כ באתי לזיין וזיינו לי את המוח - סקס אדיר

באתי לזיין וזיינו לי את המוח

1
אז בהמלצת החברים פה באחת מימי השבוע, השעה 11 בבוקר הנעתי את האוטו ונסעתי לדרום לת אביב.
עשיתי סיבוב ברכב בכל הרחובות שם, ולאחר מכן העזתי וחניתי את הרכב ברחוב פין ושוב הלכתי את כל הרחובות ברגל.
יש לציין שזאת הפעם הראשונה שלי באזור שה, אף פעם לא הגעתי לאזור ומלבד הביקור הראשון שלי בסלמה לפני כחודש מעולם לא הייתי שם.
החוויה הייתה מעניינת, כל דלת שניה אתה רואה מכון ואיזו סבתא רוסיה עם בגד ספק חושני ספק מבחיל עומדת בכניסה, ליד הרכב עמדה לי בחורה שמנמנה עם פנים יפות, טוענת שבת 47, מכיוון שחיפשתי את אירה לפי המלצה ברחוב הגרא לא ניגשתי אליה, ומיכוון שלא מצאתי את אירה אמרתי. לעצמי בוא נזיין שמנה וחזרתי לבחורה.
נכנסנו לדירה המחולקת ל4 יחידות (לפי מבט ראשון) היא לקחה אותי לאחד החדרים שם יש מית בודד מוגבהת עליה שכבנו, בזמן שהיא מפשיטה אותי ומתחילה למצוץ היא מספרת לי שהיא אחות חדר ניתוח (בגלל זה באתי שאם יהיה מקרה חירום היא תציל אותי) ושיוקר המחיה לא מאפשר לה לחיות ולכן פנתה לעולם הזנ, יש לה 4 ילדים שלא יודעים במה היא עובדת .....
והיא ממשיכה ומזיינת לי את השכל בזמן שבאתי רק להתפרק עשר דקות וללכת,
הבן שלה התחתן חודש שעבר (החברות מהעבודה לא היו בחתוהה ולא במסיבת רווקים)
יש לה תאומות בנות 24 (לא, הן לא ממשיכות את הקריריה המפוארת של האמא, בדקתי)
ומבלבד זה, המציצה הייתה בסדר, הכוס רחב ונעים, שמנה כמו שאני אוהב
אבל לא חוזר אליה יוצר
ואגב,
קוראים לה טל
מקווה להביא לכם בפעם הבאה רשמים טובים יותר וחוויות טובות יותר כמו שהיה לי מלינה
יום טוב חברים
תקווה לטוב, תצפה לרע

באתי לזיין וזיינו לי את המוח

2
אהלן אחינו

ב"המלצת החברים פה" לא הופיע לעניות דעתי הקונספט של "סיבוב ברכב בכל הרחובות שם.. חנייה.. והליכת כל הרחובות ברגל" עד הנפילה הידועה מראש.

המלצנו (ועוד ממליצים) על דרום ת"א. לא על כולה. לא על כל רחובותיה. לא על כל נותנות השירות בה. יש המלצות מפורטות ונקודתיות.

קרה עבר הצלחה בהמשך חבר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”