כ מבוגרת ברמת גן - סקס אדיר

מבוגרת ברמת גן

1
התנסות ראשונה שלי בתחום אז אל תהיו קשים.
לפני שבועיים הייתי באזור רמת גן והרגשתי צורך לפרוק את עצמי קצת, הכיס לא היה מלא והדרך לבנק הייתה נראית לי רחוקה. מצאתי את הטלפון של הגברת באתר הנה קישור אליה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9202

התומונות נראות מעט נכונות. אני אומר מעט כי זה כנראה צולם לפני כמה שנים טובות.
היא לא בת 43, יותר בכיוון שמתקרב ל55 ומעלה. כבר בשיחה בטלפון תבינו שמודברת באישה מאוד מבוגרת, לא שומעת טוב ולא זוכרת טוב. נכנסתי אליה לדירת קרקע ברחוב דיי עמוס. לא מקום דיסקרטי מה גם שהיא מוציאה את הראש החוצה כשהיא ערומה כדי לראות מי מגיע אליה.
הגעתי וראיתי אישה מבוגרת, חזה שלה נראה טוב והתחת עם טייץ נראה סביר. סגרנו על 250 לשעה (היא דרשה 350 אבל בגיל שלה היא כמו הוט, אתה צריך להיות בפנים ולאיים שאתה עוזב והיא תוריד את המחיר) אל תחשבו שלא ננתי לה תמריץ לעבוד קשה. הסברתי לה את הסיטואציה שלי.

טוב נתקדם הלאה,
מגיעים לדירה קטנה, הגברת חושבת שהלקוחות טיפשים. היא לא מחליפה סדינים. בשלב השני מתחיל הניסיון להדליק אותי עם קצת ריקודים ונגיעות אבל היא ממש גרועה בזה. אחרי זה מציצה עם קולות רקע, תאמינו לי לא הרגשתי בכלל שמצצו לי, הייתי בטוח שהיא עדיין עסוקה עם הקונדום. הגברת אוהבת לדבר הרבה על כמה היא טובה ונקייה וכו׳ וכו׳ אז לקחתי את המושכות והתחלתי לעבוד. ביקשתי שתישאר עם החזיה והחולצה כי זה חירמן אותי יותר מאשר שהיא ערומה. התחילה לרכוב עליי וזה היה נחמד, המשיכה עם הקולות הרעים שלה אבל הייתי עסוק בחזה שלה גם ככה. עד שהיא הורידה את החולצה ומה אני אגיד לך הריח לא היה משהו. פה דאגתי אז הורדתי אותה ממני. בשלב השנינתתי לה לעשות לי ביד כי שמשון היה כנראה מצוברח מהריח אז הוא חזר לבסיס (מטאפורה). לאחר ששמשון הבין שהדרך היחידה להוציא מטען החוצה זה עכשיו, הוא חזר לעמוד דום. השכבתי אותה על הגב ואז קלטתי, הריח הרע לא מגיע רק מהגוף. הוא מגיע מהכוס. לא הייתי בטוח אז ניסיתי לבדוק תוך כדי. וזה הגיע משם, הריח מהכוס היה נורא. החלטתי שזה מספיק לי אזאז הברתי לשמשון שחבל לקחת סיכון. אמרתי לגברת שנזכרתי שאני ממהר אז היא מצצה שוב, שיחקתי עם החזה ונתתי לשמשון לפרוק נשק. נכנסתי למקלחת בזריזות להוריד את הריח הנורא הזה אבל מה אני אגיד הרגשתי מגעיל ממנה.

שחכתי לציין שבזמן הכל כך קצת שהייתי אצלה היא ענתה 5 פעמים לטלפון (הייתי רבע שעה).
לא להתקרב אליה. לא בגלל המראה או מהביצוע החלש. מספיק להריח אותה ולהבין שזה לא שווה את זה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”