אורנה מרמת גן
74אצל אורנה, הממוקמת ברמת גן, תוכלו לקבל מציצה חשופה כולל גמירה בפה (לא בולעת) במחיר של 150 ש"ח.
בעבר הרחוק כבר נכתב בפורום על אורנה, אולם בביקורי האחרון אצלה היא ביקשה במפורש שאפרסם בפורום את מספר הטלפון החדש שלה (היא לא מפרסמת במקומות אחרים אלא רק דרך חברים ופורום)
אם כן, המספר - בפרטי!
אורנה היא שירותית מאוד, אדיבה ותמיד רוצה שתצא מרוצה, לעיתים דברנית מדי אבל לא נורא כ"כ.
מבחינת המראה נראית בערך בגיל 50, רזה ועם שיער קצוץ.
היא גם טיפה חשדנית בטלפון ולכן כאשר אתם מתקשרים תגידו לה שהגעתם אליה דרך הפורום.
בעבר הרחוק כבר נכתב בפורום על אורנה, אולם בביקורי האחרון אצלה היא ביקשה במפורש שאפרסם בפורום את מספר הטלפון החדש שלה (היא לא מפרסמת במקומות אחרים אלא רק דרך חברים ופורום)
אם כן, המספר - בפרטי!
אורנה היא שירותית מאוד, אדיבה ותמיד רוצה שתצא מרוצה, לעיתים דברנית מדי אבל לא נורא כ"כ.
מבחינת המראה נראית בערך בגיל 50, רזה ועם שיער קצוץ.
היא גם טיפה חשדנית בטלפון ולכן כאשר אתם מתקשרים תגידו לה שהגעתם אליה דרך הפורום.
עדיין ללא חתימה...
אורנה מרמת גן
76כל מי שהולך לאורנה, שיזהר את הזהירות של חייו
הייתי איתה בסלון, ופתאום נעלמה לחדר..
הייתי איתה בסלון, ופתאום נעלמה לחדר..
אני לא מבין מה קורה, הולך אחריה, ומצאתי אותה מחטטת לי בארנק !!!
לא הייתי בטוח כמה כסף יש לי בארנק, אבל בטוח לקחה לי משם 100 או 200 ש"ח..
גנבת בת זונה
וגם חולת נפש
ממליץ לא להתפתות למחיר הזול, שבסוף יעלה לכם ביותר
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
אורנה מרמת גן
78הודעות פרטיות עם המספר נשלחו למבקשים.
צעיר לנצח - לא קרה לי מקרה כזה אצלה כך שאינני יודע.
צעיר לנצח - לא קרה לי מקרה כזה אצלה כך שאינני יודע.
עדיין ללא חתימה...
אורנה מרמת גן
79הרעיון של מציצת התפרקות קלה נראתה לי ולכן התפתיתי והלכתי. מיותר לחלוטין. לחלוטין
אומנם, לא היתה בעיה של ריח, והדירה בסדר, אבל היא קשקשנית ובצורה מאוד מתוחכמת גם תקתקנית.
מציצה בינונית ביותר. לא גרון עמוק, הרבה יותר מדי שימוש בידיים
לגבי החזות- בת 50 עם חזה גדול שנראית סביר.
מיותר וכמובן שלא אחזור
אורנה מרמת גן
80מה טעם לשלם 200₪ לזקנה אם ב-150₪ ניתן לקבל אחלה מציצה אצל רוזה בת 30 הפרטית ברחוב ביאליק?
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11363