כ תמי מרחוב העליה 47 - דף 2 - סקס אדיר

תמי מרחוב העליה 47

11
הגברת הרוויחה הקפצה:

אתמול קפצתי במהלך היום מתוך תקווה למצוא את נאטשה. במקום זה מצאתי את תמי. אין הרבה מה להוסיף לתיאור. המגפיים הם אותם מגפיים. אבל(!!) במאתיים ש"ח קיבלתי מתמי את האנאלי אולי הכי טוב שהיה לי אי פעם. אנאלי פורנו איכותי- בדוגי , אני עומד מאחוריה, מפמפם עם הרגליים, הזין נכנס כולו עד הסוף פנימה ויוצא עד הסוף החוצה, בלי מילת תלונה ואפילו סימני הנאה קלים שלה. נקי לחלוטין. בתור מישהו לא קטן, זה משהו נדיר בשבילי. במאתיים ש"ח ובמרחק הליכה מהעבודה- מצאתי תחביב חדש לארוחת צהריים :-) אני אני

תמי מרחוב העליה 47

13
הייתי אצל תמי בשבוע שעבר.פעם ראשונה שאני בעלייה 47 וזה די מגעיל שם.למרות זאת יצאתי מרוצה יחסית למחיר הזול.

מדובר על בחורה מבוגרת אבל בעלת גזרה חטובה/רזה עם פנים סבירות אבל לא הייתי מתנשק איתה..כמו כל הנשים שם השיניים מפחידות, אבל אני עושה הכל כולל מציצה רק עם גומי.

ביקשתי אנאלי ורצתה רק עוד 50 ש"ח כך שזה רק 200 סה"כ.מצצה לא רע יחסית לכך שהייתי עם גומי.אחכ זיינתי אותה בדוגי בפות שלה כדי לקבל זקפה יותר חזקה בשביל זיון הישבן.שעברתי לחדירה לתחת שלה התפלאתי כמה זה נכנס בקלות וגם בקושי הרגשתי משהו בהתחלה.הייתי צריך לדפוק אותה ממש חזק כדי להרגיש משהו.זה דווקא התאים לי כי בדרך כלל אני ממש גומר מהר באנאלי.לא התלוננה ובמשך כמה דקות זיינתי אותה מאחור ללא הפסקה כי אחרת הזקפה שלי יורדת כאשר אין גירוי.הייתה מאוד נחמדה ונאנחה קצת.לסיכום: חוויה טובה יחסית למחיר אבל זאת לא בחורה מאוד מושכת, אבל לעומת האחרות שראיתי שם היא כוסית חחח
יכול להיות שאחזור בשביל האימון...(היא בין היחידות שהחזקתי מעמד איתן כמה דקות באנאלי)

תהיו מוגנים תמיד!

תמי מרחוב העליה 47

14
אז גם אני הייתי אצל תמי,
פעם ראשונה במקום הזה ועם הגברת.

בסך הכל היא אשה מאד נחמדה, והיה נחמד במחיצתה.

מציצה רק עם גומי, סבלנית ועושה מה שמבקשים.

אני הלכתי על האופציה האנאלית והוספתי 50 ש"ח, סה"כ 200.

הזמן המוגדר חצי שעה.

הבילוי על מיטת עיסוי אבל די רחבה, וגם גבוהה. קצת מוזר.

בתכלס, פורקן חביב ולא יקר, אבל היא לא מושכת אותי, כי היא רזה וציצי קטן.
לא ראיתי בנות נוספות.

אולי אבוא שוב, כשאהיה באזור.

שלכם,
אבוד

תמי מרחוב העליה 47

16
טוב, אז יצאתי ל"הפסקת צהריים" אצל תמי והמגפיים :)
זה היה מפגש נוסטלגי מאז ימיה ברחוב סלמה.
האופי שלה נשאר נחמד, רגוע וסבלני כמו אז!
גםהמגפיים נשארו - נראה לי היא לא מורידה אותם. דרך אגב, אחרי המפגש שלנו, היא נכנסה להתקלח עם המגפיים. ווירד...משהו

אחרי שיצאתי מהמקלחת, נשכבתי על מיטת הטיפולים, תמי מעלי, משפשפת את שדיה בחזי ובחבריקו, אח"כ עברה לשפשוף ידני עדין וכיפי. לאחר שלוש דקות (בערך) אמרה: "בוא נעבור לדבר האמיתי"
כמובן שלא סירבתי :)
תמי עברה לעמידת שש, מרחה ג'ל בחומייה והכניסה אותי.
מה אגיד לכם, אין מה לעשות, היא הרבה שנים בעסק והאיזור שם התרחב מאד, נראה השבלול שלה יותר צר. לא גמרתי.
הציעה הרפייה ידנית עם קרם. אחרי שגם היא התעייפה וגם לא הגעתי לסיפוקי, הצעתי שאמשיך את העבודה לבד.
היא נשכבה על הגב והזהירה שלא להשפריץ על הפנים. בסוף הגיעע הפורקן המיוחל על החזה הנעים והרך שלה.
בסך הכל היה שירות נורא נעים וסבלני.

למי שלא מכיר את תמי, צפו לקבל מציצה עם, שירות סבלני ובלי gfe, מאידך, שלא תצפו לכוסית, אבל בגילה, הגוף שלה שמור במצב טוב.

שבוע טוב חברים

הכל ברוח טובה :)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”