יש מישהי שהייתה הפייבוריטית שלי,
שיצא לי לדגום אותה מספר פעמים, כאשר אף פעם לא שמרתי את הטלפון שלה.
וכן זכרתי שכל פעם שרציתי להגיע אליה, היה איזה שהוא קושי לאתר את המס'.
אני דיי בטוח שהיא לא פרשה מהתחום, ואשמח את עזרתכם למי שהיה לו את העונג ושמר את הטלפון שלה. באותו הזדמנות זאת גם המלצה חמה על הגברת.
הכתובת המיטולוגית :
בעל העקידה 45 (הבניין הצהוב) הדירה של קומת הכניסה. אע"פ שהבניין יצלצל מוכר כי היו שם גם למעלה וגם למטה עוד בחורות כמו ויקי הרזה, דיאנה השמנה, ונטלי שעבדה שם ועדיין עובדת לא רחוק משם על סלמה.
אחרי שנה בערך הגברת העתיקה את עצמה לבת ים, לבניין ישן שהוא קו ראשון לים וממה שזכור לי שדגמתי אותה שם שהיה שם גם מעלית.
מראה הגברת :
גולת הכותרת חזה ענק. ממש אבל. טבעי אך משתפך. היא מזכירה במראה את לינדה מת"א שלא הייתי אצלה אבל ראיתי את התמונות.
גילה סביב ה 38 -45, שמנמנה, נהנת מהסקס וגם אומרת תודה שנותנים לה לגמור.
בטלפון היא מספרת שיש לה חזה ענק טבעי, המחיר 200 ש"ח למספר 1, עושה הכול רק עם גומי.
בגדול זהו. אני חושב שהיא גם השתמשה בשם ויקי, אבל לא לבלבל אותה עם ויקי שעבדה בבעל העקידה והנייד שלה מסתיים ב 8320 כי היא לא עבדה בבת ים.
אם למישהו הסיפור מצלצל מוכר אני אשמח אם ישתף את הטלפון שלה בין כולם היא מומלצת מאד ותמיד הייתה בפייבוריטיות שלי בקטגוריית 200 ש"ח.
לוותיקים שבינינו.
3טוב נראה שיש בינגו.
נעזרתי ממישהי שעבדה בבעל העקידה ועשתה מאמצים לעזור לי להגיע אליה.
היא עוד לא ענתה לטלפון כי לא עובדת סופ"ש, אבל לפי המודעה שמצאתי נראה שזה זה. גם התיאור במודעה, גם התגובות בסוף המודעה של מי שגם ושיתף, והתמונות עצמם (היא לא משתמשת בתמונות אמיתיות ) אבל זה נראה אותם תמונות המחשה שהיו גם אז. העדכון הוא שהיא עברה לחיפה, בשבילי זה כבד להגיע בשביל מציאה ב 200 ש"ח, אז אני כנראה כבר לא אדגום אותה בקרוב אבל אולי היא עוד תתמרכז.
נעזרתי ממישהי שעבדה בבעל העקידה ועשתה מאמצים לעזור לי להגיע אליה.
היא עוד לא ענתה לטלפון כי לא עובדת סופ"ש, אבל לפי המודעה שמצאתי נראה שזה זה. גם התיאור במודעה, גם התגובות בסוף המודעה של מי שגם ושיתף, והתמונות עצמם (היא לא משתמשת בתמונות אמיתיות ) אבל זה נראה אותם תמונות המחשה שהיו גם אז. העדכון הוא שהיא עברה לחיפה, בשבילי זה כבד להגיע בשביל מציאה ב 200 ש"ח, אז אני כנראה כבר לא אדגום אותה בקרוב אבל אולי היא עוד תתמרכז.
לוותיקים שבינינו.
4אריה33,
יש תופעה מאד מרגיזה (אותי לפחות) שחוזרת על עצמה כאן בפורום.
כל מיני חברים מספרים על איזה משיהי שהייתה הקבועה שלהם במהלך שנים, ורק כאשר היא נעלמת להם, הם טורחים לדווח.
אבל לא חלילה מדווחים לספר לנו על יתרונותיה שגרמו להם לבקר אותה במשך שנים, אלה רק בשביל שנעזור להם למצוא אותה שוב.
אז אריה היקר, תודה על זה שלא שיתפת אותנו בזמן אמת לגבי הבחורה.
אני בהחלו יודע על מי אתה מדבר, ולא מתכוון לתת לך פרטים כלשהם לגביה.
יש תופעה מאד מרגיזה (אותי לפחות) שחוזרת על עצמה כאן בפורום.
כל מיני חברים מספרים על איזה משיהי שהייתה הקבועה שלהם במהלך שנים, ורק כאשר היא נעלמת להם, הם טורחים לדווח.
אבל לא חלילה מדווחים לספר לנו על יתרונותיה שגרמו להם לבקר אותה במשך שנים, אלה רק בשביל שנעזור להם למצוא אותה שוב.
אז אריה היקר, תודה על זה שלא שיתפת אותנו בזמן אמת לגבי הבחורה.
אני בהחלו יודע על מי אתה מדבר, ולא מתכוון לתת לך פרטים כלשהם לגביה.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
לוותיקים שבינינו.
5שמע צעיר... בעיקר לגבי השורה התחתונה מן הסתם..
כמה שזה חד (להגיד את זה) ככה אתה צודק. פשוט צודק.
מספיק שיקראו את השרשור הזה עוד כמה חברים
כמו אריה (שיכול להיות בחור על הכיפאק אבל אין קשר לנושא)
ויפנימו שיחס גורר יחס. והיעלמותם דרך היאלמותם לא תוביל
אותם לשום עזרה ובטח לא תשרת אותם בעתיד.
יחס גורר יחס.
שמח מאוד שזה בא ממך צעיר (מזקני השבט) ונכתב לבן (יותר אפור) על גבי שחור.
חד וחלק.
לוותיקים שבינינו.
6בשרשור על זו שנעלמה לעולמים בבת אחת
גם שם כבר היו תגובות על אלו שלא מדווחים בזמן אמת
אבל צריכים לחדד את הדברים
ומבקשים דיווחים עוד ועוד למי שרק יכול לתת
הרי כולם כותבים תחת שמות אנונימיים
אז מה הבעיה לכתוב
לוותיקים שבינינו.
7מה הבעיה? מה הבעיה לכתוב?
אין בעיה אחי.
אבל זה דורש מהם.. דורש מהם זמן (מי ישמע כמה לוקח
לכתוב דיווח - פרט לרוני) זה דורש מהם אחוזי סוללה (פלא/מחשב)
ואפשר לא.. לא לכתוב.. אז למה כן? אחרים כבר יעשו את העבודה...
אבל אנחנו נשים לזה סוף. נצמצם את התופעה בגישה שלנו.
אתה יודע כמה הודעות פרטיות אני מקבל ניל מי ידידי?
אולי זה נראה שאני פעיל כאן הרבה (טוב.. לא רק נראה)
אבל אין לי זמן מיותר תאמין לי. ולמרות שאין. עובר פרופיל פרופיל
של שולחי ההודעות ("בודק בציציות" כמו שאוהבים כאן לבטא) ועונה
רק ל"מי שמגיע".
לא מתבייש לומר זאת.
והקריטריונים ידועים.
הותק לא מעניין אותי.
העיקר אם הבנאדם מראה נכונות/עוזר/פעיל/מדווח כמובן.
לוותיקים שבינינו.
8צעיר לנצח,
זה נחמד שאתה מתלהם מסיק מסקנות ושופט עוד לפני שאתה מכיר את העובדות. בבדיקה קצרה בצפייה על תאריך ההצטרפות שלי לפורום היית חוסך מימני את הביקורת או את הטובות. אני מודה שלא שיתפתי את החוויה שלי עם הגברת המדוברת בפעמים שפקדתי אותה. זה עדיין לא הופך אותי לפרופיל שאתה מתאר אותי כאדם גרידי שרק מחפש שאנשים ינדבו לו מידע. יתרה מכך , בפחות משנה שאני בפורום פניתי בקירוב ל 25-30 אנשים שונים בפרטי עם בקשה לטלפון או כתובת על מישהי ספציפית , כאשר בסיום ההודעה כתבתי להם שאני אשמח להחליף איתם מידע בדומות. כך שהפרופיל שאתה מתאר הוא ההיפך ממי שאני.
זה נחמד שאתה מתלהם מסיק מסקנות ושופט עוד לפני שאתה מכיר את העובדות. בבדיקה קצרה בצפייה על תאריך ההצטרפות שלי לפורום היית חוסך מימני את הביקורת או את הטובות. אני מודה שלא שיתפתי את החוויה שלי עם הגברת המדוברת בפעמים שפקדתי אותה. זה עדיין לא הופך אותי לפרופיל שאתה מתאר אותי כאדם גרידי שרק מחפש שאנשים ינדבו לו מידע. יתרה מכך , בפחות משנה שאני בפורום פניתי בקירוב ל 25-30 אנשים שונים בפרטי עם בקשה לטלפון או כתובת על מישהי ספציפית , כאשר בסיום ההודעה כתבתי להם שאני אשמח להחליף איתם מידע בדומות. כך שהפרופיל שאתה מתאר הוא ההיפך ממי שאני.
לוותיקים שבינינו.
9עוד פעם התהדרות בפניות במחתרת
לצורך עיסקת "חילופי שבויות"...
מה שקורה בעולם התחתון נשאר בעולם התחתון
ולא ניתן לצפות בעולם התחתון.
דיווחים הם בעולם העליון. וכזה אין לך.
כאן נמדדים החברים. בעולם העליון.
בתחתון שיעשו מה שבא להם.
אבל העולם העליון זה מה שנותן את הטון.
לוותיקים שבינינו.
10אוכלי חינם ישארו אוכלי חינם..
ומתי הבחור מוכן לנדב מידע?
כאשר יש תמורה לאגרה... הוא ישמח להחליף איתם מידע בדומות.. אבל בהודעות פרטיות..
אוכל חינם כבר אמרנו?
ומתי הבחור מוכן לנדב מידע?
כאשר יש תמורה לאגרה... הוא ישמח להחליף איתם מידע בדומות.. אבל בהודעות פרטיות..
אוכל חינם כבר אמרנו?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...