המלצות עד 150₪
2משוואה בעייתית עד לא קיימת
150 = לא מתקתקות
שלא נדבר על ה"בנות" (מההיבט של הגיל)
יותר לכיוון של "נשים"
אתה אשדודי אני מניח והאיזור
שיתן לך מענה הוא ת"א אתה יודע.. דרומה של העיר..
מה אתה מחפש בדיוק?
חיפשת בכלל בדף הראשי כאן בפורום הזה
עברת ריפרפת קצת?
המלצות עד 150₪
4מצטער אבל לא מבין מה היוזמה ועל מה היא מבורכת big ass
זה פורום "זיל הזול" אז מה הקטע..
כל הפורום פה הוא עד 150..
אז מה נכניס את כל הפורום לשרשור אחד?!
כמו שכבר אמרתי היה יותר יעיל מבחינתו
אם היה מריץ חיפוש ובא עם שאלה נקודתית על מישהי מסוימת/ מקום מסוים במקום לפתוח נושא כללי ולא ממוקד.
בהצלחה
המלצות עד 150₪
5מאחורי גינת לוינסקי איפה הדלתות ? לוינסקי 134 ? איפה נמצאות אותן ״נשים״ שמבצעות אנאלי ?
המלצות עד 150₪
6בגדול קולומבו צודק.
אבל אם בכ"ז לעזור טיפה לבחור - אז שתי בחורות ידועות בפורום שהן לא נחשבות מתקתקות.
יש את אורנה מר"ג - ב150 תקבל מציצה לא מקונדמת, שירותית מאוד, מראה לא משהו
נינה מר"ג, מבוגרת, שירותית מאוד, ב150 תקבל מסג' ועיניינים מקונדמים
אבל אם בכ"ז לעזור טיפה לבחור - אז שתי בחורות ידועות בפורום שהן לא נחשבות מתקתקות.
יש את אורנה מר"ג - ב150 תקבל מציצה לא מקונדמת, שירותית מאוד, מראה לא משהו
נינה מר"ג, מבוגרת, שירותית מאוד, ב150 תקבל מסג' ועיניינים מקונדמים
עדיין ללא חתימה...
המלצות עד 150₪
7[QUOTE=כושי חרמן]תמליצו לי על מכונים/דירות עד 150₪ בנות סבבה ולא מתקתקות [/QUOTE]
ידידי, יהיה לך קשה מאוד למצוא במחיר הזה משהו סביר יש בדרום תל אביב בסלמה במחיר הזה ואולי בפחות אבל אין לצפות ליותר מדי שם (אני אישית מעולם לא הייתי) וגם לא יהיה
ממליץ לך להוסיף עוד 100 וללכת ליצחק שדה, ארבעים דקות 2 מספרים....
המלצות עד 150₪
8אולי באמת אם כל אחד ישתף את הפייבוריטיות שלו בנישה הזו זה יכול לפתוח אופקים לשאר החברים
אני אישית יכול להמליץ על לינה מלוינסקי 134, אירה מהגרא 13 (או 12 לא זוכר) ויוליה/דינה (זו אותה בחורה) מהר ציון 38.
מבחינתי אלה הבנות עם יחס העלות תועלת הכי גבוה בדרום תל אביב והן גם צעירות חוץ מלינה שמתקרבת ל-40 אבל עדיין נראית סבבה
המלצות עד 150₪
9לא מכיר את אירה ואת יוליה מהר ציון אבל אל לינה כן והיחס עלות אכן וב אפשר להוסיף את ידעיה הפניני שזה 100 שקל ואת חזקיהו 26 שזה גם פחות ממ150 אבל קשה למצוא מציאות שם .
המלצות עד 150₪
10חזקיהו 120 שקלונים
מומלצות מאשה וליאנה
קצת שחוקות אבל יחס מחיר תמורה עדיין עומד יפה