כ הגרא - סקס אדיר

הגרא

1

הגר"א זה הדירה שהייתה בזמנו ברחוב חלוצים.

נכנסתי למקום,ראיתי בלונדינית קטנה וצעירה יחסית לדירות של דרום תל אביב.
הסתכלה עליי ופצחה במונולוג:
"אתה רוצה לזיין ?! זיון עולה 150 שקל,אתה בטח תרצה שאני אמצוץ לך בלי גומי..עוד 20 שקל.ובטח גם תרצה להתנשק איתי נשיקה צרפתית עוד 20 שקל,בקיצור תביא 200 שקל ואני אפנק אותך".

לא זרם לי כל החפירה שלה,והתפריט שהיא הציעה.גם ככה הזמן שהם נותנים זה 20 דקות ברוטו והמקום פח.

ראיתי עוד בחורה בשם ויקה,ויקה בחורה יפה,שיער שחור.נראית תמימה,ילדה טובה כזאת.
נכנסתי איתה התפשטה,הגוף לא להיט,שמנמנה קצת לפי דעת דעתי 35-40 אולי יותר.
קיבלה 170 שקל. 20 שקל למחיר הבסיס למציצה חשופה.
מצצה חשוף,מציצה די עמוקה. החמאתי לה שהיא יפה,ופתאם הבחורה התמימה והשקטה,הפכה לנמרה קטנה דפקה לי מבט ואמרה לי:" נשמה!!! אלי מתמכרים !!! התחילה לעוף על עצמה".
שמה גומייה והתחילה לרכב עליי,רכיבה גרועה ביותר,ותוך כדי מזייפת אורגמה בצורה שהעליבה אותי קצת.
קצת דוגי...גמירה!!!!
בקיצור לא נהנתי איתה,למרות שאולי תפסתי אותה ביום לא משהו.היא די יפה למכונים של 120-150 שקל.

הגרא

4
בחורה קצת פחות מגיל 40 קצת מלאה שיער בלונד, שדיים בינוניים יחסית שמורה לגילה.
הבחורה לא כוסית אבל במצב טוב ביחס לשאר הבנות באזור

הגרא

6
[QUOTE=tigershark]איפה הדירה ממוקמת?איך אזהה את המקום?[/QUOTE]

אתה תמצא בלי בעיה.
הרחוב בדרך כלל עם מאט מכוניות נוסעות.
לפעמים אפשר לחנות ממש ליד הבית ותמיד יש מקומות חניה כחול לבן.

הגרא

7
יש דלת לבנה שעליה כתוב הגר"א 12א, נכנסים ועולים למעלה ושם הדירה (יש רק דירה אחת בכניסה הזאת).

יצא לי לבקר שם את ויקה (ויקטוריה). היתה איתה עוד מישהי, ג'יג'ית קצת מבוגרת ומאוד מאוד רזה. נכנסתי עם ויקטוריה, אכן קצת מלאה אבל ממש לא שמנה. בסך הכל מאוד חמודה, משוחחת ומתבדחת. אחלה מציצה אבל זיון קצת סתמי, מזייפת בקטע מיותר אבל לא מעצבן. בשביל 150 שקלים זה אחלה תמורה!

הגרא

8
הג'יג'ית קצת מבוגרת ומאוד מאוד רזה זאת טלי?

[QUOTE=DamnSnow]יש דלת לבנה שעליה כתוב הגר"א 12א, נכנסים ועולים למעלה ושם הדירה (יש רק דירה אחת בכניסה הזאת).

יצא לי לבקר שם את ויקה (ויקטוריה). היתה איתה עוד מישהי, ג'יג'ית קצת מבוגרת ומאוד מאוד רזה. נכנסתי עם ויקטוריה, אכן קצת מלאה אבל ממש לא שמנה. בסך הכל מאוד חמודה, משוחחת ומתבדחת. אחלה מציצה אבל זיון קצת סתמי, מזייפת בקטע מיותר אבל לא מעצבן. בשביל 150 שקלים זה אחלה תמורה!
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הגרא

10
[QUOTE=שלמה המלך] מקום לעובדים זרים ארתראיים [/QUOTE]
האמת בחודשים האחרונים כל פעם שפקדתי את המקום לא נתקלתי באף לקוח ובטח שלא בעובדים זרים
אני מניח שהתקציב שרוב העובדים הזרים יכולים להרשות לעצמם נמוך, לכן הם מעדיפים ללכת למקומות של ה100₪-130₪ מאשר למקומות של ה-high class society שבהם גובים 150₪ :-)

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”