הקדמה/אזהרה-חפירה לפניך.
אנסה לתמצת.
לפורום הזה הגעתי בטעות לפני 3 שנים..הייתי אז בן 25..לפני זה הקשר שלי לצריכת סקס בתשלום הייתה כמו הקשר בין שמאל לימין..בחור רגיל שיוצא למסיבות ועל כל יציאה רביעית תופס דג ברשת שלפעמים היה הופך לקשר קטנטן...בקיצור-בחור נורמלי...האבולוציה שלי בפורום הייתה בערך ככה....בשנה הראשונה רק קורא סיפורים של אנשים ומתחרמן מהם...מדי פעם צוחק מהיציאות של קישקשתא חולה כוס פרופסור וכל החבורה אבל בחיים לא העזתי לחצות את הגבול ו'ללכת לזונה'...טוב בגלל שזה לא פורום לבעיות נפשיות ויותר פורום להחדרות אקצר...התהליך היה איטי אבל ודאי....בהתחלה התחלתי עם מסאזים/הרפיות...אחרי כמה חודשים זה כבר היה הופך לפעם בשבוע....והשנה כבר 'השתדרגתי' לזונות נטו...אם זה תל ברוך-חולון-הר ציון(בחוץ)ואם זה סוזנה בראשון(דירה)או סתם מכון בפתח תקווה/רמת גן וכו וכו....דבר שיצר לי כמה בעיות האחת-כלכלית-זה המון כסף..אני פאקינג מוציא 1500 בחודש..לסטודנט זה המון..זה מכניס אותי למינוס ולא שולט בזה..אבל זאת הבעיה הפחותה..הבעיה הרצינית היא השחיקה הנפשית....הלילות המחורבנים ש100 שח זה רק לדלק...הנסיעות הלוך ושוב למצוא איזה ריגוש והמחשבה התמידית שיושבת לי בראש 'מה לעזאזל אתה עושה לך תעשה משהו עם החיים שלך ותפסיק להתעסק בבולשיט כל הזמן'....בקיצור רק רציתי לדעת אם יש עוד 'משוגעים' כמוני שבצורה אובייקטיבית מבינים שהם סוג של מדרדרים לתהום(קצת דרמה אבל זאת הרגשתי) והאם אפשר לצאת מהחרא הזה ולהמשיך לחיות נורמלי?! כמו שהייתי לפני שהכרתי את הפורום?
סליחה על ההודעה ואולי זה לא במקום אבל הייתי חייב לשתף מישהו ואין מצב בעולם שאשתף חבר שמכיר אותי בבעיה כזאת.
תודה.