הגברת כמעט ואיננה נתנת להשגה, עשרות טלפונים והודעות סמס ובאתר בו היא מפרסמת רואים שגם לאחרים יש את אותה התלונה.
התמונות המפורסמות לגבי די דומות למציאות רק שהתמונה קטנה יחסית ולכן במפגש אישי מתגלים פרטים נוספים.
לפני כשבוע אמרתי "ננסה שוב" צלצלתי והופתעתי כשהגברת ענתה 0אגב אין מזכירה היא עונה בעצמה). קבענו להיפגש לאחר כשעתיים. כיוונה אותי לבלפור בבת ים.
הגב' מקבלת בדירה פרטית, בדירה ביחד איתה כלבה קטנה. מדברת גם עברית די טובה והתקשרות זורמת. מספרת שאמא שלה והבת שלה גרות בבניין ליד.
לנלי גוף סביר, חזה רך בינוני ופנים יפות. הבעיה היא שכנלי מורידה את הבגדים מתגלה הגוף שניכרים עליו סימני הגיל. לדעתי הגב' נושקת ל-50.
לא הציעה מקלחת לפני וישר התחלנו. נלי נותנת יחס של GF ומתנשקת בלי בעיה (למרות שלא כל כך רציתי)
כאן נכנסת נקודת זכות גדולה מאוד - הגברת נותנת מציצה מדהימה לכל העומק, עם רימינג קל ושאיבה חזקה כמובן ללא גומי.
אחרי המציצה זיון במסיונרית וכאן פלופ. שלחתי יד לפי הטבעת שלה והרגשתי גוש עגול ולא נעים. היא סילקה לי את היד ולא ניסיתי שוב אפילו לא לזיין אותה בדוגי כדי שלא אראה מה הולך שם שלא לדבר על אנאלי.
גמירה ראשונה והגברת מציעה לי מסג'. נותנ מסג' נחמד נעים וארוך עם קרם גוף ואז שואלת, ממשיכים? למה לא אמרתי ושוב מציצה אלוהית. ביקשתי ממנה לעלות עלי לרכיבה. זיון, שוב מציצה. לא בצלחתי לגמור שוב ונלי אומרת לי "הוא עובד עלינו". שאלתי מה הכוונה והיא עונה "הוא עומד אבל לא גומר". 

ויתרתי על ההמשך נכנסתי למקלחת ויצאתי מרוקן. מרוצה? הסיכום:
גוף - 6
מציצה - 10
זיון - 7
GF - 8
אנאלי - לא ניסיתי
גיל - 5
יחס/שירות - 10
ניצול זמן - 10. לא מלחיצה ואף מתעקשת על גמירה שניה.
מחיר - סביר 300 ש"ח.
אבל נראה לי שמיציתי ולא אחזור.
- הרבה סבלנות עד שמקבלים תשובה. לפי פרסון אחרון כרגע היא בחופשה.