) והיא התחילה להשתפשף לי על הזין, היא נעזרה ביד כדי לתת לי תחושה של כוס מה שהצליח כי איכשהו הצלחתי לגמור.
כבר באמצע לא יכולתי שלא לחשוב לעצמי וואוו לאן התדרדרתי ששילמתי לזקנה מגעילה 170 שקל כדי לזיין אותה, כמה דפוקים אנחנו?
דרך אגב לא היתה לה בעיה שאני אכניס אותו ככה בלי קונדום אז זה גם משהו שתקחו בחשבון.

לסיכום חברים : מזעזע!! אני באמת חושב שכל בחורה בדרום תל אביב עדיפה על רוזה, אולי היא לא תלקק לכם את התחת אבל בחיאת ראבאק לפחות תכבדו את עצמכם קצת יותר. אני בטוח שלא כולם מרגישים כמוני וחלקכם נהניתם (אמנם לא ברור לי איך) אבל לאלה שלא הלכו תנסו משהו אחר...כל דבר.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”