כ נטשה ,פרח אהבה אמיתי בהר ציון - דף 4 - סקס אדיר

נטשה ,פרח אהבה אמיתי בהר ציון

32
ובכן הרמתי את הכפפה
נטשה אכן יש לה חן , עיניים כחולות עגולות גדולות.
מציצה לא רעה עם גמירה עד הסוף - הבחורה לא בולעת , יורקת הכל אבל מפרגנת בגרון עמוק עד לרגע שהיא מרגישה שאתה מתפוצץ.
כוס לח ורטוב - שיפששפה אותו עם הכוס ואפשר להרגיש עד כמה היא רטובה .
זין לא רע עם מגוון תנוחות וקונטרות , הבחורה זורמת איתך .
בגללך זונגלר עומדים בתור אלייה בין 3 - 5 לקוחות בו זמנית , חובה לומר גם שהיא עובדת עד ל 2 בצהריים כל יום .
אמרתי לה שאני ידיד של זונגלר מהפורום ואף הראתי לה את התגובות.
אני לא יודע מה עשית לה , אבל בכול פעם שמוזכר שימך בפורום עולה חיוך על פניה.
היא דורשת 150 נתתי 200 קיבלתי אחלה פינוק.
המקום אכן סובל מדיסקרטיות לקוייה.
דרך אגב באותו יום דגמתי גם את ניקול לאחר שחזרתי כשעה לאחר שנטשה כבר הלכה לה לביתה.
מתקתק וותיק

33
טוב חברים, דגמתי אותה היום ונראה שאיתי לא הלך מה שמתואר פה…נכנסתי, הצגתי את עצמי בתור חבר של זונגלר, שילמתי 200, וחיכתי שתגיע… אבל פה קיבלתי סטירה…
לא נשיקות, לא מקלחת משותפת.. ממש נתנה הרגשה של קרירות… אני משער או שלא היה כימייה או שראתה לקוח שרצתה להספיק לפני הסיום משמרת שלה…

מסקנה: לא לבוא בציפיות.. כל מקרה לגופו :)

34
דגמתי גם אני סוף סוף את נטשה "השחורה" (למתקשרים מראש, שימו לב שיש גם נטשה בלונדינית בדירה). מבחינת המציצה, ללא ספק הכי טובה בתחום (יותר טובה אפילו מלנה מסלמה) ומקבלת גם ציון טוב על השירות. מבחינת מראה, לדעתי פירגנתם לה קצת יותר מדי. אמנם היא צעירה יחסית למבוגרות בדירה (בת 30 להערכתי) והעיניים שלה גם יפות, אבל חוץ מזה היא די שמנה (חלק רשמו למעלה מלאה, אז עשו עמה חסד). החזה גדול וטבעי, אבל יש לה קפלים בבטן והתחת גם הוא גדול. קיצור אני כנראה לא אחזור.

35
ברצוני להודות למפרגנים מוחא כפייהגם בפרטי,לא חשבתי שיש פירגונים במדור הזהחיוך גדול.

לכול אחד הטעם שלו היא לא רזה ,אבל מבחנתי היא ממש לא שמנה מעבר לכך שהיא הורידה קריצה6 קילו מאז שנחשפה...

כנראה בגלל פעילות יתר מצד חברה בפורום ,כולם פה מחפשים ,אני מצאתי ,בכול קטגוריה היא נתנה לי תשובה מלאה ואני עדיין ממליץ.

הבחורה בפרטי שווה המון אצבע למעלההרבה יותר ממה שאתם משלמים.(אז מתפשרים על המיקום ,התמורה שווהTongue)

החרמנות עוברת אבל החוויה נשארתStar

עלו והצליחו,זונHandshakeגלר..
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”