אז שלב ראשון היה שלב הצער והבכי (וואללה היה , ואני ממש לא בחור כוסית, אלא אחד שחוטף ומחטיף מכות כמובן בשעת האימון בלבד) ,
מפה לשם, השלב השני היה שלב ההתנזרות מסקס , כולל פורנו , והבית השני שלי ( יענו הפורום), אבל היום הרגשתי שסיימתי את הגימ"לים שנתתי לעצמי , הייתי לארג' , שבועיים פסק זמן,
החלטתי לעשות ריקון למחסן התחמושת, גם קראתי שע"פ ההלכה מותר אם הוא לובש שחורים, והולך לעיר אחרת, ויש עם זה עניין, וקצת מחלוקת, אז אמרתי יאללה נזרום, ככה ה' ברא אותי, כמה אפשר להתאפק?
להביא ביד? סעאמק אני בשנות השלושים לחיי, לא מתאים, זה כמו שאלך עם חולצה של טיני טונס ומכנס תואם ברחוב, (ולא בפורים). יש דברים שעם הגיל כבר אי אפשר לעשות, זה לא מכובד.
בלי קשר שהרגשתי צורך עז להחזיר טובה לחברי הפורום הנפלאים, שהביעו את צערם ודאגתם, גם בפוסט שפתחתי, וגם בפרטי, ובמיוחד למנהל החדש שדאג להזכיר לי שאני חלק ממשפחה, זה היה באמת מרגש חברים, חברות וירטואלית או לא, זה לא מעניין, הוכחתם לכולם, וגם לקוראים מהצד שלא רשומים כחברים מן המניין, שיש פה חברה תומכת, ולא סתם.
טוב אז אמרתי "וואללה לא התפרקתי הרבה זמן, נרים תקציב, אולי נזיין קצת משהו אחר היום", בסוף החלטתי לעשות טבילת אש עדינה, וקפצתי לבקר את אווה בחזקיהו המלך 26,
פתחה לי את הדלת ז'אננה הידועה לשימצה, לא אשכח את הפעם האחורנה שלי איתה, מסריחה מזיעה ועם ריח של חירבון מהחומיה, התבעסתי על הדוגי, ובכלל יש לה קטע דפוק בדוגי לתפוס את הביצים ולתלוש אותם, (כמובן במסווה של כיוון הזין למנוש ), תוקעת את הציפורניים שלה בחבילה בת אלף ....

למרות שהיא באמת אחת שהיא קלאסה בשבילי , אני מת על היופי המילפי הרוסי הזה, כמו בסרטי סקס , אחת כזו בת 40+ אחרי 2 הריונות, לא יודע למה הן פשוט סקסיות.
בתכלס אם היא היתה יותר שירותית ונקיה , היא מחליפה ראויה למארינה המיתולוגית שהיתה שם בדירה (אחח מרינה מרינה 

)

טוב אז היא הועפה מהחדר בבעיטה (דמיונית ) , וביציאה אמרה שיש את אווה ומאשה,
בתכלס מאשה היא סבבה לאללה, לוקחת בכיף את הזיונים, אחת כזו שבאמת הייתי נהנה להיות איתה בקשר קלילה כזו צוחקת, מישהי להביא לאמא בשולחן שבת,
ותיקק: "אמא זו מאשה "
אמא: שלום, (לוחשת לי) מאיפה הכרת אותה????
ותיקק: עזבי סיפור ארוך ואת גם ככה לא תאמיני,
אמא: נו תספר,
ותיקק: טוב אז בחלום בא לי המלך חזקיהו ואמר לי שיש לו שידוך בשבילי והוא אמר לי ללכת לרחוב....
אמא:

WTF???

ותיקק: עזבי נו, יאללה אבא תן במזיגה ובקידוש....
טוב סתם נסחפתי.
אז ככה ,
אוה נבחרה, המבט המדוכא שלה לא שבר אותי, אבל יש בה משהו מוזר שמושך אותי,
בקיצור וויתרתי על מקלחות ותמרוקים וניגשתי ישר למלאכה, שלפתי מזומן 120, כל תוספת מצידי לאקסטרות נדחו על הסף , אז סבבה חסכתי כסף, 

מזמוזיישן בעמידה, שמה לי קונדום, התחילה במציצה, אני לש את שדיה, והיא די מתבעסת מזה, ומנסה להזיז אותי מזה, אבל וותיקק הקרנף המנוסה לא שעה לניסיונותיה העלובים, ושדיה נלושו על ידי ללא הפוגה,
קיצר עברנו לרכיבה, משום מה יש בנות שלא הצליחו לרכב עלי כמו שצריך , כנראה זה תלוי במבנה הגוף שלהן
אז היא רכבה עליי וזה היה ממש כיף, לשתי את שדיה למרות התנגדות מצידה, (על הזין שלי, שילמת מישמשת!!!!)
וככה גם גמרתי תוך כדי הרכיבה,
אין לתאר את ההרגשה שאחרי , שבועיים בלי לגמור ואז נשכבתי על המיטה, בחיי רק רציתי שהיא תעוף משם כמה שיותר מהר, ותתן לי שעה של שינה ... היא גם עשתה את זה אבל רק את החלק הראשון, את החלק השני אני שומר ללילה.
הציעה מים, אבל ויתרתי, לא יודע למה יש לי הרגשה שהן יורקות לכוס לפני שהן מוזגות לשם מים
,

אבל נצא מנוקדת הנחה שהן לא....

הרגעים של הגמירה: , אחרי ששבועיים לא יריתי כלום, רגעים אלו הסבו לי עונג עילאי בחלציים, וברגליים, ובאמת שרק בא לי לאכול ולישון עכשיו,
אני כותב את כל הדיווח מהבית ולא מהרכבסמרטפון.
נקודות לשיפור:
באמא שלך תהיי קצת יותר חביבה, תשקרי תעשי בכאילו ,
זהו .
נקודות לשימור:
אל תחמירי את המצב יותר ממה שהוא עכשיו, תשמרי על רמת השירות ה"לא רעה" והגובלת בתחום ה"סבבה".
שלכם
וותיקק