כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 27 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

263
חברים יקרים,
הערב , לאחר אי אילו נסיונות להשיגה ,לאחר שלחלוטין לא היתה זמינה בנייד ,הצלחתי לקבוע איתה.
בהתחלה שאלה כמובן אם הייתי אצלה ומהיכן יש לי את הנייד שלה(למען האמת אין לי מושג למה זה מעניין אותן )
ולאחר שסיפרתי לה שהייתי אצלה לפני המון זמן(מה שלא קרה מעולם) קבענו ברח׳ לוינסקי.
האמת שקצת חששתי לאור כל השמועות ,וההשערות מצד חברי הפורום , אז נשבעתי שאין סיכוי שאתן לחרמנות להשתלט על חוש ההיגיון והשפיות שלי ואני אזיין אותה רק עם קונדום.
כשהגעתי אליה ,קיבלה אותי אישה מקסימה וחייכנית ,שביקשה שאתקלח לפני. האמת שנראה לי שהיא קלטה שמעולם לא הייתי אצלה,אבל קיבלה את זה בחיוך שובה לב ובקלילות .
חשוב לי לציין,בזמן המקלחת היא צעקה מהחדר השני שאסתבן טוב ,כדי ״שיהיה לה טעים..״ ככה לדבריה.
הסתבנתי כהוגן,גם כי אני אוהב מקלחות טובות ומפנקות של סוף יום ,ובמיוחד לאור דרישת הגברת.
לאחר המקלחת היא לקחה מגבת נקייה שהונחה אל רדיאטור ופרשה אותה על המיטה וביקשה שאשכב על הבטן.
הרגשתי כ״כ כמו תינוק רך שמפקיד את גופו לאמה קטיה.
היא החלה בעיסוי קליל ,לא מקצועי אמנם ,אבל מפנק באיזור הכתפיים ומהר ירדה לאגן שלי.פתאום הרגשתי את ישבני מורם על ידה,
וקטיה פשוט החלה ללקק לי את החור האחורי בסבלנות מופתית ומתמסרת.לאחר כעשר דקות בעוד אני נמצא באותה תנוחה היא פשוט משכה לאחור את הזין שלי והחלה לינוק אותו ,בתאווה שאין לה גבולות!!
אני מודה שזאת היתה אולי המציצה הטובה שקיבלתי אי פעם ,לבטח בשנים האחרונות.היא היתה כ״כ טובה שנאלצתי להפסיק אותה אחת לכמה דקות כי ההתפרצות עמדה לקרות בכל שנייה נתונה.
צריך לראות את האגן היגוארי שלה מרוח לרווחה בזמן שהיא יונקת על מנת להבין עד כמה שהיא שילוב של לולי, שפחה וסתם זונה עם ריאות מפותחות .
היא מגולחת לחלוטין,גם בכוס וגם בתחת,והכל מריח כ״כ נעים וככ טעים.
מודה שהרגשתי צורך קל לטעום את הפיפי שלה ,אבל הייתי חרמן ממנה שביקשתי ממנה לשים גומי.
היה שלב בהתחלה שניסיתי לחדור לה לתחת,אבל היא עצרה זאת מיד וטענה שלא עושה אנאלי.שיהיה.
הכנסתי לה את הזין בכוס הרותח שלה והוורדרד שלה שלה וראיתי איך כל הפומפה יוצא ונכנס ותוך כמה דקות היה זרם של שפיך סמיך וחלבי בתוך הגומי...
היא שאלה אותי אם אני נשוי,והופתעה מאוד שלא.נתנה כמה מחמאות והציעה לי שוב מקלחת ושתיה קרה.
הופתעתי כ״כ מהיחס החם והאנושי שלה,ורוצה לקוות שכל ההשערות היו לחינם,והיא בריאה וסתם לקחה פסק זמן קצר.
ואגב,בזמן שהתלבשתי היא היתה באמצע שיחה בנייד עם מישהו,וסיפרה על המשפחה שלה,והיתה מאוד שמחה ואקטיבית בשיחה,
דבר שלא הסתדר עם מישהי חולה במה שטענו כאן החברים.
אני ממליץ בחום רב,בטח אשוב אליה ממש בקרוב,
אגב היא ביקשה 200 ש״ח בתחילת המפגש ולא פציתי פה, ולא ביקשתי הנחה,ואני לרגע לא מתחרט.
שבוע נהדר
פוני בוי

264
קטיה מעוררת בי זכרונות נעימים וגעגוע אמיתי, היתה בינינו כימיה מטורפת מהשניה הראשונה שפגשתי אותה לפני
איזה 12 שנה בסלמה 151 בקומה למעל, המשכנו אחכ בקומה למטה ואחכ בלוינסקי, עד שנעלמה (וגם אני הורדתי הילוך רציני)..
בכל מקרה, החלטתי לחפש אותה שוב. נתקלתי במודעה שלה ובעשרות שרשורים לגביה, אבל שום מס' לא עובד או לא עונים.
אם למישהו יש מספר או כתובת שאוכל להשיגה, יותר מאשמח ואודה אם תוכלו לתת מידע.

268
כנראה שקרה לה משהו העובדות בשטח מראים כי המודעה שלה עדיין מופיעה כי בטח היא שילמה מראש לשנה כדי לקבל הנחה גדולה אבל כבר כמה חודשים שהטלפון שלה סגור כך שבעצם אין כל תועלת בהודעה שלה אם היא לא עונה רוצה לומר שקרה לה משהו לא צפוי באופן פתאומי שלא מאפשר לה למחוק את המודעה שלה או לענות לטלפון ...

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”