כ מרינה האונסת - דף 8 - סקס אדיר

מרינה האונסת

73
הייתי אצלה היום במהלך הבוקר.
מכוונת לרחוב סוקולוב בחולון,וכל הזמן היתה סימפטית וסבלנית.
הדירה בניגוד לדעת רבים לא מוזנחת או מטונפת.לא הבנתי למה התכוונו כולם שטענו כך.זאת דירה ישנה בבניין ישן משנות החמישים ,
רחוקה מפאר אבל סבירה למטרה הזאת.היא דווקא הפתיעה אותי בבקשתה שנתקלח שנינו על מנת שיהיה יותר נעים לנו.
היא קצת מצצה לי והופ למיטה.
האמת שבמיטה הייתי חרמן ברמות על..היא מצצה לי בלי גומי ודי נהניתי לצפות בה עושה את זה.חייב לומר שבניגוד לחברים כאן לא נראה לי שהיא באמת נמפומנית אלא סתם יודעת לעשות את התנועות והמבטים הנכונים,זה נחמד אבל לא קניתי את הפוזה שלה בעניין הזה.די מהר היא הלבישה לי קונדום בערך אחרי עשר דקות וגמרתי די מהר אחרי שחדרתי אליה.
ניסיתי אגב לחדור לה לישבן אבל היא סירבה.מישהו יודע למה? אשמח לדעת כי זאת היתה עיקר הכוונה שלי איתה.
בסהכ חוויה נחמדה,שאמנם לא עלתה לי הרבה אבל גם לא ממש נתנה מעבר למה שניתן לקבל במחיר הזה בלא מעט מקומות בעיר.
אין לי בעיה לחזור לשם אם אהיה בסביבה כי היא נחמדה ומשתדלת אבל בגדול אחרי עשרים דקות כבר הייתי מחוץ לדירה.
אגב,מה שאמר אחד מחברי הפורום הוא נכון,לגבי זה שהיא עונה לנייד בזמן שאתה איתה ואומרת ללקוח שיתקשר בעוד 10 דקות .
זה כבר מההתחלה לא נשמע מבטיח .

מרינה האונסת

74
צהריים טובים חברים.
ממשיך לקיים את הבטחתי למתן הטלפון בפרטי בלבד.
עדיין לא העברתי לכולם אבקש סליחה מאלו שעדיין לא קיבלו קצת סבלנות יקבלו כולם..
האמת ציפיתי ליותר תגובות לטוב ולרע.
חייב לציין שיש הרבה חברים שממש לא משתפים בטלפונים של בחורות אחרות וחבל זה מטרת הפורום לשתף לשתף לשתף.
פשוט חשוב לי שאנשים מצעים לי טלפונים של אחרות תמורת הטלפון של מרינה.
אז שתדעו אני מתכוון לתת לכולם ומצפה שאחרים שיש להם טלפונים של בחורות אחרות במקום לשמור טלפונים יעלו פוסט על הבחורות וישתפו את כולם.
יום טוב.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

מרינה האונסת

75
[QUOTE=frid]
קודם כל תודה למתן בסתר!!!
הייתי קיבלתי מציצה עמוקה וגמירה בפה...עשיתי תרגיל 669 כאילו מקבל שיחה דחופה וחייב לעזוב.
שילמתי 100 רק עבור מציצה.
לסיכום:
בחורה לא יפה בכלל..לדעתי מכוערת מאד.
גוף שמן ולא יפה...חזה קטן ומכוער.
נימפומנית ברמות קשות.
וחברים לדעתי הבחורה לא מאה אחוז...יש לה בעייה נפשית כלשהי...

[/QUOTE]
עמי

מרינה האונסת

79
[QUOTE=ds123450001]היי יום נפלא אשמח לקבל טלפון שלה למייל שלי ותודה מראש [email protected][/QUOTE]

תראה אדון ds123450001 היקר
אני עוקב אחרי הדיווחים שלך יותר נכון האי דיווחים שלך
אתה רק מבקש ומבקש ומבקש טלפונים בלי סוף .
אולי גם תנסה לדווח פעם כאן שתף אותנו קצת בחוויות שלך ?
במקום להשאיר הודעת העתק הדבק בפעם המי יודע כמה ..

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”