ענייני עבודה מביאים אותי לתל אביב מספר פעמים בחודש - רגיל לאכול אצל שאוורמת ראש העיר אם כבר קפץ עליי יצר השחיתות. מחפש חנייה באזור ובדרך כלל אני מוצא ברחוב הסמוך , אבל הפעם רק ברחוב ארלינגר יש חניה . מחנה שם ומתחיל לצעוד לשאוורמה שלי . מזווית העין אני קולט בחורה צעירונת עם מדים שנכנסת לאחד מהחדרים . חוצה את הרחוב לכיוון , ואני קולט שהיא מדברת עם אחת מהבנות שם . עומד בפינה ומתצפת ומחליט להיכנס - יושבת שם סבתא מרופטת ובלוייה - ועוד אחת שצעירה יחסית אולי 35 פלוס שאני זוכר אותה שהייתה ממש בתחילת דרכה בתחום - קל מאוד לזהות אותה שיער קצר עם תלתלים שנשפכים לכל הכיוונים. שואל אותה לשלומה - היא מזהה אותי מעט ( השמינה מאז ) ואומרת לישיש עוד בחורה שמתארגנת ומייד תגיע. מחכה עוד כמה דקות - ומי נכנסת? הילדונת עם המדים . קופץ על המציאה ומבקש להיכנס איתה לחדר - הוותיקה אומרת לי שיש לה תעריף אחר - לאחר דין ודברים הצעירה אומרת שהיא מבקשת 250 ל 15 דקות - דיבור ביניהן ברוסית אני מתחיל להבין שיש קשר ביניהן וכנראה מדובר בבת של הוותיקה . הורדתי אותה ל 220 לחצי שעה - מורידה בגדים ( לא המדים )- גוף של צעירה רעננה - ישבן קטן ומוצק - חזה עגול ועומד - כוס מגולח וצעיר . מלטף אותה ואת הישבן המגניב שלה - היא מתחילה למצוץ מציצה מעצבנת שבו מרגישים את השיניים שלה - אמרתי לה שזה כואב - ניסתה בעדינות יותר, ומייד מרגישים שמדובר בילדונת שאין לה ניסיון כלל - מלבישה קונדום ומתיישבת עליי - כוס צר לאללה ולא רטוב . מפמפם אותה כמה דקות במיסיונרית - הופך אותה על הבטן ומזיין אותה צמוד - הישבן הבתולי שלה משגע אותי - אני שולף אותו מהכוס מוריד קונדום ומשפריץ לה על הישבן . היא ממש לא אוהבת את זה ואומרת לי : ״ אמרתי לך הכל עם קונדום״ נרגעה לאחר שהתקלחה - חוזרת לחדר - שואלת אותי אם בא לי עוד מספר - הזין מתחיל שוב לעמוד אני מסכים והיא מבקשת עוד 50 . שוב פמפום צמוד כשהיא על הבטן וגמירה חזקה . מראיין אותה - ומסתבר שהיא מגיעה לעבוד רק כשהיא צריכה כסף ומקבלת חופשה ארוכה מהצבא - אמרתי לה בחורה עם גוף שלה יכולה בקלות לקבל 300-400 ,״ והיא משיבה לי - פה שומרים עליי צמוד. סימני זהוי של המכון : נמצא בסוף הרחוב כאשר הפנים כלפי התחנה החדשה בצד ימין לקראת סוף הרחוב ונדמה לי שיש שם מכבסה צמודה על יד . סיכוום סופי : כוסית - שער שטני עד לכתפיים גוף ממש של צעירה 18 פלוס עור נעים למגע מעט צהבהב קעקוע של פרפר קטן מעל הכוס חזה עגול שאפשר לכסות אותו עם יד אחת מציצה : ממש לא משהוא - מתחילה ללא גומי ומלבישה לאחר כמה ליקוקים זיון : רואים שאין לה ניסיון - אבל מידי פעם נותנת קונטרה חלשה. מגיעה לעבוד רק בחופשות מהצבא כך שהסיכוי מיום חמישי וצפונה . לא מוכנה לתת טלפון בשום פנים ואופן ולהזדהות בשם . תהנו - מקוונה שיהיה לכם מזל לתפוס אותה - בחמישי הבא אני שם שוב . שבת שלום מתקתק וותיק
|