כ נטשה מלוינסקי - סקס אדיר

נטשה מלוינסקי

1
נכנסתי למקום אתה נכנס פונה שמאלה לתוך בית די ישן עם דלת בכניסת קרקע מברזל ישן כזה , עולה לקומה בראשונה הדלת בראשונה בצד ימין.

פותחת תדלת זקנה כזאת עם שיער בלונדיני אומרת לי שיש היום את סנדי ונטשה .

אני אישית מכיר את סנדי היא כוסית עם שיער שטני ,ציצי עומד ויפה ,אבל אמרתי היום נלך עם נטשה.

נטשה שיער בלונדיני ,נראת טיפה מבוגרת ציצי יציב ועמיד.

בעד שאני מחכה ההמתנה שם בבית בכלל לא דיסקרטית יש שמה תאילנדים שכל הזמן מגיעים וזה לא כיף לראות אנשים אחרים.

טוב נכנס עם נטשה מבקשת 130 שקל ל 20 דקות.

משלם והופ למקלחת,היא יוצאת וחוזרת אחרי 5 דקות אני כבר ערום מחכה לה במיטה ,היא מתפשטת וואלה מתגלה גוף של אישה הרבה יותר צעירה ממה שהיא ,היא מתחילה בסוג של טיסינג כיפי כזה ,היא לוקחת את הזין שלי מתחילה לשחק איתו ,היא התחילה לנשק לי את כל הגוף מצוואר על לביצים , התחילה ללקק את הביצים של והתחילה במציצה רטובה ללא קונדום ,מציצה רטובה ועמוקה אחרי 5 דקות אמרתי לה שנתחיל בזיון , היא מעליי מתחילה לקפוץ בטירוף כמו משוגעת , גם גונחת בצורה ממש טובה ואמינה , אחרי כמה דקות סובבתי אותה והתחלתי לזיין אותה חזק במסיונרית עד הגמירה המיוחלת .

אני מאד ממליץ עלייה היא ממש עושה עבודה טובה ומשקיעה.

מציצה -7

דסקרטיות 4

מחיר -130

זיון -8(זה מאד מפרגן)

Gfe -9

המספר של המקום בפרטי!
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!

נטשה מלוינסקי

2
חבר שלום. רציתי לדעת סנדי לא אמורה להיות ברוסיה עכשיו.כשהתקשרתי לפני ש
שבוע. אמרו לי שהיא תחזור רק עוד חודש וחצי.היא הספיקה כבר לחזור .
תגיד מה קורה בבקשה תודה.
החיים הם מה שאתה עושה מהם

נטשה מלוינסקי

3
[QUOTE=oreniko] חבר שלום. רציתי לדעת סנדי לא אמורה להיות ברוסיה עכשיו.כשהתקשרתי לפני ש
שבוע. אמרו לי שהיא תחזור רק עוד חודש וחצי.היא הספיקה כבר לחזור .
תגיד מה קורה בבקשה תודה.[/QUOTE]
היא הייתה שם בשבת ממה שזכור לי.
אני כמעט בטוח שהיא אמרה סנדי , יכול להיות אני מתבלבל כי ויזואלית לא ראיתי אותה
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!

נטשה מלוינסקי

5
נטאשה המבוגרת מהדירה בלוינסקי 134 היא מותק של בחורה.
היא מבוגרת לפי דעתי מעל גיל 50,לא אישה שתסובבו אחריה את הראש ברחוב.

אבל....

איזה פינוק...מי שאוהב פינוק אוראלי,אז זו הכתובת: נטאשה.

יחסית לגילה יש לה חזה בינוני מוצק,יש לה בטן.
אבל הגוף שלה נטאשה זה לא העניין פה,יש לה יכולות אוראליות ממש טובות.

הייתי ממליץ לשכב,לעצום עיניים,ולהתפנק...
מלקקת את הפיטמות,בצורה מגרה,יורדת לביצים,מלקקת אותם בעדינות,אתה רוצה שליקה,אתה מבקש נטאשה שולקת לך ביצה.
מהביצים היא עולה לזיין,מציצה עמוקה,בלי משחקים...מציצה עמוקה והלשון מסתובבת על הזין כמו מיקסר....ותוך כדי כל זה,היא גם דופקת מציצה בסיבוב השעון...מזכירה לי את ויקי האגדית משדרות הר ציון שהייתה אלופה במציצה עמוקה בסיבוב השעון.
היא לא משחקת משחקים,נטאשה באה לעבוד,אתה רוצה לגמור לה בפה...אהלן וסהלן...אתה רוצה זיון...

היא עולה עלייך,יודעת לרכב ממש טוב,הכוס יחסית צר.

מי שמחפש פינוק,ולא מחפש כוסית,במחיר זול 130 שקל.

אז כדאי לו לבקר אצל נטאשה מלוינסיק 134.

נטשה מלוינסקי

6
מקצועית, אבל לגבי הגמירה בפה, היא חצי מחוץ לפה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”