כ בלונדה קומפקטית מילף ראשלצ - סקס אדיר

בלונדה קומפקטית מילף ראשלצ

2
אמרת יפה! ;)

יא אללה היום בבוקר עברתי על המודעות שם וחמקה מעיניי..
תמונה אמיתית אתה אומר פטיש?

ושמע.. יש האומרים לא נהוג להגיד שבחו של אדם בפניו.. אבל...
ואבל גדול... אני סבור שעוברים על ההודעות גם בתת פורום הנחמד
הזה ואני מאמין שוב.. שמישהו מהרמה ההלכתית הגבוהה של מועצת הרבנים כן יצפה בנאמר.. מגיע לפטישחשמלי עוד כוכב וכבר הוכח מזמן.

אני יודע שהוא לא צריך את זה כמו שאני לא צריך את זה. אבל בפורום
כמו בכל פורום יש להבדיל בין התורמים (במקרה שלנו דוגמים ודוגמים חלוציים) לבין שאר המדווחים ולא עלינו הטרמפסיטים הלא נגמרים.

אז שאפו גם אם לא יקרה כלום.
תדע ואני לא היחיד אני בטוח.. שחושב שמגיע לך ואתה
לא מפסיק לפנק אותנו במציאותיך.

יישר כוחך ואיבר מינך חבר ;)

4
היה לי משתמש אחר פה פתחתי חדש בגלל בעיות התחברות. היה לי שתי דיווחים . אבל בסדר אם זה כזה כואב לך לתת מספר אז לבריאות . לפחות תגיד תחת איזה קטגוריה היא מפרסמת. למה לא מצאתי מישהי שעונה לתיאור הזה לא בדירות דיסקרטיות ולא במסז

5
איך אפשר שלא למצוא אני לא יודע...

פירט במדוייק. וגם אם היה מחסיר אי אפשר לפקשקש.

על כל מקרה.. שלחתי לך בפרטי Fear123

לא כואב לחברינו הפטיש. הוא יודע בדיוק למה הוא אומר את מה שאומר. לא רק הוא. אני מצדד בדבריו ועוד רבים אחרים.
אבל קשה לי להשאיר חבר חרמן בחרמנותו ;)

מקווה שהמסר יועבר בסוף. זה מה שחשוב.
תהנה אחינו

7
לאחר שקראתי והתרשמתי מהדיווח של הפטיש, החלטתי לנסות גם.
מכוונת לזבוטנסקי 13 פינת הורביץ. מגיע נותנת שוב הכוונה להורביץ 6 שאגב רחוב חד סטרי לכל אלה שבאים ברכב מומלץ להגיע להורוביץ לחפש חניה ואז להתקשר. רחוב שקט ללא תנועה- מאוד דיסקטרית גם כשהייתי מתחת לבניין ביקשה ממני לדבר חלש.

לענייננו בחורה כבת 50 לא פחות עם שיער קצר בלונדיני רזה 1.65 צלקת גדולה על הבטן (קיסרי) וציצים נפולים הגוף שלה ממש מידלדל אגב התמונה שבאתר בו היא מפרסמת אמיתית אך מטושטשת.
הכניסה אותי לדירתה שמחולקת עם סדין שמא לא אסתכל אל הסלון שלה 200 ש"ח החליפו ידיים
נכנסתי לחדר בלי מזגן נשכבתי על המיטה ואז שמתי לב לפרט מאוד מאוד מחריד הסדין שעל המיטה הוא לא סדין אלא שטיח ריצפה!!! הולי שיטטט

בתפריט- מסאג מעפן ומאולץ, מציצה חשופה עם ליקוקי ביצים וסקס.
גבר אם יש לך בעיות בגב אל תיתן לה לגעת בך, אין לה שמץ של מושג מה היא עושה!!!
התחילה עם מסאג' ואחרי 5 דקות אמרה לי תסתובב, התחילה לעשות קצת בודי ונשיקות בגוף.
התחילה לרדת לכיוון שמוליק... סה"כ מציצה סבירה לא לוקחת עד הסוף אבל שולקת ביצים ומסובבת את הראש תוך כדי המציצה.
הלבישה חליפת גומי והתחילה לרכב, כוס סביר לא רחב מידי ולא צר מידי התחילה לעשות קולות ממש לא מחרמנים של גניחות,
עברנות לדוגי אני תופס לה את התחת ומותח אותו ומזיין אותה וכל העור של נמתח ונותן קונטרה די טובה. (חחחח אל תדמיין את זה!!)
עברנו למסיונרית וגמרתי.

לסיכום בחורה 50+בלונדינית עם חזה נפול שיער קצר וצלקת על הבטן עם דסקרטיות די טובה אבל עושה סקס על שטיח גרוזיני
לא יודעת לעשות מסאג ולא יודעת לקחת את שמוליק עד הסוף במציצה לדעתי לא שווה 200 ש"ח כשיש את שכנה שלה מרינה (3 רחובות ממנה) שעושה גם רימינג וגם אנאלי ב150 ש"ח

תבלו ותהנו BIG ASS.

8
אין לי מה להוסיף.
חוץ מזה שהתמונה באתר לא שלה.
נסיתה לכוון דומה אבל לא. זו לא ההיא.
ההיא בתמונה כבר עם הרבה שיער לעומתה.
יש לה שיער בסגנון לבנה זוהרים למי שמכיר יודע צפה ראה.
לא צוחק. עוד אחת לאוסף תספורות הקצר מספסל הלימודים.
אז תודה על החיזוק הנרחב להשקפתי big ass
ירדה מהבנק מטרות לפני שעלתה אליו.
כמו שאמרתי.. הייתי.. ראיתי.. יצאתי
יש לי בעיה עם מראה לא מושך. והוא לא מושך.
מושך החוצה הוא מושך.
לא מוכן לשחרר שטר לחינם.
היא לא מילף. שוב. לצערי. לא מדובר במילף.
רק הגיל מתאים להגדרה. זהו.
מבחינתי... Next

9
אז במקום לשחרר דיווח בפוסט חדש, אני מתעלק על הפוסט הנ"ל,

עליי לציין שהדירה נמצאת ממש קרוב לבית שלי... די מחרמן העניין, קריצה

בקיצור דגמתי אותה שבוע שעבר, היא די וותיקה בתחום, ועבדה לפני שנתיים ברחוב הרצל,
היא היתה אז עם גוף סבבה לגמרי, אבל היא השמינה מאוד, ועכשיו רזתה, אז הגוף מדלדל כפי שטוענים שגלי הפורום,

מציצה לא חשופה, (אם אני זוכר שהיתה או לא מציצה בכלל), דוגי חזק מצידי, היה חיכוך סבבה,

בתכלס היא שווה אולי 100 שקל,
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”