כ מרינה האונסת - דף 9 - סקס אדיר

מרינה האונסת

81
למה אתה מתכוון?
האמת שהייתי אצלה לא ראיתי משהו חריג,אלא עוד בחורה בשנות העשרים ומשהו שרוצה קצת
אולי להביא הכנסה נוספת .לחלוטין לא הבחנתי בהתנהגות חשודה,או לא כשירה.
לתחושותי היא מודעת לחלוטין למעשיה ויעידו כל מי שהיו אצלה.

מרינה האונסת

82
התקשרתי אליה הרבה פעמים והיא לא עונה לי אפילו ממספר מזוהה וכאשר ענתה לי כבר אתמול ענתה לי בחורה ישראלית אשר היא אמרה לי שהיא עסוקה והיא יכולה לקבל בנתניה , אמרתי לה שידוע לי שהיא מקבלת בחולון היא אמרה שזה לא נכון , איך שהיא ענתה היא שאלה מי זה ואיך קיבלתי את הטלפון אמרתי לה את שמי ושקיבלתי מחבר אמרה שהיא לא מכירה , בקיצור היא לא רצינית ... נותנת לאשה אחרת שיענו במקומה ומכוונת לנתניה

מרינה האונסת

85
הגעתי לגברת נתנה לי פרטים ביקשתי תשרות המהיר של ה150 הגברת סירבה בתוקף אמרה שהמחיר עבור חצי שעה הוא 250 גם נראת כמו הצרות שלי וגם מעזה להקפיץ מחיר כעסתי ויצאתי ....

מרינה האונסת

86
אהלן.
לאחר מספר נסיונות לתאם אתה היום בצהריים, כמעט שויתרתי אך בסוף התפנתה ועליתי.
אציין שכבר מההתנהלות הטלפונית הייתה נחמדה אך בגלל שכל הזמן אומרת: עוד עשר דקות/רבע שעה תתקשר הבנתי שמדובר על תחנת רכבת רצינית אצלה, מה גם ששמעתי קולות של גבר ברקע אז נרתעתי.
בכל מקרה כבר הגעתי אז אמרתי נעלה ונתרשם לפחות.
ראשית והכי חשוב שתדעו- גר שם עוד "דייר" שכאשר הגעתי נעל אחריו את הדלת (בכניסה מימין בתוך הדירה...), היא טענה שבדיוק עושה עבורו כביסה...נכנסנו לחדרה, הסדין נראה משומש היטב מקומט ומלוכלך הבחורה לא מחליפה אותו כלל לדעתי.
ביקשתי פרטים למרות שידעתי את המספרים אך חשוב היה לתהות על קנקנה. בתוכי כבר ידעתי שלא אשאר וכאשר עשיתי סימן של ללכת הרימה את השמלה מעל גובה הציצי בנסיון לפתותו אותי. חייב לציין שהיא ממש לא שמנה אלא מלאה כמו שצריך וגם החזה יפה. אמרתי שצריך ללכת כי גר רחוק והיא אמרה זה בסדר זה עניין של טעם אישי.
בדרך לדלת חפנתי לה את הישבן בחוזקה והיא נצמדה אלי בנסיון פיתוי אחרון שכמעט ועבד לה, הייתי חרמן מאוד...ובעיקרוו אני לא בעל סטנדרטים גבוהים במיוחד בדכ.
יצאתי משם עם שתי מסקנות:
לא בטוח שהבחורה צלולה לגמרי אבל על הצד השמח של הסקאלה לדעתי.
מסקנה שניה כנראה שאחזור בהזדמנות כי נראה לי " שיש עם מה לעבוד" שם.
אם אהיה אדווח.

מרינה האונסת

87
הגעתי בסביבות 15:00 לאחר תיאום קצר וחסר תקלות. פתחה לי את הדלת בחורה גבוהה עם פנים עגלגלות וגוף עסיסי שכבר ניתן לראות בו כרס קטנה.
לאחר שאישרתי נכנסו לחדר השינה. מציצה חשופה, "תזיין לי את הפה" היא אוהבת להגיד...גם בזיון היה נחמד...בינוני פלוס.
150 ₪, חצי שעה, מקלחת, גם היא התקלחה, לא היו עדויות לריחות רעים או לחוסר ניקיון.
ייתכן שאחזור לסיבוב נוסף...

מרינה האונסת

89
תודה למתן בסתר על הטלפון . אמרתי נדבר איתה נראה יש לחץ או שלא. לפי אך שהיא דיברה אין לחץ אפשר לבוא. הגעתי יש חניה עליתי זריז ,מסביר לה שאני קצר בזמן . הורידה ישר את הבגדים ונתנה פינוק טוב 150 שקל + לחור השחור .תודה למתן בסתר.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”