כ לאדה פצצה סקסית בת 43 בעלת חזה גדול !!! - דף 6 - סקס אדיר

לאדה פצצה סקסית בת 43 בעלת חזה גדול !!!

51
קראתי כאן את התגובות שנאמרו כאן ואני מתרשם מהם חלק לטובה וחלק לרעה.

זה מאוד מגעיל כאשר אדם שופט מי אתה מבלי לדעת את התוכן שלך ואת הרקע שלך.
זה שיש סטיגמה שאם את ממוצא כזה אז אתה לא מתקבל כאן או במקום אחר רק לפי המראה ולא לפי התוכן.
לשם השוואה זה כמו שאני אגיד שלעולם לא אקנה אייפון או סמארטפון מבוסס אנדרואיד מכיוון שאלו הם חרא של סמארטפון עוד לפני שהתנסיתי בהם.
או שלעולם אני לא אקנה רכב מתוצרת כזו או אחרת מכיוון שיש להם בעיות תמיד במנוע.

אז ככה החיים הם מורכבים יותר ממה שאנחנו חושבים ויש הרבה רבדים של אנשים או חברה או מוצרים
רק ביגלל שהאדם הוא ממוצא מסוים או המוצר הוא של חברה מסוימת לא בהכרח מצביע על זה שהאדם הוא רע או יותר נחות.
יש הרבה אתיופים ואנשים מכל הגזעים והמינים והצבעים שהם אנשים טובים או להפך שהם רעים ורק רוצים להזיק או לתחמן את האחר.
קודם צריך לראות את האדם שעומד מולנו ולפי ההתנגות והאופי אז אפשר להביע דעה או לסלוד מאותו אדם ולא לפי צבע עור או מוצא

52
אותו הדבר קרה לי גם כאשר הייתי בצפון והגעתי לסבטה וכאשר הגעתי לאזור שלה היא גם אמרה שלא מקבלת אתיופים וניתקה לי את השיחה .

דרך אגב היא מפרסמת באתר אולסקס תחת קטגוריה של דירות דיסקרטיות - צפון .
שם ניתן לראות את המודעה כאשר היא לובשת חולצה ורודה שחזה שלה בולט החוצה

53
איצטגנין היקר,

לא ארד לרמה שלך, אבל אם אתה חושב שלקרא למישהו אחר "טיפש" יהפוך אותך ליותר חכם, אז אתה טועה בגדול, זה רק מראה לכולם כמה אתה מוגבל ולאיזה רמה אתה יורד

לגופו של עניין, זונה היא לא בעלת מכולת, זונה היא נותנת שרות
וזכותו של נותן שרות לא לתת שרות לכל אחד.

בשרות אחד על אחד נוצר קשר עסקי בין נותן השרות למקבל השרות על מהות השרות והתקבול עבורו. זכותו של כל אחד מהצדדים לא להתחייב עסקית עם הצד השני.

הכוס של הזונה הוא לא מכולת, מדובר בנותנת שרות. וזכותה לא לקבל אותך

ולמרות שאתה יכול לכנות אותי בשמות, אני מוכל להתעמת איתך בכל במה ולאכול אותך בלי מלח.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

55
החיים הרבה יותר מורכבים ולא ניתן לשפוט אדם לפי צבע עורו או מוצא ומין .
יש הרבה אנשים מכל הרבדים מזרחים אתיופים רוסים ואשכנזים שהם אנשים נפלאים וטובים או להפך אנשים רעים שרק רוצים להזיק ולהפריע לאחר ומבחינת מחלות אין שום דבר שמישהו מצבע עור מסויים או מעדה מסומיית יש לו יותר מחלות מאחר.
פשוט מאוד צריך לעמוד מול האדם שעומד מולך ולישפוט אותו לפי התנהגות ואופי ולא לפי צבע עור או עדה מסוימת.
ואז אפשר לדעת אם יש כימיה עם אותו אדם או סלידה

56
בהמשך לדיון - מודעה זו צדה את עיניי... לשון המודעה:
"יפייפיה וחושנית ומאוד איכותית
מתוקה ועדינה ומאוד מדליקה
מעוניינת להכיר גברים איכותיים ורק ישראלים
תתקשר ותתמכר
לא עונה לחסום
תמונות 100% אמיתיות באחריות
מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל"

58
בתור אחד שמגדיר את עצמו לגמרי לא גזעני אני חייב להעיר דבר אחד, והתלבטתי לפני שאני מגיב פה...
סקס , בניגוד לכל דבר אחר הוא משהו אישי יותר והייתי מגנה בתוקף מישהי שלא מוכנה לתת לך שירות כגון מכירת מוצרי מכולת או ייעוץ משפטי או כל דבר שאינו דורש מגע, אבל מישהי שאמורה לעשות איתך סקס יכולה להחליט כי סוג מסוים של אנשים אינו מתאים לה.
זהו דבר אינטימי לחלוטין, היא יכולה לפסול מישהו זקן מדי, שמן מדי, שחור או לבן מדי שעיר מדי וכולי...המראה כן משחק כאן תפקיד וקשה לי להאמין כי אתם הייתם מסכימים לשכב עם מישהי שממש לא הסגנון שלכם רק כי מציעים לכם 200 ש"ח...כנסו לפרופורציות.

אגב - אשתי רוסיה ובהחלט אני מכיר בזאת שהם גזענים כלפי כהי עור למיניהם (זה עדיין לא סותר את הדעה שלי מעלה)
אני מזיין משמע אני קיים

60
כל בחורה במקצועות שבהן עסקינן זכאית להחליט אם כן או לא לקבל לקוח .
אין דבר יותר פרטי ואישי מגופו של אדם (גם כזה שמתפרנס מכך) ולכן השוואה ל "עסק" שמוכר מוצרים היא לא במקום.
לרוב הפרטיות יש סטנדרטים כאלה ואחרים לפי טעמן האישי - נתקלתי כבר בלא לבעלי זקן ,לא לדוסים ,לא לבעלי איבר גדול מדי וכו'

ומשהו לגבי אתיופים - להזכירכם שעדיין יש להם בעיות חשובות יותר מלאדה - כמו למשל תרומות הדם שנפסלות בגלל אחוז הסתברות גבוה יותר לHIV .אם המדינה חושבת כך ,אז מדוע שהבנות העובדות יקחו סיכון מיותר מבחינתם ?!

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”