נתניתית מבוגרת חיה רעה
133שלום לכל דוגמיה של אירנה, דיברתי איתה היום בוואטסאפ והיא אמרה לי שהמחיר שחה הוא 500 לשעה ו800 לשעתיים, ולא הסכימה להתגמש אפילו בשקל (אני צריך יותר משעה כדי למצות). לפי הדיווחים פה המחיר שלה הוא 500 לפגישה, לא משנה כמה זמן. יכול להיות שהיא שינתה מדיניות או שזה רק המזל שלי?
נתניתית מבוגרת חיה רעה
135לפני שבוע נפגשתי איתה בחדר בנתניה ליד קניון השרון
תיאמתי אייתה בווצאפ יום לפני וקבנו להיפגש למחרת בשעות הבוקר המאוחרות.
בבוקר שום מתכתב אייתה לוודא שנפגשים.
מגיע לנתניה לאחר שהזמנתי מראש את החדר 150 ש"ח ל 3 שעות
מגיעה למקום ושולח לה הודעה שהגעתי ועדיין לא נכנסתי לחדר
חיכיתי לתגובה ממנה שמגיעה. לאחר 10 דקות ענתה לי שתוך דקה מגיעה
בינתיים נכנסתי לחדר וחיכיתי לה לאחר רבע שעה שלחתי לה שוב הודעה מה קורה
מתי היא מגיעה ושלחה לי הודעה שתוך 5 דקות מגיעה ועדיין חיכיתי לה עוד 20 דקות
ולבסוף התייאשתי והייתי בדרך החוצה תוך שאני מודיע לבעל המקום על ביטול ותוך כדיי שיחה
היא שלוחת הודעה שהיא בחוץ ושאפתח לה את השער.
איך שאני פותח לה אמרתי בלי שהיה שווה לחכות לה אישה גבוהה ויפה עיניים כחולות גוף גדול חזה גדול
לא שמנה ולא מלאה וכפי שנאמר היא בסביבות גיל 35.
בחדר ביקשה שאשים מוזיקה כדי שנרקוד במקביל החלה להחליף בגדים ובאתי לה מאחורה לישר החלו מזמוזים
וריקודים ומדי הבגד הורד ונגלה לפניי גוף וחזה יפים ועור חלק כמו תוסיק של תינוק.
נשיקות וליקקתי לה את הפטמות ואצבעות נכנסו לה לכוס ויש הרגשתי רטיבות למטה
נכנסנו למיטה כשהיא החלה בטיזינג ומציצה ואני במגביל החלתי לדחוף לה אצבע למרום וישר החלה לגנוח
עברנו ל 69 כשאני על הגב והיא עלי וכאשר אצבע אחת בתוך המרום שלה והיא לא הפסיקה להתפתל
היינו כך במשך 15 דקות ולבסוף התהפכנו כשהיא שוכבת על הגב אני מעליה כשהזין מזיין לה את הפה
לבסוף גמרה כשלשוני מלקקה לה את הכוס ואצבע בתוך התחת.
לכל מי שטוען שזונה לא גומרת כנראה שהוא לא מבין בנשים הגוף לא משקר אולי אפשר לזייף קולות
אבל לא וברציות בגוף.
בוא בזמן אני ממשיך לזיין לה את הפה והיא כמעט נחנקה ולאחר כחצי שעה של התמזמזויות ומציצה לא יכולתי להתאפק
והשפרצתי לך עמוק בתוך הפה ובלה הכל לא שהיה לה הרבה בררה כשאני מעליה והזיין תקוע לה עמוק בגרון.
נשכבתי במיטה והיא מיד החלה שוב לעלות עלי ואמרתי לעצמי איך אני מרגיע אותה כי אני צריך זמן להתאושש
ומיד היא הציעה מסאז וכמובן מיד הסכמתי ונשכבתי על הבטן והיא הביא איתה שמן והחל לעשות אותי מסאג מענג
וחזק וכך במשך חצי שעה עשתה לי מסאז ובכפות הרגליים.
לאחר מכן שוב החלנו בסיבוב השני תוך שהיא מוצצת לי ומורחת את הזיין בשמן
עברתי לדוגי והחלתי לזיין אותן ולאחר מכן עברתי לזיין לה את התחת היפה שלה היא אוהבת שמזיינים אותה בתחת
נראה לי יותר מאשר את הכוס.
לאחר שעה וחצי שהייתי אייתה וכבר לא היה לי כוח הבולבול שלי החל להירדם והיא ישר צעקה לי לא לא שלא ירדם
וישאר הכניסה אותו לפה ולא ויתרה עד שהשפרצתי לה עמוק בפה והיא כמובן בלעה הכל.
נכנסתי להתקלח וגם היא לאחר מכן והחלתי להתלבש והיא עושה לי לאן אתה הולך אמרתי לה שאני חייב ללכת
נראה לי שאין שום בעיה שהייתי יכול לזיין אותה עוד שעה לפחות.
שלמתי לה 500 ש"ח לשעה וחצי ונפרדתי לשלום תוך הבטחה לחזור אליה לפני שהיא עוזבת ב-19 לחודש.
נתניתית מבוגרת חיה רעה
136אתמול נפגשתי עם אירנה
כרגיל טובה רבה לרוני על הפרגון בקבלת מספר הטלפון
קבעתי איתה דרך S.M.S חכיתי בסבלנות במלון כרמל בחדר
דפיקה בדלת ואירנה נכנסת
קודם כל היא אישה יפיפיה וגדולה ( מזכירה במימדים את בלה) רק עם חזה גדול
בפעם הראשונה שאני פוגש אישה שכל כך הרבה סקסיות נוטפת ממנה
אני לא יפרט מעבר למה שחברים אחרים פרטו
היה אחלה סקס כולל גמירה על הפנים-פנטזיה שלי
היה פשוט מושלם
הסוד לפני דעתי זה לתת לבחורה את ההרגשה שהיא לא זונה(אני שונא את המילה הזאת) אלא סוג של מאהבת ואז מקבלים יחס דומה
שנה טובה לכולם
שש בש
כרגיל טובה רבה לרוני על הפרגון בקבלת מספר הטלפון
קבעתי איתה דרך S.M.S חכיתי בסבלנות במלון כרמל בחדר
דפיקה בדלת ואירנה נכנסת
קודם כל היא אישה יפיפיה וגדולה ( מזכירה במימדים את בלה) רק עם חזה גדול
בפעם הראשונה שאני פוגש אישה שכל כך הרבה סקסיות נוטפת ממנה
אני לא יפרט מעבר למה שחברים אחרים פרטו
היה אחלה סקס כולל גמירה על הפנים-פנטזיה שלי
היה פשוט מושלם
הסוד לפני דעתי זה לתת לבחורה את ההרגשה שהיא לא זונה(אני שונא את המילה הזאת) אלא סוג של מאהבת ואז מקבלים יחס דומה
שנה טובה לכולם
שש בש
נתניתית מבוגרת חיה רעה
137שלום חברים
אני חדש פה
מעוניין לפגוש את הגבר אך לא מצליח להשיג את המספר שלה
מישהו יכול לעזור ?
אני חדש פה
מעוניין לפגוש את הגבר אך לא מצליח להשיג את המספר שלה
מישהו יכול לעזור ?
נתניתית מבוגרת חיה רעה
139דיווח ראשון שלי אז לא לקטול בבקשה !
התכתבתי קצת עם אינסה בmamba, עברנו לווטסאפ, הציעה להגיע אלי או במקום נטרלי, בסוף קבענו בחדר בכניסה לנתניה ברחוב מינץ (150שח) קבענו לשעות אחרה"צ, מקום מאוד לא דיסקרטי עומד כמו ליצן ליד שלט של חדר להשכרה עם חיוך של מפגר. בסוף הגיעה, התאורים של החברים מדוייקים - אני אמנם לא חובב יותר מדי של בחורות מלאות אבל היא באמת נוטפת סקס !!
חיבוק נשיקה ושלחה אותי למקלחת בנתיים היא החליפה בגדים להלבשה תחתונה סקסית (לא ממש עושה לי את זה אבל שיהיה..)
התחלנו בצרפתית, העיפה אותי למיטה התחילה עם ירידה של החיים, 2 הביצים בפה, throat fuck כל העסק, לקחתי פנקס ועט התחלתי לרשום הערות לאישתי כמו בהרצאה.
התפוצצתי לה איפשהו בושט והיא ממשיכה למצוץ עד שלא יצאה הטיפת זרע האחרונה מהחטיבת ביניים..
אמרתי לה שאני גמור חייב לנוח אז הציעה מסאז' (היה נחמד למישהי שלא מסאז'יסטית מקצועית), עשיתי דוש קר וחזרתי לעניינים.
reverse cowgirl ואז אמרתי לה שתכלס באתי בגלל האנאלי, אז גמרתי פעם שניה בטוסיק הגדול והמגניב שלה בדוגי וחזרתי עייף אך מרוצה הבייתה..
בקיצור חוץ מזה שהיא זיון מטורף היא גם בחורה ממש חמודה, לא הסתכלה פעם אחת על השעון (עברו איזה שעה ועשרים), חוויה מאוד מאוד מומלצת !!
התכתבתי קצת עם אינסה בmamba, עברנו לווטסאפ, הציעה להגיע אלי או במקום נטרלי, בסוף קבענו בחדר בכניסה לנתניה ברחוב מינץ (150שח) קבענו לשעות אחרה"צ, מקום מאוד לא דיסקרטי עומד כמו ליצן ליד שלט של חדר להשכרה עם חיוך של מפגר. בסוף הגיעה, התאורים של החברים מדוייקים - אני אמנם לא חובב יותר מדי של בחורות מלאות אבל היא באמת נוטפת סקס !!
חיבוק נשיקה ושלחה אותי למקלחת בנתיים היא החליפה בגדים להלבשה תחתונה סקסית (לא ממש עושה לי את זה אבל שיהיה..)
התחלנו בצרפתית, העיפה אותי למיטה התחילה עם ירידה של החיים, 2 הביצים בפה, throat fuck כל העסק, לקחתי פנקס ועט התחלתי לרשום הערות לאישתי כמו בהרצאה.
התפוצצתי לה איפשהו בושט והיא ממשיכה למצוץ עד שלא יצאה הטיפת זרע האחרונה מהחטיבת ביניים..
אמרתי לה שאני גמור חייב לנוח אז הציעה מסאז' (היה נחמד למישהי שלא מסאז'יסטית מקצועית), עשיתי דוש קר וחזרתי לעניינים.
reverse cowgirl ואז אמרתי לה שתכלס באתי בגלל האנאלי, אז גמרתי פעם שניה בטוסיק הגדול והמגניב שלה בדוגי וחזרתי עייף אך מרוצה הבייתה..
בקיצור חוץ מזה שהיא זיון מטורף היא גם בחורה ממש חמודה, לא הסתכלה פעם אחת על השעון (עברו איזה שעה ועשרים), חוויה מאוד מאוד מומלצת !!
נתניתית מבוגרת חיה רעה
140[QUOTE=Black]אירנה בת 34 ואוטטטו 35 . בדוק ומוכח .
[/QUOTE]
[/QUOTE]
היי, האם יש לך במקרה את הטלפון שלה?
אשמח לקבל.
תודה